Hirdetés
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
nah ha kell vkinek ez a rothadék játék irjon privátot. Eladó/átadó. Ma volt az utolso, h vmi ea-s játékot vettem. Mocskos egy fostalicska banda.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
DeathAdder #898 üzenetére
Egyébként én pontosan ez miatt játszom simán csak profin. A chelsea-t megvertem 6-1-re pl, de voltolyan, hogy zsinórban 5 meccset 2-3 gólos hátrányból hoztam be és utolsó perces gólokkal nyertem kis csapatok ellen. Igazából a játék úgy néz ki, hogy 60 / 40 % labdabírtoklás és 25-3-as kapura lövés. Ezek után felesleges feljebb raknom, mert csak még jobban felidegesítem magam.
De ez akkor sem állapot. -
wednesday
őstag
Most a szabadrúgást gyakorlom, a 30 métereseket, tehát meg kell lőni, legalább 3 csík....
Mikor kell elkezdeni a leszorítást a jobb analóggal, hogy ne állítsuk pályára a labdát? Lövés után azonnal? Mikor kameranézetet vált és elkezd nekifutni a labdának? Vagy már mikor fut a labdának?
Hasonló lövéseknél is (legalábbis érzésre, lövőerő, leszorítás) nagy random szórás van, hogy mennyire ment fölé a labda.
-
laca000
őstag
válasz
DeathAdder #893 üzenetére
Én azt imádom, hogy minden egyes FIFA résznek, mindig van egy szó szólója, de legyen több, és ez nem csak a FIFA-ra érvényes persze, aki megszállott vakságánál fogva, és látszólag megfellebezhetetlenül hordozza, kocka módon, tűzön-vizen keresztül értelmetlen zászlaját, annak érdekében, hogy: "de, bizony ez egy jó játék"..
Pedig nem, ez nem egy jó játék, nagyon messze van attól..
A haverok meg nincsenek mindig itt, és én egyedül is szeretném élvezni a focit, mindenképpen, ha már fizetek érte..
-
DeathAdder
veterán
Igen, ezért is kérdeztem, mert nem valamik a netek errefelé
Más.: Én nem mondom, hogy nem lehet meccset nyerni a legnehezebb nehézségi szinten. Az első meccsemet 3-1re nyertem és volt tizenvalahány kapuralövésem, de amiket fentebb felsoroltam az igaz volt, mivel előtte 2 hétig profin játszottam és elég jól kiismertem már hogy hova, mikor, merre és milyen erősségű passzokat kell adni.
A CPU egy dekával nem játszik erősebben, talán még könnyebb is, mert nincs az a nagy bunkerfoci hátul így könnyebben átmegyek a védelmükön ha a cpu is hagyja
Nem passzolnak pontosabban, úgy veszem észre egyáltalán nem játszanak jobban, csak a kétes dolgokból kivétel nélkül ő jön ki győztesen, minden labda eléjük pattan..
utoljára fifa10-et játszottam, ott azért nem volt ilyen "probléma" a legnehezebb nehézségi szinten sem..
Nagyon nem tetszik ez a fajta dolog, de ahogy fentebb is mondták lehet nem is sok erőfeszítést tesznek bele, inkább a multiba.. Hamarosan jövök én is Originre
-
wednesday
őstag
Én is megerősítem, hogy a fokozatos nehezítéssel CSAL a gép.
Egyrészt váltogatja a játékosok sebességét. A mieink járókeretes mamivá vállnak, ha kapnak egy kiugratás után egy jó kis labdát, vagy állandóan botlanak egyet a semmire, megtorpan, beragad. A frissen becserélt csatár 80-as sprint és fürgesége ellenére is lazán beéri 5 méter hátrányból egy 3. osztályú védő 60-as tulajdonságokkal. Ezt kicsit lehet ellensúlyozni azzal, hogy a beállításoknál felhúzzuk a játékosaink gyorsaságát. De WC szinten már nagyon meg kell küldeni.
Igen a lepattanók gyűjtése nagyon meg a gépnek. Nem kell értelmesen se passzolnia. A vaktában kibikázott "célzás" és "helyezés" nélküli labdái, nagyon gyakran az évtized indításai az elől lévő csatárainak, akinek 10 méteres körzetében nincs védőnk, hiába védekezés, emberfogásos a taktika. A védők sokszor ellépnek, megtorpannak mikor elvileg tudnának szerelni vagy az átadást megakasztani.
A mi támadóink meg direkt szarul helyezkednek. Visszalassítások alkalmával gyönyörűen látszik. A passz és átadás PILLANATÁBAN, (mikor "tudatosul" benne, hogy ő kapja a labdát) behúzódik a védő mögé. Tehát a lövés előtt még jó helyen állt, a labda elindításakor viszont egyszerűen elmenekül.
Ezeknek az aránya változik a nehézséggel. Nem mindig van ez, néha van esély összehozni akciót és párszor normálisan viselkedés zajlik a pályán (mert ha nem, akkor a kutya nem játszana CPU ellen), de drámai módon felerősödnek a hibák.
-
hajbel
addikt
Minden labda elé pattan vissza, amikor Te akarsz hátulró szerelni, fél órát húzod a játékost, hogy elvedd, ő odamegy és 1 másodperc alatt nála van, vagy becsúszik/leütköz úgy, hogy természetesen hozzá pattan a labda. Minden fejpárbajnál mértani pontossággal kiszámítja, hogy hol kell állnia és tolni nem lehet. Mindig mértani pontossággal úgy helyzkedik, hogy egyúttal elzárja az utat a legjobb helyzetben lévő játékoshoz. Másrészt úgy tömörül, bárki ellen vagy, ahogy a Te csapatod nem is tudna elméletileg se, mert úgy nem lehet beállítani, de egyébként értelme sem lenne, mert vagy lecselezne, vagy kipasszolgatna, amit Te nem tudsz megtenni, mivel újabban már belekapnak minden 600 km-re mellettük elsuhanó labdába, ami egyébként ragad is a lábukhoz, hiába bikáztad meg maximális sebességgel a passzt. Persze ha elpöccinted előlük a labdát az kb.a pálya másik végén köt ki, természetesen az ellenfél játékosánál. Szeritnem az EA-t nagyon nem érdekli már a single, nem is fektetnek abba energiát, hogy élvezhetővé, vagy játszhatóvá, neadj Isten realisztikussá tegyék.
Szerk.: Azt még kifelejtettem, hogy amikor egyszer az életben jó ütemben indíanál, mert valamilyen bugnál fogva nem fogják a védőd mértani pontossággal (a saját védőid nem ugyanúgy helyzkednek, tehát már ez is csalás), akkor különösen nagyon szereti alkalmazni az 1 másodperces és mindig pontos szerelést.
-
laca000
őstag
Hát nevess rajta akkor, egymás ellen játszani teljesen más, és jobb, különbözőbb, mint a gép ellen.
Én nem vagyok nemzetközi játékos, sosem leszek, és nem is szeretnék az lenni, mert az időm nagyrészét, fontosabb, jelentőségteljesebb tevékenységek töltik ki, mint a gép előtt, hosszú órákon át tartó felesleges, értelmetlen gubbasztás.
Igaz, így skilljeim sem lesznek, de hát most "micsinájak"?Nekem arra nincs időm, nem is akarom, hogy legyen, egyrészt mert kinőttem belőle, másrészt, mert nem teremt értéket, haszontalan.
Ugyanakkor senkitől sem irigylem, sosem tenném, milyen képességekkel bír és játszik.
És a gép nem úgy csal, ahogy te írod..
Nem tudom én hogy magyarázzam: egész egyszerűen elveszi tőled 100%-os helyzetekben a labdát, folyton szerel, mindig a kapus kezébe megy a labda, végigfut egy embere a pályán, anélkül, hogy te tudnál szerelni, nevetséges módon szétpasszolnak, közben a játékosaid bárgyúk, töketlenek, és mindezt látványosan teszi!
Aki egyetért a fent leírtakkal, természetesen nem velem, nincs szükségem netes ilúzióépítő glóriákra, az tudja miről beszélek, nem kell ragoznom.
-
RockHaRD
addikt
a gép úgy csal, hogyha nehezebb fokozaton játszol, akkor nem ők lesznek erősebbek, hanem a te játékosaid gyengébbek...
úgy kéne megcsinálni, hogy nehezebb fokozaton okosabb-ügyesebb legyen a gép, nem pedig minden 50-50 szituációt ők kapjanak pl...
ilyen értelemben igenis csal a gép
Persze még mindig azt mondom, hogy a megoldás a Multiplayer... elég jól ki van találva az idény rendszer ahhoz, hogy jó meccseket játszon bárki, bármilyen szinten
-
total90
veterán
Én meg mindig jót nevetek, amikor azt írja valaki, hogy a gép csal... Még is, hogy? Felkapja a játékos a hóna alá a labdát és 12x beszalad a kapudba? Még is mit vársz, hogy erősebb szinten játszol, hogy ugyanúgy porrá vered mint amatőrön? Nehezebb szint, nehezebb játék és pf... nem csal, egyszerűen jobban játszik. Gyakorolj és majd menni fog, ennyi.
Nem rég voltam egy Fifa napon, ahol elég sok nemzetközi játékos volt, akik nagy nevek... és érdekes mód egyik sem mondta, hogy csalna a gép, hanem durván verték a gépet, meg egymás ellen is durvákat nyomtak
(#884) DeathAdder
Szerbiából vagy? Egyébként mennie kell olyan nettek is.
-
laca000
őstag
válasz
DeathAdder #883 üzenetére
Erről óbégatok már mióta én is..
Minél nehezebb fokozatra teszed a játékot, a gép szétcsalja magának a meccset.
Hol van ez már a régi FIFA hangulattól..
-
ronaldu98
tag
Menedzser-mód 2. idényben vagyok de akadt egy kis problémám mikor megvennék egy játékost már épp küldené hogy elfogadta a feltételeket és csatlakozna a klubhoz kidob az asztalra és amikor belépek akkor már azt az üzenetet kapom hogy a klub többet kér mint amennyit előzőleg már egyszer elfogadtak de azt is megadnám csak akkor megint ugyan ez.
-
DeathAdder
veterán
Ilyen nettel menne a multi szerintetek?
-
DeathAdder
veterán
Így van, hihetetlen mekkora szar ez a cpu ellenfél.
Profin játszok már két hete, rátettem legendásra , hogy ugyan mi a különbség. Röhögnöm kellett tényleg..
Most minden egyes fejpárbajt kivétel nélkül elveszítek, minden egyes kipattanó az ellenfél elé pattan volt hogy 4x egymás után is, hiába volt az összes emberem hátul érted
, a kirúgást nem passzolhatom le, mert az emberem előtt ott áll az ellenfél, a labdáért folyó harcokat kivétel nélkül az ellenfél nyeri meg, a játékosaim nem tudnak passzolni!! Megadom az irányt, erre félrepasszolja, vagy izomból passzolja, vagy gyengén passzolja (ez az ami legjobban feltűnik, mégis kiismertem már elég jól milyen volt profi szinten 2 hét alatt)
Itt egy példa, egy jobb kameraállásból (az állás akkor 2-1 volt nekem és a mérkőzés hajrája, az ellenfél támadt, les után én jöhettem) és bármire megesküzöm ,hogy előre, egyenesen irányítottam, hogy az előttem levőnek rúgja a labdát, na ezen szakadtam:
Végül 3-1re nyertem, de vicc ez a játék komolyan mondom. Nemsokára megyek én is multiba mert ez már kibírhatatlan
-
cucka
addikt
Pont azért, mert féloldalvást van, bele kéne lépnie a labda útjába.
Lehet, félreérted. A védő mondjuk a 16-os sarkánál áll, én meg átlósan rávezetem. Lövőcsellel mehetek befele vagy az alapvonal fele is, mindkét esetben könnyű elmenni mellette. Ugyanez a helyzet, ha beadáshoz készülődök - a védő itt is elég könnyen megeszi a lövőcselt. (Legalábbis a gép ellen, professional-on.)Amúgy lehet, hogy csak nem vagyok elég ügyes hozzá, de nekem úgy tűnik, a cselek többsége valójában szinte semmit sem ér ebben a játékban. Vannak kivételek, mondjuk nálam a kedvenc a Berbatov-féle forgás, az élőben (márhogy tévében nézve) is frenetikus volt, meg a játékban is nagyon eredményes.
mod: erről van szó: berbaspin
-
matesz2001
csendes tag
FIFA 13 "New Skills" Tutorial (PS3) ebben bene vanak a legujabb cselek
-
nepszter1
addikt
Nekem miért nincsenek szurkolók online idénybe meg sehol se ? Csak az üres stadion van
-
hajbel
addikt
-
DeathAdder
veterán
A simát én is gyakran alkalmazom, emezt a beadást meg csak álló helyzetben lehet színlelni ha jól tudom. Hát ha közelebb van hozzám az ellenfél akkor játszva szerel, csak odateszi a lábát és már megy is a kontra
(bezzeg én vért szenvedek egy szerelésért, főleg hogy mindig az ellenfél elé szerelek
) amúgy próbáltam már mindenféle képp, eddig nem sikerült beetetnem. 1x sikerült a kapust egy edzésen (ahol csak a kapus volt az ellenfél)
Mind1, csak sajnálom, mert nagyon tetszik ez a csel, da haszna az nincs sok.
-
cucka
addikt
válasz
DeathAdder #874 üzenetére
A Neymar-féle lövőcsel szerintem sem túl jó, de a sima az nagyon hatékonyan működik, főleg, ha gyors és a labdát jól kezelő szélsővel próbálod alkalmazni. Ha szemben van veled az ellenfél, akkor kevésbé hatékony, mint ha féloldalasan áll. A másik, hogy a gif-eden látható helyzetben még jóhogy nem eszi meg senki - a védő 3 méterre van, ilyen messze nem fog kilépni semerre, plusz mindketten álló helyzetben.
-
DeathAdder
veterán
Meg sem kottyan neki, ha beadást színlelek
-
asb88
tag
Újabb csomag kinyitás, ezúttal sima arany, ajándékba járt bajnokság megnyeréséhez, de ez is eléggé fail lett
Csapatom kezd alakulni, szerintem majd nyitok még egy prémiumot, ennyi belefér. Aztán azt hiszem egy időre hanyagolni is fogom, mert képtelenség értelmes játékost kifogni...
-
Breki
veterán
válasz
DeathAdder #868 üzenetére
-
fess
őstag
válasz
ezt hogy kell csinálni?
-
RockHaRD
addikt
válasz
DeathAdder #870 üzenetére
multiba nagy állatságokat lehet vele művelni
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sztem rohadt jó az a csel...
-
DeathAdder
veterán
Valaki vette már hasznát ennek a beadás színlelő cselnek? (amikor direkt mellé rúg a labdának)
Annyira szarkb. f*szt se ér, egyik védő sem veszi be, hogy be akarom adni...
-
Breki
veterán
válasz
stormy8906 #866 üzenetére
-
stormy8906
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot(eredeti) minden gond nélkül megy,kivéve,hogy nincs kommentárom, sem angol,sem magyar....Tudtok esetleg valami megoldást? köszi -
DeathAdder
veterán
válasz
pr1mzejEE #864 üzenetére
Érdekes, hogy Ramires vagy Lucas Leiva nevét kimondja a magyar kommentátor mindig, de a csapat többi tagjáét soha
Szerintem ez is bug lehet, mert ha nem akkor inkább mondaná ki Lampard és Gerrard nevét nem?
Ja és a Bury csapatát folytonosan lecselzizi a magyar kommentátor, egy meccsen többször is, mintha a cselzi ellen játszanék
-
DeSanto
őstag
Nem, nem vicc akart lenni.
A 12 egy melegfoci lett teli bugokkal és még sorolhatnám...
Remélem ez már nem az. -
DeSanto
őstag
Ez a rész is teli van buzulással?
Az előző rész elég melegre sikeredett... 1 példa!Ha ez is ilyen meg sem veszem...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Beerwolf #847 üzenetére
Egyébként tényleg. de hozzáteszem én is bénáztam itt egy sort
ilyenkor ki kéne vágni a labdát a fenébe, de megszoktam, hogy megoldom az ilyet.. mindegy, utána végül is alt+f4 lett, mert nem voltam ideges..
Amúgy a védekezésen még bőven van mit javítani. Szerintem jobb lett idén, hogy hirtelen oda kapnak a labda után meg stb, de pl semmi kisegítés nincsen meg néha csak úgy el fut egy-két védő a támadó mellett a 16oson belül.. és még sorolhatnám, szóval ezt javíthatnék. Egyébként szerintem nagyon élvezetes a játék. Ezt a fos broadcast-ot átraktam tele-re és tökéletes -
DeathAdder
veterán
Még mindig nagyon béna vagyok, de valami olyan gyűlöletet táplálok az ősi rivális ellen, hogy a saját otthonukban 1-0-ás hátrányba kerüléskor 4et vágtam válaszként, ezzel megnyertem az első olyan meccsemet, ami nem 1-0 lett
-
fess
őstag
úgy érzem nem túl reálisak az elvárások
-
cettlee
őstag
félidöben 0-1 volt
egész második félidöben(6perc) afk volt a csávo, és nemtudtam nyerni, végül 1-1 lett. szétb@sz az ideg. ezmi? pedig nem vagyok fogyatékos.. 12 be div1-be is voltam sokat.
-
Breki
veterán
válasz
DeathAdder #849 üzenetére
lőttem hasonló gólt még a demóban
[link] -
pr1mzejEE
addikt
[link]
D
-
Breki
veterán
FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.8.5 Released
FIFA 13 ModdingWay Mod Version 0.8.5 Released ! Licensed kits and badges for : Empoli, Pro Verceli, Cesena, Reggina, Hellas Verona.
GK Kits for Napoli, New Balls : Adidas UEFA Champions 12 / 13, Nike Seitiro CBF, Nike Maxim Serie A, New Boots : Nike CTR360 Maestri III White Volt Green, New Faces Added.moddingway.com által kiadott moddingway új verziója játékosarcokkal, és a magyar válogatott kiváló mezével. Érdemes leszedni. Nagyon jó!
fess: lövőcsel, chip shot,, elhúzás - heel to heel, roulette,Backheel Shot
-
fess
őstag
1-1 ellen mi a legjobb taktika? Már a falat kaparom,hogy 10-ből 9-szer a kapusba rúgom a labdát.
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #829 üzenetére
Csere alapból történő visszarakás a klubba:
"azért nem engedte, mert 1 napra raktam ki a játékosokat és nem járt le, most már vissza raktam a klubba mindet...."
-
ronaldu98
tag
Amúgy a Napolinak mi ez az új ikonja (erre gondolok:[link] )
-
ronaldu98
tag
válasz
DeathAdder #835 üzenetére
Felhasználói beállításaid mind legalább 50-esen vannak (játékbeállítások, utolsó előtti menüpont), továbbá van egyéni taktikád?
-
DeathAdder
veterán
Hát a mai pályafutásom se volt sokkal jobb. 3 vereség 1 győzelem, alig tudok támadni olyan mélyen és sokan védekeznek és az embereim is alig hajlandóak előre vánszorogni, addig passzolgatok amíg fel nem jövünk, aztán rögtön a kontra és a gól
Nem értem miért jönnek fel a védők olyannyira, hogy esélyem se legyen a védekezésre. 2-3 ember ugrik ki a védőim mögött a kapussal szemben. Szóval valamit nagyon nem jól csinálok
Azt mondják teher alatt nő a pálma, hát ez hülyeség
Szégyen vagy nem megyek vissza félprofira aztán meglátjuk tudok-e még fejlődni, csöppet messze vagyok a multitól
-
Ps Vita
őstag
-
Ps Vita
őstag
válasz
Beerwolf #824 üzenetére
Na itt a szerény kis csapatom,találjátok ki melyik a kedvenc csapatom?
-
DeathAdder
veterán
Tapasztalt már valaki gépellenfél általi kapus ill. védelmi hibát ami heti szinten előfordul még a legnagyobb csapatokkal is?
Elég életszerű maga a játék, kivéve talán ezt meg a nagyszerű grafikát
-
Breki
veterán
Serie A chants
-
Beerwolf
senior tag
-
Beerwolf
senior tag
Majd 3 hét alatt ezt a csapatot sikerült összehozni: [link]
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok,
Szerintetek megoldható-e PS3-on az, hogy karrier módban megkapjam a Magyar válogatott szövetségi kapitány posztját, vagy meg kell várni amíg random leosztja. A Juvéval tolom a bajnokságot egyébként, bár ez nem hiszem, hogy számít.
ÜDV!
-
DeathAdder
veterán
Most mire volt jó kitörölni Breki hozzászólását, amit nekem szánt????
(meg az enyémet is, de az nem lényeges)
Egy deka warez, se flame nem volt benne, csak segítséget ajánlott egyik kérdésemre FIFA 13-al kapcsolatban amire linkeket is adott, csak tegnap már nem volt időm átnézni őket.
Még jó hogy tegnap rájuk kattintottam így vissza tudtam őket keresni a historyban.Breki - köszi
-
hajbel
addikt
Tudtommal első évben nem indulhatsz BL-ben, vagy Euro ligában, második évtől lehet, ha kiharcolod a jogot.
KubanitoS: A vezérlő beállíásainál úgy írja, hogy jobb kar balra, jobb kar jobbra stb. Ha angol fifád van, akkor right stick up, right stick left stb. Ezt én 1,2,3,5-re szoktam beállítani.
-
Knilee
tag
Hali
Ha kezdek egy bajnokságot akkor ott csak az adott bajnokság meccseit tudom játszani vagy van lehetőség bl-ben is játszani, vagy az egy külön játékmód? '98 volt az utolsó fifa amivel játszottam szóval bocs ha nagy baromságot kérdeztem. -
forras2
őstag
őőőő azt hiszem azokat nem bántottam.... bár a passzolás így is össze vissza megy, ha nem irányítom pontosan irányba a passzoló játékost.... de most hogy mondtad, megnézem, hátha nehezebb lesz valamivel
Legújabb "nehezítésem" az az, hogy nem lőhetek kapura, csak úgy szerezhetek gólt, hogy befutok a labdával a kapuba.... de így is nyerek, nagyon könnyű kipasszolni a védőket is meg a kapust is.... persze ha sikerül jól fordulnom, és pontosan megy a passz...Másik kérdés... Itt nem lehet külön gombra állítani az indítást?
Vagy egyáltalán van olyan lehetőség, mint a régebbi fifákban, hogy indítsak 1-1 játékost, ne neki passzoljam?Helmoras
Elvből nem fifázok neten, mert rakás csalás van, amit használnak is.
Meg ha akarnék sem tudnék fifázni, mert nálam csak úgy műkcik a game vmiért, hogy a tűzfalban le van tiltva -
KubanitoS
veterán
11-est hogyan lehet védeni kapussal? Én akármit nyomok, a kapuvédőm mindig ott marad középen. A rúgás gombbal kell, vagy mivel?
-
forras2
őstag
Tetszik ez a fifa, de nagyon gyöszösre csinálták meg a játékot
Világklasszis szinten játszok, a gépet a beállításoknál felgyúrtam, és még így is 3:0, 5:1, 4:3-ra győzök mindig.... Bayernal játszok BL-ben, és eddig egyetlen egy meccset sem vesztettem el a 27-ből -
Tökkki
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #807 üzenetére
Asszem h ha belemész a cserealapba, ott kijelölöd a játékost, éslesz egy lehetőség h a klubba pakolod, vagy a keretbe
-
Breki
veterán
válasz
GuruZone #804 üzenetére
Igen ezt kaptam a staff-tól
Maintenance - October 15th (expect online service downtime)
We have also scheduled an additional server outage and update to address:
Work on the Auction House in FIFA Ultimate Team.
Changes to error messaging in FIFA Ultimate Team Web and the EA SPORTS Football Club app.
Leaderboards not displaying the correct gamertag.A korábbi pedig
Connection stability in Online Seasons when finding an opponent in the Arena, and at kick-off.
Career Mode freeze while starting a new career with free agents.
Career Mode hangs when using Game Face.
Stability in Career Mode when players retire or are being bought back from loan.
Users will no longer be able to lower difficulty settings in a FUT Seasons match.
Freeze in FUT Online Tournament HUB on PS3.
Napoli of Serie A will now have fully authentic kits and crests in FIFA and FIFA Ultimate Team.
Legacy defending and passing assistance options removed in Pro Clubs.
Freeze in Pro Clubs Results screen.
Matchmaking settings in Pro Clubs (with "ANY" and "Match Keeper") will provide the desired results.
Changes made in National Squad not properly reflected in Manager Mode screen.
(PC Only) Freeze while retrieving Hospitality Settings. -
HoReSz1975
őstag
A csereajánlatba berakott játékosokat nem lehet a klubba visszarakni valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Cloud NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Konteó topic
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest