Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
RockHaRD #2563 üzenetére
No akkor jó, azért nem írtam mert nem szoktam látni de az gyak egy F310-nek felel meg gondolom rezgés nélkül. Minőségre gondolom ua.
Mellesleg meg hagyjátok a 13-at, kipróbáltam tegnap a 14-et írtam róla a 14es topikba, szerintem jobb mint a jelenlegi, persze majd idővel biztos előjönnek a hibák de egyelőre pozitív a változás.
És 2 hét kint az új. CD galaxisnál 8990 és pikk pakkal most ingyé kiviszik bárhova, ahol van pikkpakk pont, szept 30ig ingyé mer amúgy meg 490 ft a pikk pakkos kiszállítás. -
boff
senior tag
válasz
RockHaRD #2452 üzenetére
Ja..
Mondjuk most a másik, hogy drhidrával lejátszottam az első részt és egyénin volt a keret de én hozzá se nyúltam a barca-hoz aztán még is 70-es tartalékjátékosokból ált az egész csapat meg védő volt a csatár és össze vissza volt az egész én meg persze meccs közbe vettem észre. Olyan játékosok, hogy messi vagy iniesta még a tartalék keretbe se voltak benne aztán megkértem, hogy tegye onlinera a keretet és úgy meg azt a hibaüzenetet kaptam meccs kezdése előtt, hogy nem kompatibilis az online keretem az ellenfelével és töröljem ki meg csináljak újat. Ez mitől van? Ja és persze 5:0-ra kiégtem így az első meccsen úgyhogy folytatom a bajnoksági vereségsorozatom mert nem tudok mit kezdeni, ha bajnoki meccs van az egész fifa egy nagy szar lesz de mostmár a keretet is megbabonázza. -
Sonic*
aktív tag
válasz
RockHaRD #2115 üzenetére
A masik vicces dolog hogy én,mint full kezdő bronz csapat, Bemegyek az 5.osztalyba es egybol kapom a full arany BBVA es BPL csapatokat. Tudom hogy ettol meg lehet győzni de he egy minimálisan is tud játszani akkor mar nyer. Lefutja a jatekosaimat vagy 30m rol lovi a gólokat. 3.osztaly alatt megtiltanam.
-
TommyGun
őstag
válasz
RockHaRD #1979 üzenetére
Általában úgy van hogy a bal ravasz ugye amikor finoman vezeti a lasztit ha nálad van ha nyomod akkor a játékos akinek passzolsz alapból nem rohanva veszi át vagy sprintelve így kisebb esélyel pattan el tőle szal nem rossz ötlet benyomni a bal ravaszt. Ha futva veszi át vagy sprintelve a játékos tudása szerint veszi át de ebben van véletlen faktor is ahogy az életben is.
-
TommyGun
őstag
válasz
RockHaRD #1970 üzenetére
Sejtettem, azért köszi...már régen rájöttem hogy nincs értelme nagyon csomagokat venni, a legjobb lapom az Puyol volt meg Vucinic Kb ennyi a többi felejthető...inkább gyűjtök playerekre...
PL Swinsteigert 120-ért sikerült megvennem...de megérte
Fifa pontot nincs az az isten hogy vegyek... -
Atke
senior tag
válasz
RockHaRD #1798 üzenetére
Milyen cheatek vannak? Mert nekem egy csomószor van olyan, hogy a sztárjátékosok, nem tudják átvenni a labdát, a lövések van hogy nem megy el a kapuig mikor 3/4 erőig lövöm. És a kedvenc: félpályán 5-8 métert vernek a leggyorsabb védőmre is. még a második embere is előbb ér oda mint az én utolsó emberem.
következő meccsen általában nem tapasztalom a "jelenségeket" Ezek cheat miatt vannak? -
Helmoras
őstag
válasz
RockHaRD #1257 üzenetére
kizárolag idény meccseket nyomok. gondolom ez az esl akar lenni, mondjuk a 3. idényből nem tudok feljutni a másodikba de itt stagnálok, jó meccseket nyomok néha a luck felidegesít dehát ez oda vissza megy, csak az ember kevésbé értékeli ha neki van szerencséje mintha a másiknak
-
-
DeathAdder
veterán
válasz
RockHaRD #683 üzenetére
Pontosan ezt érzem én is, csak utána amikor lehiggadok hitetem el magammal, hogy nem tudok veszíteni azért feltételezek ilyesmit, de ezek szerint van valami valóságalapja.
(#684) Helmoras - Nem akarok beégni neten. Én olyan hülye vagyok, hogy szeretném mindig színesebbé tenni a játékot, belemenni bonyolult cselekbe, cselesen lőni/emelni/helyezni, mivel megszoktam a régebbinél és nem tudom lenyelni, hogy csak kontrából vagyok képes gólt lőni
Profi szinten alibipasszokkal el tudok jutni az ellenfél 16osáig és ott is tudom tartani, de onnan beljebb csak nagyon ritkán sikerül.
Milyen sebességű netre van szükség, ahol már gond nélkül lehet neten játszani?(#685) mcsabee - Én is profin nyomom, a védekezés az úgy ahogy megy, de nagyon sokszor nem is lövök gólt egy 6 perces meccsen. Volt olyan sorozat, hogy zsinórban 4x kikaptam 1-0 ra
(#695) laca000 - Pontosan én is ugyanezt érzem, mintha súly lenne a játékosaimon. Nehezen mozdulnak a labda felé, nehezen veszik át és passzolnak tovább, legalább is én úgy látom, hogy ez ellenfélnek sokkal jobban megy.
Sokat passzolok kényszerítővel, hogy jobban mozogjanak a játékosaim és futtatok "üres területre" , de még így sem az igazi. Na meg sokszor félre is nyomok, nem érzem még a gombokat (ez az első gamepadom, konzolom meg sosem volt)
A védekezést én úgy csinálom, hogy ha messze vannak a kapumtól akkor folyamatosan sprintelek + feltartóztatok és alkalomadtán becsúszok, vagy szerelek. Ha már közel az ellenfél a 16oshoz akkor feltartóztatok + másik emberrel feltartóztatok és ha kell még rásegítek becsúszó -vagy szereléssel (ha a játékosaim időn belül nem teszik meg maguktól a szerelést)
Na de az is elég idegesítő, hogy mindig az ellenfél elé szerelek, volt hogy 5x egymás után, akkor már kínomba elnevettem magamés nem tudom hogyan kell megnyerni a labdáért futó párbajokat, ahol rendszerint alul maradok?
Mire az emberem elindul a labda felé, addig az ellenfél már ott is van
Megnéztem jútúbon, valóban lehet legendás szinten meccseket nyerni, de én attól még nagyon messze vagyok
Egy 6 perces meccset azért lejátszottam felmérésképp és 4-1re vert az Everton, de olyanokat passzoltak meg íveltek, hogy csak néztem mint borjú az új kapuraKöszönöm a választ mindenkitől, kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ennyire béna
-
laca000
őstag
válasz
RockHaRD #683 üzenetére
Megnyugodtam, akkor nem csak én vagyok "béna".
Semi pro-n, 7-8 nullákra győzök a másik csapat ellen.
Feltettem pro-ra.
De nem én ügyetlenkedek, a játékosaim vánszorognak sokszor a pályán, indokolatlanul, amikor futnak, mintha mázsás súlyt cipelnének..
Még ikszelni sem tudtam pro fokozaton(igaz 3 meccset játszottam), rúgok a meccs elején 2 gólt, aztán kapok 5-öt.
Hurrá.
És tökmindegy mit csinálok, milyen taktikára váltok, semmi értelme, úgy mennek át rajtam, mint a kés a vajon.
Hiteltelen.
Az meg nem érdekel, hogy gagyi fokozaton rúgjak szép gólokat, minek?
Ez nem egy dokumentumfilm
-
rastommy77
csendes tag
-
Helmoras
őstag
válasz
RockHaRD #530 üzenetére
Én speciel szoktam csavarni bár tökéletesen nem tudom irányítani de biztos hogy lehet, pl szöglet x 1/3 ig feltölt és a bal analóggal tekerek fentről 90 fokot balra és szépen kanyarodik a labda, csak megkéne tanulni rendesen használni, feltételezem lövésnél is van valami ilyesmi, bár a lövö szituáciokban franc se tud ilyenekre figyelni
-
Akos2110
tag
válasz
RockHaRD #391 üzenetére
Itt az enyém most már van értelme a feszülüs gólörömnek
-
sniper elite
senior tag
válasz
RockHaRD #253 üzenetére
Aki képes a kedvenc focis játékát torrentről leszedni az egy gyökér. Én már hosszú évek óta minden évben megveszem és nem azért mert van rá pénzem, hanem azért mert ez az a játék amit imádok és legtöbbet nyomom. Tehát van bennem annyi, hogy legalább megveszem és persze a multi része miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
- ASUS TUF 15 3050TI
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest