Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit #28656 üzenetére
Irj fel. Most lesz idom ra, muttik a terdem.
-
Digestive
veterán
válasz
Sickboy25 #28692 üzenetére
"Ti védekezésnél a "B"-t csak ritkán használjátok?"
Nem, én egyfolytában! Minden mondatom végén ott van rendszerint...
-Hát te meg mi az anyádat csinálsz "B+"!?
-Hova mész te nagyon hülye? Nem is arra nyomtam B+...
-Felborítja B+!!!
-Menj már gyorsabban B+!
Szóval így, csak jó erősen meg kell nyomni ez a lényeg!
-
Sickboy25
addikt
Két kérdésem lenne a profikhoz:
1. Kantét, hogy tudom rávenni, hogy védekező szögletnél, maradjon inkább a félpályán? Mert mindig a legmagasabb embert fogja...
2. ti védekezésnél a "B"-t csak ritkán használjátok? Inkább a játékos képességével illetve a passz utak lefülelésével operáltok?
Köszi
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #28685 üzenetére
Ez nem is volt kérdés.
-
dejvid8
őstag
Alaba szülinapi kártyáját próbálta valaki? Elég jól néz ki, CDM-ben használnám. Megállná a helyét?
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi #28685 üzenetére
De elötte nyomsz egy fitnesz lapot nem?
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit #28681 üzenetére
Múltkor "neveltem" a gyereket, mert a haverjaival kikaptak Apex-ben, és eléggé felnőttesen beszéltek
Erre mi volt a válasz?
-Apa, te csak hallgass, hallanád magad mikor Fifázol , tőled tanultam
-
Mrdevil
addikt
válasz
Fifaisshit #28681 üzenetére
Igen, kétszer is dumáltak ma a fifáról, volt aki a férjével játszik, és gyorsan kikapcsolja a gépet, ha vesztésre áll.
-
Fifaisshit
őstag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Aguinaga #28674 üzenetére
Például így! Savic CM-be, Lukaku meg a helyére.
-
Aguinaga
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #28672 üzenetére
Ha fontos meccs, de az asszony letépi a pólót, attól még simán lehet tovább játszani nem?
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #28668 üzenetére
Igen, ehhez komoly tudás kell, csak egy a bibi vele, hogy átlátszó.
Míg ha eleve ott állna ahol jó, akkor nem lehet biztos benne, hogy neki lesz játszva,Mindegy, mert Son megoldja finesszel a 16-os vonaláról
@MdewC
Remélem nem
Bár a nejem épp otthon van, és vasalnia is kellene amit nem szeret, és lehet így oldja meg
-
Mrdevil
addikt
Valakinek a felesége most telefonált be a rádió1-be, hogy fifa közben veszítésnél széttépi magán a pólót, ezt a közösséggel meg is beszéli, hogy mennyire kaki a játék, de továbbra is játszik vele.
Nem innen volt valaki? -
Kristof_94
nagyúr
Ki szokták adni előre, hogy a fut swap lapokat hol lehet megszerezni?
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #28651 üzenetére
Mekkora
Bár sztem csak hamar nyomtad a kezdés gombot, és a kapus félkészen csak kijött szólni a bírónak, hogy kicsit késnek a többiek, mert még buli van az öltözőben
De ez bug, néha-néha belefér nekem. Amit én írtam, az az irányítottság, script, belenyúlás, nem is tudom minek nevezzem. Nem tudom, ez a kapcsolat "szarsága", a szerverek terheltsége, vagy a Szaturnusz-Alfa Centauri együttállása miatt van-e, nekem tök mindegy, de ez nálam nem fér bele. Így egy nagy lutri a játék, mert az, hogy ki nyer, attól függ, hogy a lószerszám melyik végén állsz. Vagy térdelsz. Ki, hogy
@Fifaiishit
Nem tudom még, hogy bejön-e, mert ez nem az én érdemem volt. Viszont ha CR ezért ilyen jó, mert ilyeneket csinál MAGÁTÓL, akkor az nem fer, mert másfél milláért veszel scriptet.
Egyébként jól mozog, az egyetlen ami nem tetszik, hogy ellenem szögleteknél halálos volt, mert csak rárugják a lasztit, ő meg bárhonnan, bárkinek befejeli. Nos nálam a lehető leglehetetlenebb , legtávolabbi helyre helyezkedik, nehogy megjátszható legyen
A rövidre természetesen a robosztus Best áll. Mert mért ne
@sz_abika
Nálam az utóbbi héten Sandro a 11-es király. Majd minden meccsen összehoz nekem egyet. Szeretem érte.
-
sz_abika
addikt
Hejj ez a Mid Seedorf...első meccsén négy perc alatt összehoz a tizenegyest és valahányszor szerelek vele, az sárga lap. Azt hiszem engine helyett shadow kell rá, hogy ezeket a szerelős skilleket javítsa, mert így értelmetlen vele b2b-zni
-
akooos
veterán
válasz
LedyGyuszi #28662 üzenetére
-
v-man
őstag
Valaki használja Baggio bármely lapját?
-
akooos
veterán
válasz
Na ez tök jó lesz akkor
-
Digestive
veterán
válasz
Hú baszki! Ennyi meccset 7szentség h nem fogunk 1 hónap alatt letolni!
-
Fifaisshit
őstag
LedyGyuszi
Digestive
dejvid8
Gorje
Hazli17
akooos
Readonly2
Ballack96
KaksziLajos
Santana01
Fifaisshit
dvtkfan
V-manValaki esetleg meg ?
-
skroy
senior tag
PC-re nem szervez valaki házi bajnokságot? Ha bajnokságon belül kapok ki folyamatosan, talán élvezhetőbb lenne.
-
MdewC
nagyúr
válasz
dejvid8 #28633 üzenetére
Ja! Persze!
Nem is úgy értettem, csak ironizáltam, jól esett, hogy egyet értettél!
Vettem a lapot, csak ennyivel le akartam zárni a sztorit.
Guru: jah már a köszi a meccset is bánom. Meg a további sok sikert is.
Toxic: igen, azt a mondatot tényleg elkúrtam, mert Ferinek szántam, nem vagyok ekkora tuskó, szarul jött ki.
Mondjuk ha nem kiforgatta volna amit írok, “az egyik legnagyobb magyar youtube-os” az nem egy szar jelző nem?
Nem oltani kezdtem, hanem gratuláltam. Kis IQ-val jól is kezelhette volna.
A kommagyártás jobban megy neki mint a game, hiteltelen lett előttem. Persze ennek semmi jelentősége nincs.
Vicces lett ez a sztori.
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70 #28649 üzenetére
Én asszem, h ezt is tudom Überelni!!!
Középkezdés után felszívódott minden játékosom, csak Mbappe maradt! Az ellenfél összes játékosa kihátrált a képből ÉÉÉSSSSSSSS megérkezett Courtois gatya nélkül és végig sasszézott hátrafelé a pályán!
Ja és ez WL volt. Ki kellett lépnem az egész játékból.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi #28645 üzenetére
Mikor megláttam Boatenget, egyből rád gondoltam
Bakker, olyan dolgok történnek meccs közben, hogy el se hiszem néha.
CR-t próbálgattam, nem vettem túl komolyan, azt néztem, hogy helyezkedik, mit lehet vele csinálni, milyenek a lövései, stb.
Volt olyan szitu, hogy a 16-os vonalától kicsit beljebb a kapufelé, a box jobb oldalánál kapta a lasztit, átvettem vele és nyomom a driven lövést. Erre csinál egy lövöcselt, sarokkal visszaveszi, majd hajszálpontos passzt ad a gólvonal felé 3 ember közt az érkező Nedvednek, aki bepasszolja a kapuba.
Ha akartam volna se csináltam volna meg ezt reflexből.
Csak ültem , és néztem, hogy mii vann?Hihetetlen
-
toxicjew
addikt
válasz
dracox #28646 üzenetére
A dab ami leginkább triggereli az embereket meg a fél pályán csitítással egybekötött átfutás, esetleg a kamerába nézés. Leginkább ezeket olvasom. Engem személy szerint sokkal inkább az indokolatlan replayek basznak fel, minden hugyos szaros gólt megnéznek, de ami még rosszabb, az ha az összes cutscene végigmegy. Ezt főleg a lengyel "barátainknál" tapasztalom. Aztarohadt de rühellem őket
-
dracox
addikt
válasz
A guru #28635 üzenetére
Észrevettem, hogy többen nehezményeztek pár gólörömöt, mert vmilyen üzenettel bírnak ezek.
Van valami rövid leírás valahol, hogy melyikkel mit üzenhetünk az ellenfelünknek?
Én személy szerint sosem figyelek ezekre, mert mindig azt tolom ami tetszik nekem vagy éppen sikerül.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Fifaisshit #28637 üzenetére
jól van, az talán bele fér!
(#28644) Szigma70:
pénteken teszteltem az új játékosaimat DR-ben 4gy 2d és feljutás 2.osztályba.
Vasárnap délután meg ugyanez volt boxon is!
slow motion gameplay vagy ahogy te hívod mocsár foci
-250 pont, onnan kapaszkodtam vissza és szó szerint vért pisáltam Birthday Boatengért! -
Szigma70
addikt
Annyira jó a játékmenet DR-ben, hogy egy játékost nem tudsz kipróbálni, mit is tud, mit is tudsz vele, mert csak a flipper, a delay, a mocsár, az irányitottság, a "nem is te csinálod" dolgok mennek.
Az egész csapat megy szerte-szét, mint az ökör hugyozás.Ennyi erővel játszhatnék 11 fókával is, azok is ellabdáznak a közönségnek, és ott értelme is lenne a deadfish-nek
Ez a játék nem hogy javulna az idő teltével, hanem fokozatosan romlik.
@akooos
Érdkes, nálam 58K-t ír.
-
toxicjew
addikt
válasz
Francesco003 #28640 üzenetére
Akkor itt van a kutya elásva. Én sem örülnék ha kikapnék, majd az ellenfél magyarázná, hogy hát ilyen olyan szar a játék amúgy. Én is tudom, ő is tudja, hogy milyen, fölösleges ezt ragozni. Így, hogy nem volt szándékos, ez egy szerencsétlen félreértés
-
akooos
veterán
válasz
Francesco003 #28640 üzenetére
Rekal megalázása néven inkább, és bevágni az üzeneteket is és az ő videó részletét, hogy teljes legyen a kép
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi #28620 üzenetére
Majus 1
-
A guru
addikt
válasz
dejvid8 #28627 üzenetére
De azért mekkora forma a gyerek, elpapolja, hogy Messi lefejeli Van Dijkot meg mennyire random a game, erre Mbappéval bugol egy 30 méteres szabadrúgás gólt és tolja a deadfisht... kész
Gyuszikám Te meg ne irogass senkinek, ez nem a szeretetszolgálat!
A legtöbb embernél ez így csapódik le, mindegy mi az eredeti szándékod. -
dejvid8
őstag
Igen,erről beszélt szerintem. A kép alapján valóban nem nagy valami, ő reagálta túl szerintem, vagy nagyon félreértette a helyzetet.
Amúgy jófej, én régóta követem, de úgylátszik valamiért szíven szúrtad ezekkel az üzenetekkel
Lehet idegállapotba 'vót. Illetve veszíteni valóban nem nagyon tud, mint ahogy sok másnál is fel megy a pumpa mikor nem jön össze valami.BTW, énis megvertem egyszer 2-0-ra, még PC-n toltuk akkor én is ő is, csak az Draft döntő volt
Jó érzés volt, szóval tudom mit érzel. Na annak a meccsnek sem örült szerintem. -
MdewC
nagyúr
válasz
dejvid8 #28627 üzenetére
Érdekes.
Akkor ezt szeretném tisztába tenni.
Rekal erről az üzenetről beszél?
Hát ha ez után a magyar közösséget oltja, meg nem jött le a valódi üzenet, akkor sztem nála vannak komolyabb bajok. Nem haragszom rá, egyszerűen nem tud veszteni.
Ami nem látszik, hogy az utolsó mondatban is további sok sikert kívántam. Ennél barátibb gesztust nem tudom mit vár, innen üzenem, ha olvassa, hogy eléggé félre értett valamit, inkább gondolja végig miről beszél.
A meccs pedig egyértelmű volt.
Vagy velem van a gond? Mondjátok meg ha igen, de sztem ebből amit írtam, full komma amit mond. Ennyit írtam, meg bejelöltem.
-
dejvid8
őstag
MdewC:
Rekál itt nem véletlen a ti 3-0ás győzelmetekről beszél? Tényleg volt a meccs után ilyen "csevely" ?
27 perc 40 másodpertől mondjaSzigma: Igen, csökkentek a határok, volt is róla szó itt.
-
Szigma70
addikt
Megváltoztak a rewardok is a DR ben? Nekem div4 ben annyi coint ad, mint eddig az 5ben. 4ben nem 65K volt?
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #28624 üzenetére
Insignie volt
-
Szigma70
addikt
Nahh, megvolt CR első meccse.
Son mester hármas, Best még kettő. Jó lesz ez -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #28620 üzenetére
Gurué az érdem.
Én csak használom a taktikáját meg csiszolgattam a 433(5)-öt. (Pelé meg Euseb azért bevannak zavarva a málnásba, hogy jöjjenek lefejelni a beadott gyümit.)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dejvid8 #28619 üzenetére
Jelenleg ez a csapat van. Aki nem eladható az jelölve.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Fifaisshit #28614 üzenetére
mennyi idő alatt?
-------------------------------
Gyula Úr és Guru thx -
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94 #28618 üzenetére
Milyen csapatod is van most neked? nem is tudom, mert hetek óta csak bizniszelsz szerintem, játszani nemigen
-
Kristof_94
nagyúr
Kicsit dilemmázok Blanc kirakásán. Igaz még legalább 5-5,5 hét a TOTS, de tuti komoly konkurenciája lesz az ikonoknak... Amúgy kb. 900k-ból kijönne ikonnal együtt.
Viszont a mid ikon sbc-t 0-ból kihoznám. -
dejvid8
őstag
válasz
Én tuti, láttad hogy írtam, remélem
-
v-man
őstag
válasz
Engem felírtál már? 😊
-
Fifaisshit
őstag
Nah szoval
Akkor aki eddig irt o tuti le is jatsza a bajnoksagot ugye ?
VALAKI MEG SZERETNE ESETLEG ?
-
akooos
veterán
Senki nem írta, de van kva olcsón FLASHBACK JACKSON MARTINEZ!!! 87-es lap, 12-13-as szezon. Kell egy 84-es team és egy 83-as 2 IF-fel.
-
Fifaisshit
őstag
Mar le akartam fujni de ha ekkora az erdeklodes akkor lesz
Csak kis turelmet kernek -
uszid94
tag
A base icon pakk az osszes ikont tartalmazza babytol az optimusig???
-
dvtkfan
senior tag
Ha van még hely, én is jelentkeznék a bajnokságra, ha nem gond, hogy inkább hétköznap napközben tudom letolni a meccseimet...
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #28604 üzenetére
Akkor én is!
-
Stylerr
addikt
Srácok, 4231ben LCAM-ban Fb Marcelo vagy Fb Son? Az a Marcelo elég komoly lapnak tűnik.
-
Readonly2
tag
Fifaisshit : lesz Xbox házi bajnokság ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Mozilla Firefox
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest