Hirdetés
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
-
010203
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Ultimate Teamnél, hogy tudok változtatni taktikai beállításokat? (Nem felállást)
Köszönöm. -
^Boss
őstag
amire gondolsz az kikerült a live részből, és szezonok, idények néven fut, kicsit kibővítve (pl trófeaszekrény). de xboxon legalábbis óriási bugokat tartalmaz, nagyon gyakran a vereségek duplán érnek (a győzelmek jóval ritkábban, épp a napokban próbálom kitalálni, van-e benne valami szabályosság, vagy csak bug), így belefutottam olyanba, hogy kiestem, az alsóbb osztályt 0-0-1-el indítottam kapásból, sikerült az első meccset elveszteni, és hopp, már 0-0-3 volt, nagyon köszönöm az EA-nek,hogy ad esélyt a feljutásra...
-
myckey
veterán
Nos...!
a grafikai beállításoknál minden ki van maxolva,ami ki lehetDe kissé félreértettetek...
Nem a színnel van nekem bajom....hanem azzal,hogy amikor ráközelít az emberre a kamera....akkor a talaj olyan,mintha zöld padlón sétálnának...köze nincs egy pályához...sajnossemmi fűszál,semmi élethűség..
ellenben a játék képeken,meg videókon,olyan szépen le van modellezve a talaj,hogy konkrétan lefosom a bokám....
szerintem már értitek,hogy gondolom....
Breki:
a második képen,tényleg szépek a színek....az honnan van?
valami mod?vagy csak szimplán képszerkesztővel megbuheráltad,hogy éreztesd,milyennek kellene lennie?
köszi!
-
myckey
veterán
Ez hülye kérdés lesz...de miért van az,hogy a képeken rendre szép a fű(tehát úgy is néz ki)
játékban pedig olyan,mint a tábla........rendesen illúzió romboló...mintha zöld padlón szaladgálnának az emberek....valaki mondja már meg,mi a fmért nem lehet azt rendesen megcsinálni -
bferenc
tag
Én érzem csak úgy hogy az online rész szegényke? Most már nincs az osztályos dolog, mint a 12-ben. Statisztikát azt se tudom hol lehet megnézni, amit neten játszok. Csapat játék is elég szánalmas... Belépünk 10 en aztán a meccs végére eltűnik mindenki... Valaki akar neten játszani egymás ellen, vegyen fel bfeco89. Így lehet kicsit izgalmasabb lesz. Ja még egy kérdés. Hogy tudok beszélni online játék közben. Köszi.
-
DjEszti
tag
Hát én nem tudom de nálam úgy *ar játék ahogy van...
Ultimate team csapat beállításnál lefagy...
Idény meccseknél csak tölt aztan lefagy megint, ha netán tovább megy akkor a végtelenségig 1v1ezhetek a kapussal..Ezek csak nálam vannak? Hibába raktam újra
-
XDmanus
tag
Sziasztok!
Egy bizonyos kérdésem lenne hozzátok, főleg azokhoz akik már legalább egy tucat meccset letoltak a 13-mal: Állítottak a nehézségi szintek közötti szakadékokon, amik a 12-ben fellelhetők voltak? Amikor profin egy PSV-vel a Barcát 3-0-ra győztem le úgy, hogy kapura lövésük sem volt, utána meg felrakom világklasszisra, és egy holland középcsapattól (Roda) úgy kapok ki 4-1-re, hogy ha 6-1 lett volna a végeredmény, akkor sem lehetett volna egy szavam se. Ezek nem csak nálam verték ki a biztosítékot, hanem úgy láttam elég sok fórumon írtak erről a problémáról többen is. Szóval e felől érdeklődnék, hogy ez a probléma mennyire lett most megreformálva a 13-ban, érdemes-e lemennem megvenni a játékot?
Előre is köszi mindenkinek! -
Breki
veterán
Ezek a kommentátorok vannak jelenleg.
Olaszt még keresném
-
hajbel
addikt
válasz
kopaszqtya #586 üzenetére
Ahol állítod a billentyűket, a profilt rakd át klasszikusról alternatívra. Alternatívon már a nyilakon van alapból az irány, a többit pedig pofonegyszerű beállítani.
-
kopaszqtya
tag
Valaki tudna olyan konfigot adni amibe a nyilakkal tudom irányítani az emberkéket ?
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok!
nem tudjátok véletlen mi lehet a gond a játékban:
az ajánlat elfogadására kattintok (átigazolásoknál, kölcsönadásnál) és nem csinál semmit. másnál is csinálja vagy csak nálam? a játék eredeti.
előre is köszi.
-
cettlee
őstag
kommentárt hogy lehet angolra állitani? elvan sötétitve a beállitásoknál
-
asb88
tag
Esetleg olyanról valakinek nincs infója, hogy kommentátoroknál várható-e valami javítás? Gondolok itt a játékosnevek bemondására...
-
Breki
veterán
Ezt így nem lehet pontosan megmondani, hogy mire állíts
próbálgatni kell a szűröket élsimítást stb-t lejjebb venni, hogy úgy hogy megy.Mondjuk több helyen olvastam úgymond microlagról lehet esetleg ilyesmi van nálad is
[link]KubanitoS igen csak az nem a hivatalos BL hanem ahogy XDmanus irja a Bajnokok Kupája a licenszek miatt
-
DjEszti
tag
Nálatok van olyan hiba hogy ha a managereket nézem meg vagy lapot adnék nekik ultimate teambe akkor lefagy a játék?
-
XDmanus
tag
válasz
bimbilla09 #574 üzenetére
Benne van, eddig is meg volt, csak mivel a hivatalos BL jogok a PES-nél vannak, ezért Bajnokok Kupája néven futott a FIFA-ban
-
KubanitoS
veterán
válasz
bimbilla09 #572 üzenetére
BL az eddigi fifákban is volt ám.
-
bimbilla09
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy belekerült-e a játékba a Bajnokok Ligája. Úgy értem, fel lehet-e odáig tornászni kis csapatunkat.
Köszi!UI: Egy hajszál választ el a játék megvételétől ...
-
dudu5130
őstag
Sziasztok!
Tesóm megvette a játékot és azt szeretném kérdezni, h lehet egyszerre ketten játszani vele? Gondolom beregelni az originre nem lehet kétszer 1 kulccsal, de azt nem tudjátok, h egyszerre be lehet jelentkezni 2 gépen az originbe?
-
VIT
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #560 üzenetére
http://www.rpg-services.de/fifa-13-kaufen
Én itt vettem!
-
HoReSz1975
őstag
Tudtok olyan hivatalos olcsó oldalt ahol DVD key -t lehet vásárolni
Origin online letöltéshez
-
RockHaRD
addikt
Ha elsőre nem kaptál választ, nem kell floodolni a fórumot
szerintem nincs, mivel nincs túl nagy választék a manager-ekből...
amúgy igen egyszerüen ki tudod próbálni. vegyél 2 bronz managert, aminek ugyanaz a felállása, csak az egyik olyan nemzetiségű legyen, mint a játékosaid, a másik pedig nem, és nézd meg, hogy melyik ad többet összhangra, de amúgy 99%, hogy full lényegtelen a manager nemzetisége
-
SlayHUN
csendes tag
Van valami előnye annak ha menedzserem ugyan olyan nemzetiségű mint a játékosaim?
-
cettlee
őstag
aki szivesen fifázna pc-n, vegyen fel originen : ceTTel
töröltem mindenkit mert nemtudtam ki-ki
2v2-t is tolnék komolyabb szinten esetleg
-
VIT
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbálom, hátha tudtok segíteni:
Olyan gondom lenne, hogy akármit csinálok akad a fifa 13!A gépem 6mag, 8giga memo, 7870 kari és egy 120cm ledtv-n játszok!A játék természetesen eredeti!
Akármit csinálok beszaggat kérek segítsetek, hogy mit kellene állítanom vagy felraknom!
A crysis 2 ultrán simán fut, szal a gépnek bírnia kellene!Köszönöm előre is!!!
-
SlayHUN
csendes tag
Van valami előnye annak ha menedzserem ugyan olyan nemzetiségű mint a játékosaim?
-
DjEszti
tag
Ultimate teambe fifa pontokat csak nekem nem engedi vásárolni?
Idény módról ne is beszéljünk... Találok ellenfelet és mielőtt betölt fekete képernyő, alul pörög h tölt de semmit nem ad be miez? -
hajbel
addikt
válasz
Helmoras #547 üzenetére
Az is ugyanúgy les, mintha lenne előttük egy kapus, szóval ezt elbénázta a játék szerintem. Ha 1 vagy 0 játékos van két támadó között és a labdát fogadó játékos előrébb van az elrúgás pillanatában az les. Ez volt a vb-n az argentín - mexikó meccsen, bár ott megadták a gólt, de szabálytalan volt.
-
Helmoras
őstag
Ebben igazad van utánaolvastam legalább a dolognak viszont akkor rosszul fogalmaztam meg a történteket.
kettő támadó játékos volt már a kapu előtt és köztük történt egy passzolás, úgy hogy az aki kapta előrébb volt. (mind ketten a kapus mögött már az alapvonalhoz közel)
ebben az esetben mit ítélnél? aztán mondom mit mondott erre a játék
(csak mert erre nem fújta be a lest)
-
zolaas
senior tag
válasz
Helmoras #541 üzenetére
simán hax. Már a 12-is ilyen volt. Nyomattam ligában 1v1-t. ESL ladderben rendesen használják és nem is nagyon titkolják. Játszottam 1 meccset a magyar elitből egy makival végig ez volt. Meccs után chaten kérdem tőle, ezek mik? Erre csak jön a smiley vagy 1000. Ezek után ennyit a nyilvánvalókról. Nem is tolom semmi ladderben, marad inkább a profi haverokkal, semmi verseny online mert úgyis csalnak. Max élő verseny, ahol az ilyen vérpistikéket jól falhoz baszom.
-
Helmoras
őstag
Uristen most nyomtam egyet egy orosz ellen, jesszum pepi most vagy csunyán szar a netje vagy valami haxot használt, abban a pillanatban hogy a játékosom felé jött a labda egyből elkezdtem diavetítést nézni
amint az övéhez került folyamatos lett a játék xD
-
ragaxy99
csendes tag
Hello,
Ha valaki ultimate-zik (PC) és úgy gondolja, akkor felvehet barátnak
ragaxy néven vagyok
-
Helmoras
őstag
Most nyomtam egy mérkőt, iszonyat volt a bíró részéről mind a két fél számára 3 darab lest fújt félre kettő nálam egy az ellenfélnél, konkrétan olyan volt hogy a kapust játékosnak nézte és igy nem volt les
No meg olyanra adott az ellenfelemnek 11-est hogy csak analógot mozgattam még gombot sem nyomtam
(szerencsére kivédtem)
Azt hittem falhoz csapom a kontrollert, épphogy nyertem 2:1 re.
A fifa profilnál van egy mini statisztika hány meccset nyomtál mennyit nyertél mennyi gólt lőttél, ennél van valahol valami részletesebb? nem túl reprezentativ a 28 meccsből 50% os győzelem és 60 gól...
-
total90
veterán
Vettem egy haveromnak ajándékba egy Fifa 13-at... és utána esett le, hogy neki nincs net (tudom, tudom, 2012 net nélküli világ... de van ilyen
) és, akkor, hogyan lehet telepíteni/játszani a játékot?
-
Helmoras
őstag
válasz
RockHaRD #530 üzenetére
Én speciel szoktam csavarni bár tökéletesen nem tudom irányítani de biztos hogy lehet, pl szöglet x 1/3 ig feltölt és a bal analóggal tekerek fentről 90 fokot balra és szépen kanyarodik a labda, csak megkéne tanulni rendesen használni, feltételezem lövésnél is van valami ilyesmi, bár a lövö szituáciokban franc se tud ilyenekre figyelni
-
cettlee
őstag
tudtommal van aftertouch, de lehet h csak manual shotnál, és sztem nem jobb hanem bal analog karral.
-
RockHaRD
addikt
tudod mit? Feladom...
Írásjelek, és fogalmazásbeli gondok miatt az írásaid felét még mindig nem lehet érteni, de már megszoktam...
többieknek: rángassátok lövéskor a jobb analógot, és akkor majd jó lesz nektek. Haszna nem nagyon lesz, de ha majd nem sikerül a lövés, akkor lehet azt hinni, hogy rosszkor - rossz irányba nyomtátok az analógot
-
RockHaRD
addikt
látom megint nagyon értesz a dologhoz...
outside curve shot az egy pro képesség, amit ha beraksz, akkor RANDOM külsővel tekeri a labdát. Semmi köze az after touch nevű NEM LÉTEZŐ dologhoz. Gondolkodj már épeszű ember módjára. Próbálnak rámenni a realitásra, akkor nyilván beleraknak egy olyan dolgot, amivel a levegőben változtathatod a labda irányát...
ha nem mindig csak warezolt játékkal játszanál, és láttad volna multiba egyszer is a fifát, akkor meglátnád, hogy senki nem szórakozik ilyen olyan tekeréssel, meg utánahúzással, mert semmi értelme. 3 féle képpen lehet lőni; sima lövés, emelt sz.rság, és a finesse shot.
-
Ps Vita
őstag
válasz
hargimalac #522 üzenetére
NEM
-
hargimalac
tag
Pc-ről tudok xbox, ps3 játékosokkal játszani?
-
cettlee
őstag
nekem magyar a kommentár, hogy tudom angolra állitani? magyar kurvára idegesit
-
RockHaRD
addikt
válasz
Beerwolf #519 üzenetére
annyi van, hogy nagyon sokat számít, hogy éppen mi történik körülötted... nem lehet gyors fordulás után nagy bombát lőni. Álló helyzetből sem lehet nagyot lőni. Kell hozzá a sprint, és kell, hogy legyen terület. Minimum 10-15 métert tudni kell futni szabadon, hogy el tudj lőni egy bombát.
ezt a "jobb karral lövés után ráhúzol, oszt jobb lesz a lövés" dolgot nyugodtan el lehet felejteni
beb.szna, hogyha a levegőben még irányíthatnád a labdát.
-
Szergej92
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám a játékkal,hogy belépés után,amikor kiválasztanám a nehézségi szintet,egyszerűen gondol 1et és kidob a játék.
Valakinek valami ötlet?
Nagyon megköszönném -
Breki
veterán
válasz
RightNoW #514 üzenetére
A legnagyobb távoli gólokat a long shot-al lehet lőni
folyamatosan nyomod az R2-t bal analógot felfele (arenaban- egyébként a kapu irányába)
a lövést kb 80%-ig nyomod,akkor lesz a legjobb ha megtolod a labdát lövés előtt, és pontosan mikor a legnagyobb távolság van a játékos és a labda között akkor kezded megnyomni a lövést
itt egy videó róla
[link]Finesse Shot-nál R1-et nyomsz, helyezett lövés magyarul a normál lövéssel összevetve ez lassabb csavart lövés amivel szépen lehet helyezni sarokba vagy csak simán a kapus mellett - erről korábban sokszor volt szó részletesen.
Érdemes az arenaban gyakorolgatnod, és megfigyelned, hogy lövés előtt mit nyomsz esetleg akaratlanul R1-et R2-öt, gyors futás cselezés vagy más miatt utána a jobb analóggal mit csinálsz stb.
Azt is érdemes megnézni mire van állítva a lövés rásegítés
Itt van egy jó kis tutoriál angolul ami bemutatja a lövésfajtákat, illetve a jobb analógos "aftertouch"-ot
[link]G^zC^mp€r csak nem félóráig..........
a másikat pedig direkt külön írtam mivel teljesen eltérő témák.
Nem kéne újra kezdened -
RockHaRD
addikt
válasz
RightNoW #512 üzenetére
lődd meg erősebben pl? Vagy használd a finesse lövés gombot a lövés mellé... (nemtom mi a a magyar neve)
mást nem nagyon tudsz tenni, de mindjárt jön vmi okos, és olyan urba legendeket fog mondani, hogy a jobb analóggal húzzál a lövés után, meg stb... mind hülyeség, és hasztalan. Csak a lövés erején, és irányán múlik. Esetleg a vezérlő beállításnál átteheted a lövés rásegítést részlegesre, vagy full manuálisra.
Breki: Lehet szerkeszteni kéne a hsz-eket, nem pedig 4-et betolni egymás után
-
RightNoW
csendes tag
Üdv mindenki!
Abban segítsetek, hogyan kell úgy gólt lőni, hogy ne laposan menjen a labda?!
Akármelyik gól amit lövök, mind olyan, és már nagyon idegesít, hogy nem tudok egy labdát úgy ellőni, hogy szépen szálljon, vagy ilyesmi...
Másnak is van ilyen gondja?
-
Breki
veterán
Gyáróriások - A FIFA és az Electronic Arts - Hungarian
-
Rocky100
csendes tag
válasz
KubanitoS #502 üzenetére
Igen, teljesen igazad van
Én most Magyarul tolom Angol kommentárral.Tökéletes
De egyébként tényleg élvezetesebb sokkal az Angol kommentár még ha csak töredékét értem néha annak amit dumál.De legalább adott szitukban nem kis átéléssel mondja a játékosok neveit
Egyébként magát a játékot meg olyan 10/9es -esre értékelem ha lehet ilyet
Rengeteget fejlődött, és nagyon hangulatos.Élménx volt ma is mások ellen meccselni, illetve a karrier mód is
Felkészülési meccseket simán nyerem 4-5 góllal, erre a szuperkupában kikapok 2-0ra
Hát mit mondjak.Fejlődött az AI nem is kicsit.Szoknom kell még de nagyon nagy Game
-
total90
veterán
Segítség játékosvásárlás terén: [link]
Egyébként a német kommentátor annyira béna, hogy csak na. Lehetőség van rá, hogy kicseréljem valahol? Már mint a kommentátor hangot...
(#505) nepszter1
Ha jól tudom Magyarországon 8500 fornintért lehet venni... az jó ár szerintem. OK, nem 6 kiló, de nem sokkal több.
-
nepszter1
addikt
Sajnos lemaradtam a 6ezer forintos fifáról többet nem vagyok hajlandó kiadni egy évente megjelenőjátékért.
-
Norwich
tag
Valaki segítsen nekem
Abban h megéri megvenni ezt a 13 - at vagy semmivelse jobb mint a 12? -
KubanitoS
veterán
válasz
Rocky100 #499 üzenetére
Az angol kommentár tökéletes, a magyar és feltehetőleg az összes többi egy rakás szar lett idén, a játékosok neveit nem mondják, csak húszból egyszer és ez bizony nem csak a magyar változatnál van, olvastam hollandokat és spanyolokat is panaszkodni, hogy nem mondja a neveket a program a saját nyelvüket használva.
Számomra felfoghatatlan a dolog, hiszen csak át kellett volna venni az előző fifák kommentárjait.
A magyar kommentár egyébként nem is igazán akar új dolgokat mondani, én a Fifa 12-t kihagytam, mert nem tetszett, maradtam a Fifa 11-nél és bátran állítom, hogy a Fifa 13 kommentárja 80-90%-ban ugyanaz, mint ami a 11-ben volt. Ráadásul egyből ki lehet szúrni az újonnan felvett szövegeket, valami gagyi mikrofonnal történhetett a dolog, simán hallani, hogy rosszabb a minősége és háttérzaj is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Cloud NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Konteó topic
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest