Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

Na átéltem én is az eszméletlen trágya gameplayt, amiről mindig hallani. Egész WL ilyen volt, mindenki lassú, unreszponzív, egyszerűen mintha egy szűrőn keresztül játszottam volna, cselezni lehetetlenség, tunk foci ezerrel, az nyer aki előbb végigtunkolja magát a védelmen....

Megvettem pedig prime Crespot is és bár meccsenként két gólt szerzett, de ő is nagyon lassú, nehézkes volt, a 95+ pace és agility ellenére olyan volt vele futni, mozogni, mint egy Lukakuval, Zapatával.

Komolyan elgondolkoztam most, hogy hagyom a fenébe, ez nem jó játékélmény. Mellette amíg a szerverek össze voltak fosódva kicsit pókembereztem és annyira relaxáló, kellemes élmény volt......

A másik fele, hogy az sem tetszik, amilyen irányt vett ez az egész és most nem a gameplayra értem. Ez, hogy már Ibra CB, Lukaku CB, VVD ST meg ilyen Mena lapok vannak, akinek jobbak a statjai, mint bármilyen mai játékosnak vagy ikonnak, nonszensz az egész... full unrealisztikus a tálalás, arra fut ki, hogy csinálja mindenki napi szinten az SBC-ket, folyamatosan cserélgesse a játékosait, vegyen meg mindent. Elhiszem, hogy Lukaku CB poszton játszott egy meccset, de könyörgöm ebből miért kell egy full OP színes lapot utána betenni a játékba? Kapjon egy rare gold, de CB lapot azt csókolom, ha már ennyire meg akarják ezt a pillanatot örökíteni. Meg ezek az ír, meg taiwani meg mittudomén bajnokságban lévő játékosok, akik CR7 feletti lapokat kapnak, hagyjuk már!!! Kik ők? Elhiszem, hogy rekord meg akármi, az adott bajnokságban, de kapjon egy IF lapot, de ne ilyen világ legjobb játékosa legyen már belőle. Full unrealisztikus az egész. Miért jobb egy akármilyen Mena mint egy CR7?

Szóval ezekkel nem tudok mit kezdeni, nekem szerintem elég is volt, megyek más vizekre, aztán max ha szeptemberben valami csoda történik és minőségbeli ugrás jön, akkor visszanézek a 20-ra.

Új hozzászólás Aktív témák