Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Diablo II: Classic és Resurrected
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDmanus
tag
Meccs utáni 11-es párbajnál hogy lehet kiválasztani, hogy kivel lődd a büntetőket? Már nem egy kupa meccsem ment el úgy, hogy a gép magától, össze-vissza válassza ki a rúgókat, persze a legkakibbakat...
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,nálatok nincs gond a hanggal a pc-s Fifában?Néha az egyik hangszóró szól,néha a másik.Fülesnél szintén ez a baj.Vettem egy y elosztót a fülesnek és a hangfalnál,lehet hogy ez a gond.
-
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy a játék nem ismeri fel a gamepadom jobb karját. Már az előző sem. Olvastam, hogy nem mindegyiknek ismeri fel de tud rá valaki megoldást? Igazából ilyen no name Eminent márkájú gamepadom van. PS2 koppintás.
-
gmx9
aktív tag
Most nézem, hogy még nem jelöltél vissza.
Nyisd meg a barátok panelt, és kattints a kérések részre, akkor lejönnek azok az emberek, akik bejelöltek.
-
gmx9
aktív tag
válasz
Krisz79 #1483 üzenetére
Persze, felvettelek. Ha fent leszel a napokban esténként, akkor beszélhetünk ott is (egyébként B betűvel kezdődik a nevem).
Az írányítást állítsd alternatívra, és akkor magad pötyögheted be a gombokat, arra, amire csak szeretnéd. Nálam a billentyűzet-kiosztás ugyanaz, mint az eddigi szériákban (tehát a-ívelés, d-lövés, s-passz, e-sprint, w-szöktetés), de egyébként gamepaddal játszom.
-
gmx9
aktív tag
Klasszison már tényleg idegesítően csal a gép, legendáson pedig el sem lehet mondani mennyire. Én többek között ezért vettem meg végül a játékot, sokkal nagyobb élvezet mások ellen játszani. Bár vannak idióták, mint mindenhol, de a felsőbb szinteken már tisztul a kép, és normálisabbak az emberek.
Én pl. egy meccsen nem léptem még ki magamtól, pedig az elején, mikor még idegenül védekeztem, nem egyszer kaptam nagyobb pofonokat. Csak magadnak teszel jót, ha játszva játszasz és fejlődsz, főleg ha erősebb ellenféllel kerülsz össze, tőle meg akár rengeteg dolgot is elleshetsz.
Egyébként online is előjönnek a mázlista jelenetek, az ide-oda pattogások, mint a ping-pongban, de ez már a játék hibája, plusz a géppel ellentétben ezt nem mindenki tudja kihasználni, mivel nyilván a másikat is váratlanul érheti a dolog.
-
hajbel
addikt
Nyilvánvaló, hogy csal a gép. Ha nyomogatod a gombot, azzal egyébként csak rontasz a helyzeteden, mert így általában előbb ugrik a gép. Ki kell tapasztalni, hogy melyik az az ütem, amiben meg kell nyomni a gombot egyszer. Előtte perszer sprint gombbal helyet kell csinálni magadnak, vagy a játékos elé kell menni. Mondjuk én legendáson játszom, de nincs túl sok sikerélményem támadásban, szóval szerintem gólt fejelni kb. 90-es erővel és fejeléssel megáldott játékoson kívül csak akkor lehet, ha teljesen tisztán fejelsz.
-
ladlac
tag
Mit tudok tenni az ellen, hogy a (világklasszis) gép ne nyerjen tízből nyolc fejpárbajt ellenem? Brutális fölényben van hozzám képest, már vagy négy szezonon vagyok túl, több csapatot irányítottam már, az összes topliga csapatával megküzdöttem, egy dolog változatlan. Mindegy, hogy ki az ellenfél, támadó vagy védekező a szituáció, el fogja fejelni a labdát. Beadást meg sosem ront (?!), teljesen steril az egész, mindegy hogy egyébként milyen statisztikával rendelkeznek a játékosai. A (nyilvánvalóan rossz) módszerem az, hogy amikor a levegőben van a labda, nyomom a sprint gombot, húzom az analóg kart a labda felé, és nyomogatom a lövés gombot. Senki nem szenved ezzel ennyire?
-
gmx9
aktív tag
Felvettelek én is syder. Krisz, biztos Krisztus a neved? Három találat jött ki így, de egyik sem csak simán Krisztus (pl. van benne egy j betű, vagy ilyesmi).
-
Krisz79
őstag
A fotózás nem sikerült.
Logitech K340 -em van. Ahol a Print screen alatt Home van,igy mindig felugrik az oldal tetejére, képernyőt meg nem ment.
Igy még mindig az a gondom,hogy van 1 célkereszt a barátságos játék közbe és ha mozgatom az egeret az 1ik emberem mindig odafut a keresztbe.
A game-padra meg nem reagál.
Az 1 játéknál még nem állt fel ez a probléma.
Azóta meg nem tudom kiiktatni,nemtudom mit kapcsolhattam el.syder24:
felveszlek.
Az Én nevem:
Krisztus -
Andris837
senior tag
Ha gondoljátok engem is felvehettek. Origin: syder24
-
gmx9
aktív tag
A képernyőn az legyen, amit leszeretnél "fotózni". Nyomd meg a Print Screent, majd nyisd meg a Paintet, és ctrl+v (beillesztés). Elmented a képet a kívánt formátumban és kész.
Ha van kedved, játszhatunk pár meccset valamikor, de ugye ehhez eredeti játék kell - nem tudom végül megvetted-e.
-
gmx9
aktív tag
válasz
Krisz79 #1463 üzenetére
Pl. ha egy ismerősöddel játszani szeretnél, felveszed Originen (elkérve és megkeresve a nevét), kijön a profilja, majd tudsz neki ilyen barátkérelmet vagy mit küldeni. Ő visszajelöl és mehet a játék (beszélhettek is ilyenkor egy kis chat ablakban). Magyarul hasonló a módja, mint Facebookon.
De pl. vannak, akik különböző fórumokra beírják a nevüket, hogy aki szeretné, felveheti őket és játszhattok. Ugye ezáltal vele is tudsz beszélni, tehát úgymond közvetlenebb a dolog, mintha sorba jönnének az ellenfelek (mint a Seasons módban).
-
gmx9
aktív tag
Más: Origin-t lehet használni két különböző gépen? Nem nyafog emiatt? Mert két laptopot használok, az egyiket ritkábban (ezen játszom, csak ez bírja el), a másikon viszont használnám az Origin-t, beszélgetni a listán lévő barátokkal.
Illetve lehet-e bármilyen gond emiatt (a FUT tiltás óta inkább óvatos vagyok...).
-
Krisz79
őstag
Valójában 1 játék közbeni problémára kérnék segitséget,ezért is kérdeztem,hogyan lehet képet késziteni.
/Meg szerettem volna mutatni itt./
Mivel barátságos játék közben 1 célkereszt van-hosszú fehér vonal végén.
Ezért irányitani nem tudom a játékot,játékost.
Igy sajnos a játék sem játszható. -
Krisz79
őstag
Lehetséges játék közben képernyőmentést csinálni?
Hogyan? -
Norwich
tag
Hali!
Valaki tud segíteni?
Most cseréltem le egy NVIDIA VGA - t egy AMD -re.
A régivel minden simán ment, ezzel az újabb erősebbel pedig mikroszaggat a játék.
a fifaconfigban bepipáltam azt a 2 opciót ami elvileg kiküszöböli a mikroszaggatást de ugyanúgy szaggat
Valamivel megoldható h ne csinálja ezt? -
RockHaRD
addikt
annyit tudok, hogy az előző fifánál voltak FUT problémáim, és mindig mondta a live chat, hogy majd a senioroknak továbbítják, és ők 2-3 hét múlva megoldják, de persze soha nem lett bleőle semmi..
aztán egy haveri társaságnak xbox-on beakadt a pro klub. Mindenki belefagyott, de úgy, hogy másik box-on sem volt jó, meg semmi, semmilyen megoldással nem tudták kiszedni, és szintén azt mondták, hogy 1-2-3 hét és megoldják (ki kellett törölni a klubot a rendszerből, valszeg 2 kattintás)... kb 10x beszéltem a live chattel, és nem oldották meg... bő két hónap múlva egyszer csak jó lett...
-
gmx9
aktív tag
Megkaptam a választ közben. Azt írták, hogy a fiókom a részükről nyitottnak tűnik, és nem tudnak semmit csinálni. Ez egy gyakori rendszerhiba, továbbítják a kérésem a szakértői csoport felé, ami a kérések nagy száma miatt kb. 3 hét lesz.
Érdekes, nagyon érdekes egy dolog.
-
Krisz79
őstag
Lenne 1 gyors kérdésem.
Barátságos meccset játszok.
Mi az a kék csikkal kör mindig az egyik játékosom környékén?
Hogy tudom eltüntetni?
Sajnos igy irányitani sem tudom a játékot!
Ez a harmadik meccsem mieltt még valaki leolt!
Köszönöm a gyors reagálást! -
gmx9
aktív tag
De lehet mégis probléma lesz ebből. Itt van a lista, miket kérnek, de ebből minimum a felét nem tudom. Csak egyszer léptem be a FUT-ba, csináltam egy karaktert és kész. Csapatot sem csináltam még. Vagy csak írjam azt, hogy még nem készült csapat?
És vajon mit jelenthet a fiókon szereplő felhasználói nevek? Én PC-n használom. Az EA azonosító gondolom amit az Originen használok. Ezek voltak a kérések:
- A felhasználói fiók email címe
- A felhasználói fiókon szereplő születési idő
- A fiókon szereplő felhasználói nevek (PSN név, Gamertag, stb.)
- A fiók EA azonosítója
- A fiók regisztrálásának dátuma
- Milyen játékok vannak a fiókon? (termékkódokkal együtt)
- A fiókon szereplő játékok regisztrálásának dátuma
- A fiókon használt bankkártya számának utolsó 4 számjegyeA FIFA Ultimate Team fiókkal kapcsolatban:
- FIFA Ultimate Team csapatnév
- FIFA Ultimate Team csapat alapításának ideje
- A csapatban lévő játékosok száma
- A csapatban lévő személyzet száma
- Megszerzett labdák, stadionok száma -
-
fess
őstag
Értem.De miért nem kértél emlékeztetőt?
Ajánlom ezt a keepass progit,megelőzhetőek az ilyen esetek -
gmx9
aktív tag
Nem, ott is ugyanazt írja ki. Elvileg 24 órán belül válaszolnak majd, remélem tényleg ilyen gyorsan dolgoznak (bár gondolom hány levelet kaphatnak naponta).
A többi online játékmód viszont szerencsére maradt addig.
-
gmx9
aktív tag
Ultimate Team-ben elfelejtettem a jelszavam. Nincs semmi visszafejtő? Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Andris837
senior tag
Pár héttel ezelőtt - még tavaly - érdeklődtem, hogy mit szólnátok egy "PH Kupa" vagy bajnokság létrehozásához.. Ezzel kapcsolatban akkor nem írt senki semmit. Esetleg most mit gondoltok róla? Lenne rá igény?
-
gmx9
aktív tag
Üdv!
Pár napja kértem a segítségeteket, miszerint mindig újra kellett raknom a játékot egy használat után. A rendszer újratelepítés valóban segített, köszönöm szépen.
További jó játékot mindenkinek!
-
Krisz79
őstag
Tudnátok ajánlani milyen gamepadot érdemes venni hozzá?
K. -
Ps Vita
őstag
Valaki tolja itt még PS3-on?
Szerény csapatom UT-be -
Krisz79
őstag
Ma néztem a Tescoba 8 ezerbe kerül a játék.
Valaki tudna ajánlani estleg ettől is jobb kondicciót?Köszi.
-
gyuri00
aktív tag
-
viktor82
őstag
Az amazonon 15dolcsi kuponnal
-
Krisz79
őstag
A gyári Fifa 13-ban alapból van magyar nyelv és komentátor?
-
gmx9
aktív tag
Köszönöm a gyors segítségeket, újra fogom rakni akkor a rendszert. Reméljük a legjobbakat.
-
gmx9
aktív tag
Na viszont akkor üdvözölnék mindenkit, ma regisztráltam be a fórumba. Amiben tudok megpróbálok majd én is segíteni, de elsősorban egy sajátos probléma miatt jöttem ide. Mivel úgy látom eléggé aktív ez a részleg, remélem valaki tud majd segíteni. Próbálom röviden elmondani, de lehet hosszúra sikerül. Köszönöm aki elolvassa.
Az lenne a gondom, hogy bár a játék először remekül indult (minden tökéletes volt), a következő alkalommal való használatkor - ami másnap volt - egyszerűen nem reagált az indításra. Pontosabban nem jött be az Origin. Töltött, de aztán mintha leállította volna magát.
Mire rájöttem mi a gond, órákba telt...Origin törlés, Origin újrarakás. Természetesen nem ez vett el olyan sok időt, mivel ezután a Fifa sem működött rendesen. Rendben, gondoltam újrarakom. Fifa törlés, Origin törlés, Origin újrarakás, Fifa újrarakás. Közben kapom a legkülönfélébb üzeneteket, minthogy a Windows nem engedi letölteni a játékot, vagy hogy telepítésnél valami hiba történt, próbáljam később, stb.
Ilyenkor minden egyes alkalommal törölnöm kellett az Origint, majd ismét feltenni. Volt, hogy az sem használt elsőre. Már "gyakorlottként" sikerül megcsinálni két óra után, a játék rendben lesz és ismét használhatom, de a következő alkalommal megint nem jó, és az egész procedúrát elölről kell kezdenem, és persze sosincs olyan, hogy elsőre sikerülne.
Az EA oldaláról szedem, és egyszerűen állandóan ezt csinálja. Hihetetlenül hálás lennék, ha valaki tudna erre megoldást...
-
-
gmx9
aktív tag
válasz
Helmoras #1047 üzenetére
Semmilyen? Mert a DVD-n lévő Fifa.rar fájlban a game mappában benne vannak, csak be kell másolnod a gépeden már feltelepített könyvtárba (és természetesen szintén a game mappába).
Magyart viszont tényleg csak letöltéssel tudod babrálni, ha jól emlékszem.
Szerk.: Ne haragudj, csak most látom, hogy elég régi a komment. Még ismerkedem a fórummal.
-
Andris837
senior tag
Mindenkinek jó szórakozást és persze sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!
-
pr1mzejEE
addikt
BÚÉK !!
-
Dinter
addikt
Én sztem tudom mit kavart össze. Ő sztem vezeték nélküli kontrollert vett, play&charge cuccal. Ez a play&charge olyan, hogy usb-be bedugod, és tölti a kontrollert. Ő sztem azt hiszi, hogy ezzel kapcsolja össze a géppel a kontrollert, de ez csak tölti. [link] Még vennie kell olyan érzékelőt ami a képen van, a kontroller felett.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest