Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Sziasztok!
Valaki nem akarja megcsinálni a közeljövőben az ajaxos küldit ps-en?
PSN ID: nandesz9510 -
Bohus84
tag
Sikerült feljutni div1 be viszont nem látom hogy mi a kiesés határa? Megvan valakinek esetleg?
-
Readonly2
tag
Grat az elithez innen is
Eusebio sajnos olyan poszton lenne ahol untrade Ibra és Crespo van, ott nem érzem gyengének a csapatot (több van bennük mint amit ki tudok hozni belőlük ) hátul kellen erősíteni , NIF Walker helyett mondjuk vki jól jönne, de majd Tots alatt hatha lesz opció
-
dvtkfan
senior tag
És megint egy mez sbc is...tuti lesz valami szerepe, ha már ennyire nyomják, így inkább megcsináltam...
-
Hazli17
aktív tag
Grat az elithez!
Szerintem is jobb lenne egy 4 napos wl. Azért aki dolgozik, plusz ugye család, nem mindig olyan egyszerű azt a 30 meccset letolni.
Nekem most 18 win sikerült. Kis naivan azthittem, hogy meglehet még a 20 win, de azt a kettő meccset rettentően neverséges módon buktam.. No mindegy, majd következőre.Nagyagy örömömre, egyik célomat elértem a játékban! Érkezett CR7
. És képzeljétek, egy "szűz" Ronaldot sikerült megvenni. Biztosan most nyitotta vslaki, aztán már adta is el. engine lapot mondtatok rá ugye?
Melyik posztokon szerepel még jól st-n kívül? Cam? Esetleg ingame szélen? -
dracox
addikt
Mi ez a transfer vadászat?
SBC miatt Barca játékosra rákeresek akiket kidob egyből el is viszik amint a kurzort ráhúzom hogy buy now. -
akooos
veterán
Ezt a 90es Velat ki is szedem a 88-as helyére.
-
Readonly2
tag
Baby Blanc van most nálam cdm-ben, megéri prime Vieirára cserélni? Ha kipuculom a klubot ki tudnám rakni... Blanc-al elég jól összebarátkoztam tenyleg egy Isten cdm.
-
Readonly2
tag
válasz
Kristof_94 #32238 üzenetére
Nekem megvolt a prime Nistelroy, eladtam, hogy kirakjam Crespot a Toty alatt hatha nyitok valamit meg mert Crespo tavaly is tetszett. Nistelroy szerintem jobb. Nem kell get in behindot rakni rá , azt kell használni amit tud . Online úgy hogy nem vagyok nagy spíler kb 80% os volt a meccs/gól átlaga. Crespo meg csak kicsivel több mint 60. 3 WL -t nyomtam le vele és mindig 25 gól felett termelt a 30 meccsen és 14-16 winem szokott lenni.
-
Szigma70
addikt
válasz
traktorgumi #32283 üzenetére
Nem rossz csapat ez
Ha nem ragaszkodsz a Barcához, akkor
A középpályáról vedd le Vidált és a brazilt, vegyél egy Kondogbiát, meg egy Yeddert előre.
Játsz 4231-et, vagy 433/4-et. Coutot tedd középső CAM-ba, Yeddert meg a helyére.Taktika
Balance
4
4
Balance
4
4 vagy 5
4
44231-ben az ST maradjon elöl, a CAM menjen a boxba, a LAM és a RAM dettó, és kipróbálhatod, mert van mikor jó a freeform is. A 2 cdmmaradjon hátul és középen, az RB és LB maradjon hátul.
Hajrá
Sok, sok meccs, és gyakorlás
-
traktorgumi
aktív tag
Sziasztok
Valakinek van ötletet vagy javaslata hogy mit csinálok rosszul?
Kb 1 hónapja vettem meg a fifat és sokat sq játszottam hogy legyen pénzem és vegyek jó lapokat
Persze relatív mi a jó lap
Mivel én Barca szurkoló vagyok ezért próbáltam úgy összeállítani a csapatott
Gondoltam nincs olyan rossz csapatok és ma kipróbáltam a division rewards
5 kikapott meccs után besorolt a 7 ligába. Gondoltam most már csak kapok valami gyengébb ellenfelet...de nem csak olyanokat aki tele van icon játékossal és úgy lefutnak hogy csak próbálom elvenni a labdát de szinte esélytelen. Persze nem nem tudok tíz féle csel kombot meg mindenféle trükköt, de akkor is valami sikerélmenyem csak lehetne
4-3-3(2) játszom és ez a csapatom. Minden alapon van. Mit javasoltok? Hadjam az egészet a franca mert ez ilyen hogy mindenkinek millió vannak ikonokra és szinte esélytelen győzni aki nem heti 60 órát játszik:d
Taktikát vagy formációt vagy játékos vagy valami sbc kell megcsinálni hogy jobb csapatom legyen ?
Köszönöm a segtséget -
uszid94
tag
Valaki velem is megcsinalhatna ezt az ajaxos spursos hulyeseget xboxon
roppant halas lennek erte. Megcsinaltam ronaldinho 89 ratingu sbc jet kemenyen kaptam egy Susot
-
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8 #32280 üzenetére
Jahhh, az a Valencia volt
-
Csokipuding8
tag
válasz
Szigma70 #32277 üzenetére
Min. profin kell. Nekem is lett 6-0 is, de nyilván csak 4et vállalt az olasz, nehogymá ne kelljen még egyet tolni
Ákos,
PS, de köszi azért. Letettem róla, el is adtam már a játékosokat. Cancelora megyek most, meg egy két jobb pakkra a swapdealsből, többi nem izgat. Bár ez a deal most eléggé lenyomta az Ő árát is... 88as már van 62ért elmentve a transferen... lehet abból is venni kéne, ha lemegy az sbc, vissza fog menni az ára. Hacsak a totsos finomságok lent nem tartják -
akooos
veterán
válasz
Csokipuding8 #32276 üzenetére
Milyen platform? Ha xbox, akkor segítek
-
Meghivott
addikt
Spurs miatt vegyetek fel, légyszi. Ma-holnap este letolhatjuk. Pc: Meghivott
Köszi -
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8 #32276 üzenetére
SB amatőrön 1 meccs alatt megvan
A Spurst meg barátságosban valakivel letolod. Csak a hollandosat kell DR-ben
-
Csokipuding8
tag
válasz
Kristof_94 #32272 üzenetére
Az SB könnyű. Követtem Szigma példáját, én is 84 Chiesat vettem. Nem kellett átalakítani sem, meg átálltam egycsatárosra. Két meccs alatt meglett. Rajtam az ajax-spursös rész fog ki. Kétszer fogtam ki látványosan gyengébb ellent, mégsem tudtam győzni. Meguntam, úgyh nem lesz jumbo rp packom
Más
Elég szépen mozognak lefele az árak. Mit gondoltok, mikor lesz a csúcspont? Megvan a csapatom, de van lóvé is fejleszteni. Várnék még szívem szerint. Panic sell kezdetén úgyis lehet majd szépen pecázni mint tavaly. Gondolom én... -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #32272 üzenetére
Akkor holnap szakits ram idot es legalabb azt letudod
-
thebigK
addikt
válasz
Digestive #32269 üzenetére
De az rendesen
Na kozben erkezett Neymar, kerdes hogy Eriksen es O mellette POTM Hazard 7, vagy SIF Mahrez 10 chemen legyen a kezdo.
A MOTM objective is behuzva, Dabbur segitett, 2 meccsen meglett az 5 gol. Ajanlom. Mar csak az ajaxos 2 online meccs kell, holnap valaki segithetne bennma mar sajnos nem erek ra jatszani
-
Sickboy25
addikt
Ebből a 2019-es fifából mi fog átmenni a fiókomból, ha majd megveszem a 2020-at? Semmi és a nulláról kezdem?
Köszi
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #32262 üzenetére
Pénzügyi területen dolgozik, ő máshogy tekint a coinra, mint mi! Inkább fialtatja júniusig, aztán leteszi a játékot!
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi #32263 üzenetére
Egy jó prime Klose előre
és egy Lehmann a kapuba
-
akooos
veterán
Nemtom láttátok-e a képet, ez volt sokunkkal a hétvégén gondolomAz az egy meccs.... Sorry a Pool fanoktól
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi #32259 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármelyik TOTS lap is megütné gold Lingárdot, vagy Mahrezt a középpályán
Az a baj a pakk gyüjtögéssel, hogy ha 3 hete, vagy 1 hónapja kinyitsz egy nagyobb lapot, akkor viszonylag jó árin eladható volt, ellenben majd a TOTS-kor semmi áruk nem lesz. Így amit nyitsz esetleg TOTS lapot, és keresel rajta, azt elbukod a többin.
Persze ez így azért nem igaz, mert lehet jól, és ennél rosszabul is kijönni belőle.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LedyGyuszi #32256 üzenetére
Akkor gyenge kezdő vagyok a 120 pakkommal.
Bár ez gyarapodni fog még 1-2liga pakkjaival rewardokkal. -
RootRulez
félisten
Akkor Gondolom 1-2 héten belül a jobb (sima ritka arany) kártyákat érdemes lehet eldni, mert a TOTS kártyák megjelenésével, drasztikusan fog csökkenni az áruk.
Max lesz 2 hét vegetálás, de a szerzett pénzből lehet SBC-ket tolni azokból meg akár TOTS játékosokat nyitogatni, vagy ugyanazokat a játékosokat visszaszerezni már olcsóbban, esetleg ugyanazon játékosok erősebb kártyáit kicsit többért...
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #32252 üzenetére
Nyugi! A 2876 packodból biztos beakad 1-2 szebb nyitás!
-
akooos
veterán
válasz
LedyGyuszi #32252 üzenetére
Tavalyi és tavaly előtti tapasztalat alapján
hivatalosan nincs megerősítve, kiváncsi leszek, hogy mit ír majd a probabilitynél a storeban TOTS idején
-
akooos
veterán
válasz
Tubi1976 #32249 üzenetére
Szia,
igen, pénteken jön a TOTS (Team Of The Season) amelynek keretén belül eléggé megnövekedett droprate lesz a jobb packeknél. Persze semmi nem garantált, de esély lesz nagyobb nyitásra
a TOTS lapok közül a legrosszabb 86-7 körül lesz, de nem lesz ritka a 90 fölötti lap sem.
Ha kibírod a csomagok nyitása nélkül, akkor várj vele
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Új vagyok még úgyhogy bocs a béna kérdésért.Ahogy olvasgatom azt mondjátok hogy várni kell ha lehet a pakkok nyitásával mert nemsokára nagyobb eséllyel jobb nyitások lehetnek.Ezt jól értelmeztem?
-
thebigK
addikt
Valaki 4ora korul kaphato lenne PC-n gyorsban az Ajax weekly obj.-re? krizsaa07 az originem .
-
toxicjew
addikt
Ha még érdekel valakit, Vardy lett a hónap játékosa.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #32243 üzenetére
De inkább kevesebb lesz az mint több!
-
akooos
veterán
Mit csinálnátok 150 k-ból? Pár jobb packet adó liga sbc-t, vagy 83-as játékosok betárazását?
Ha nagyon akarom, akkor lehet 250-300k is.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi #32239 üzenetére
Legalább lesz haszna.
Nistelrooy szar, de Promes hozza, vicces játék -
thebigK
addikt
Neymar jobb lehet, mint POTM Hazard?
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #32235 üzenetére
Van egy loan 93-as moments Nistelrooy-om, remélem csak összehozza, vagy OTW Promes
-
Kristof_94
nagyúr
Hajtok a hollandos swap lapra, jön egy Serie A ellenfél 4231-ben a 2 CDM De Paul és Dybala. Insigne lefejeli VVD-t és Schart, dab, utána még 2 lövés 2 gól szintén dab.
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #32226 üzenetére
Nekem is voltak más terveim, csak az asszony álmos volt
@MdewC
Grat
Érdekes ez a CR, van, hogy Best, Pavel, vagy akár Son elviszi előle a show-t, de ha lő, akkor nem áll meg egynél. Ennyi mesterhármast még nem rúgtam emberrel. És aszisztokban is remekel, bár ez lehet a játékomból adódik, mert inkább a vissza passzokra, második hullámra játszok. Viszont fejjel talán ha 10 gólja ha van. 260 meccs, 203 gól. Jó lap -
p0ty
aktív tag
na most szállt el az agyam totálisan..
bent vagyok DR-ben vezetek 3-1 re meg van a holland gól is, szabadrúgás után kidob úgy hogy a meccs meg se történt se win se holland gól semmi, egész jó a játék aztán majd megint én kapom a bant mert mások csinálják ezt vagy mert fos a játékuk csodálatos..
de a Ramosom piros lapja megmaradnevetséges játék és ez a DR egy rakás szar
-
RootRulez
félisten
Én van, hogy beginner ellen rúgok 5 gólt, majd hagyom a meccset menni, mert épp a gyerekkel játszom vagy eszek vagy épp nyírom a füvet. A lényeg, hogy így általában le van az összes meccs játszva, még 600 ponttal szorozva is meg lenne a kb 28.000, de természetesen porfin meg World Classon elé is ülök minden nap a 4 lehetséges meccsből kb kettőhöz, szóval nem olyan lehetetlen az az Elit 1 sem.
Na persze, ki hogy dolgozik, milyen műszakban, mennyi időt tud ráfordítani, ebben különbözünk...
Csak, hogy olvastam, írtátok, hogy gold 3 már jó, azért leírtam, hogy sztem az még sima is.
-
p0ty
aktív tag
nem értem ezt a DR-t új team WL-ben hozok 22 wint saját hibámon ment el 2 meccs valamint 1x semmi se sikerült, utána meg DR-ben az első ember aki nem nagy játékos mert nem volt benne semmi extra mindenben felül múlja a csapatom mikor nem volt extra a csapata, Blanc akit istenítettem a hétvégén és egyik kedvencem lett a csapatban azt se tudta milyen rendezvényen van, Roncát SMS 3 méter hátrányból megfutja, 90 Mbappé mindent belőtt eddig, most 5ből 1et
nem értem mi van ilyenkor
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #32227 üzenetére
Ezt az Ibrát hagyjuk is. 4 vereség zsinórban tegnap és mindet egy nyomi fejelte! Meglátom már émelyeg is a gyomrom!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Digestive #32226 üzenetére
nekem már szombaton meg volt a 14 win, de vmiért tegnap este éreztem a késztetést a +3 winre.
3/3 zakó... végig lemákoltak. nálam ziccer és kapufa hegyek. finesz, low driven ,sima lövés, fejes, semmi nem jött össze. a 3 player kivétel nélkül annyit cisnált, hogy baszkodta előre a labdákat, háttal, 180-360 fokos fordulattal és le az alapig beadás, majd Ibra befejeli vagy a 3as méylségű védelmi vonalamba beindít és lefutja az embereimet... -
MdewC
nagyúr
Hatalamas meneteléssel ismét sikerült lehoznunk Fransescooval az elit 3-at!
Nagyon örülünk neki!
-
Szigma70
addikt
válasz
toxicjew #32219 üzenetére
Nem, azt, hogy nem lesz időm elmenni goldig.
Szombat este,egyébként rég nem látott jó gameplay mellett 12 meccsből 8 winnel álltam.
Utána nem tudtam semmit játszani, így tegnap este a silver volt a cél. Fél 11-kor tudtam leülni játszani, fél 3-ig adtam időt magamnak. Ebbe az időbe nekem kb 10-11 meccs fér bele, de kellett SB-ből is meccset nyomni.
Fél 3-kor 13 winnel álltam, rászántam még 1 meccset, és ha mákkal is, de meglett. 24/14-el zártam, és nagyon morcos voltam reggel, mikor kelni kellett.Egyébként nálam este borzalmas volt a játék.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Szigma70 #32217 üzenetére
Hét végén nem sok időm volt játszani, 7 meccset toltam összesen, 7/3 aránnyal. (4 meccs durván lagos volt, iszonyat akadásokkal)
Tegnap 17/10-re sikerült javítani, nagyon jó játékmenetekkel. Nem egyszer a team press miatt bescriptelt potyagólokat is sikerült a végén kompenzálni és fordítani.
Kis naívan úgy gondoltam, hogy a gold 3 elérhető. Hát nem. A következő 11 mérkőzésen összesen egyet sikerült (!) nyerni. Voltak jobb csapatok, vitathatatlan, az én koncentrációm is csökkent éjfél (és 10 lejátszott meccs után), de mertem remélni, hogy lesz pár javamra glitchelt mérkőzés. Nem volt. Azt vettem észre, hogy a lövés pontosságom 25-40% közöttre redukálódott. A carniballos Williams, Bale, IF dembele, Suarez csak mellé, felé, vagy legfeljebb a kapufáig jutott. Kb 5 meccsen uraltam végig a mérkőzést, majd egy szó szerint talált góllal kaptam ki.
Összességében nem volt mocsár effekt és összeszedetlen a játék, inkább a lankadó figyelmemnek köszönhetőek az eredmények.
Az mindenesetre érdekesnek tartom, hogy labdabirtoklásos taktika mellett legfeljebb 20-25 passzt "enged" a gép pontosan adni, majd törvényszerűen szándékosan (!) rossz helyre passzol, vagy balettozik így juttatva az ellenfélhez a labdát.
A másik oldalon nem tartom normálisnak a háttal állva a kapunak, 18 méterről fordulásból a kapuba bevillanó labdát. Ilyen gólokat kapok folyamatosan. 90-es Courtois meg pislogva nézi.
A leromló shot accuracyt pedig egyszerűen nem tudom hova tenni. Azt sem tudom mi lenne az ellenszere.
Tényleg próbálok rájönni, hogy mit mivel lehet kompenzálni, megfordítani, kivédeni. De sokszor arra jutok, hogy a programozási feladatot odaadták egy a focihoz nem értő informatikusnak, az elvégezte a feladatot úgy, hogy kb. fej vagy írás alapon történik valami, aztán cső.
-
getdizzy
aktív tag
Sziasztok, valakinek EOE Valenciával van tapasztalata?
eléggé jó kis lapnak néz ki, és Walkert váltaná.
Oké, hogy jön a TOTS de a BPL-en belül ki lesz jó RB, aki hozná ezt a szintet 200k-ért? -
RootRulez
félisten
Nincsenek Genoa középhátvédek, az a Zukanovicst leszámítva, ez így normális?
Ja és RM sincs egy sem. :| Taknyolhatok a Loyalityvel, hogy meglegyen az SBC.-ben a 95-ös Chemsitry
Másik kérdésem a menettel kapcsolatban: Azt lehet tudni, hogy mikor dől el mi van a pakkokban?
Amikor megkapom vagy csak, amikor kinyitom? Mert akkor érdemes lehetne várni vele még pár hetet, mert tavaly idény végén is szép lapok estek
-
KaksziLajos
senior tag
Hála az égnek eljutottam arra a szintre, hogyha szopat a játék a szétcriptelt szarjaival és a késéssel, szemrebbenés nélkül abbahogyom. Így történt, hogy a Silver 2 tökéletes eredmény lett számomra.
A FIfa 20-at nem veszem meg.
-
toxicjew
addikt
Ugyanaz a cég, mégis más bánásmód
-
gabigyerek
senior tag
Én is ezzel a dabburral nyomtam. Két legyet akartam egy csapásra és a fener és besiktas játékosokkal teletűzdelt csapat élére tettem.
Hát 4 próbálkozásból 1 et tudtam lehozni prof szinten
Az mi
Dabur 5 gólja meglett de nem is emlékeztem, hogy prof szinten is képes Messi 16 méterről a hosszúba elfejelni a labdát, vagy busqets(vagyhogykellírni) 30 ról kilövi a pipát.
Na mindegy, majd délután újra próbálkozom
-
akooos
veterán
2 meccs alatt meglett Daburral az 5 gól. Egész jó lap, de nehéz megtalálni őt 1 csatáros felállásban. Második meccsre átálltam 442-re, ott egyből sikerült 6 gólt szerezni vele. M/L a workrate és 68 a composure. Ez lehet a gond vele. Na mindegy, 20k-ért jött, annyiért marad a klubban
-
nyervi
aktív tag
küldetéseknél, ha berakom a 3 gala+besiktas játékost nekik végig pályán kell maradni?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #32195 üzenetére
Beszallok, 4-3-3(4) volt, KDB es Son ellen. Fajdalmas volt
Nalam a csodas Ryan Babel hozta a feladatot -
Digestive
veterán
Igazán megszorulhatott volna a szülőcsatornában aki leprogramozta ezt kamu Ibrahimovic lapot!
-
Szigma70
addikt
Azaz semmit nem kapunk. Nekem, és biztosan többünknek van a klubban tarcsiba 2000pont. Így semmit nem adnak, mert amit adnak, az elveszik.
Ellenben pld. én, nem megyek el goldig, mert arra ma nincs idő.igy tőlem rewardokat vettek el. Vagyis a lehetőséget, hogy megszerezzem. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #32200 üzenetére
Nagyon csalódott lettem most, 13 meccset kellett letolnom, jól indult, aztán jöttek a németek, álldogáló játékosok, mocsár, gigantikus button delay (itt már fel akartam adni az egészet annyira "vicces" volt) és végül Mr. középpálya...
Jaja, jó kis 2000 pont, majd kinyomtatok róla egy képet aztán reggel azzal törlöm ki, majd elküldöm nekik postán
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest