Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeathAdder

veterán

válasz hajbel #879 üzenetére

Így van, hihetetlen mekkora szar ez a cpu ellenfél.

Profin játszok már két hete, rátettem legendásra , hogy ugyan mi a különbség. Röhögnöm kellett tényleg..

Most minden egyes fejpárbajt kivétel nélkül elveszítek, minden egyes kipattanó az ellenfél elé pattan volt hogy 4x egymás után is, hiába volt az összes emberem hátul érted :D, a kirúgást nem passzolhatom le, mert az emberem előtt ott áll az ellenfél, a labdáért folyó harcokat kivétel nélkül az ellenfél nyeri meg, a játékosaim nem tudnak passzolni!! Megadom az irányt, erre félrepasszolja, vagy izomból passzolja, vagy gyengén passzolja (ez az ami legjobban feltűnik, mégis kiismertem már elég jól milyen volt profi szinten 2 hét alatt)

Itt egy példa, egy jobb kameraállásból (az állás akkor 2-1 volt nekem és a mérkőzés hajrája, az ellenfél támadt, les után én jöhettem) és bármire megesküzöm ,hogy előre, egyenesen irányítottam, hogy az előttem levőnek rúgja a labdát, na ezen szakadtam:

Végül 3-1re nyertem, de vicc ez a játék komolyan mondom. Nemsokára megyek én is multiba mert ez már kibírhatatlan :(

Új hozzászólás Aktív témák