- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Balázs1986 #2786 üzenetére
Köszönöm ránézek!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Ps3-on nyomom a fifa 13-at nekem megfelel ez a játék! Olyan kérdésem lenne,hogy amikor kapok ugye pontokat meg szintet lép akkor szintlépésnél kiírja különböző dolgok feloldását!? Ezeket hol lehet aktiválni,mert pl feloldott idényenként plusz egy mérkőzést,de fogalmam nincs hol kéne aktiválni vagy mit kéne tennem,hogy jelentkezzen is a meccsek számánál? Köszönöm
-
luk88
tag
válasz
Balázs1986 #2781 üzenetére
Én hónapok óta feladtam az online szezont, viszont nekem is kezd elegem lenni. Csak haverommal játszok online, de az is teljesen kiégetős. Egyik meccsen emberhez nem érkezik a labda, másikon bárhonnan lövöm rá gól. A kapus egy meccsen mindent, másikon semmit sem fog. Elképesző az egész.
-
Payphone
tag
Segítene valaki miért nem indul el? Régebben letölöttem a blackbocox változatot most megvettem originen és nem indul el... Bejön a fifa setup ott beállítom a grafikat de ha elndítom a játékot ott süket... És ezelőtt pár órával a másolt változat még jo volt
-
Balázs1986
őstag
Egyre undorítóbb dolgokat csinálnak az emberek online season-ban, kezd elmenni a kedvem a játéktól. Most pl. belefutottam egy gyerekbe (hála a Fifa tökéletesen működő sorsolásának, zsinórban kb. 4x), aki ha vesztésre áll, fogja magát, nyom egy szünetet, majd az ÉN játékom lép ki. Na nem csak a meccsnek van ám vége, konkrétan leáll az alkalmazás. Windows Eseménynapló szerint: Exception code: 0xc000001d.
A delikvens neve Lionel_Simo, rákerestem és nem csak velem b.szakodik. Ha véletlen találkoztok vele, el se kezdjétek érdemben a meccset, azonnal lépjetek ki a francba.
(Ellenem minden alkalommal a Real-lal volt, szóval első körön ott nézzétek a neveket, persze lehet, hogy vált csapatot).
Jelentettem az Origin-nál a profilját, kíváncsi leszek, mi lesz. Bár szerintem lesz.rják. -
GergőBp
tag
Sziasztok!
Játszik ezzel még valaki? Most vettem meg és gondoltam elbohóckodnék magyarokkal online. Ha esetleg megvan és úgy gondolod annyira nem aláznál meg (amatőr vagyok) írj és egyeztetünk egy meccset
Origin "arabicsnus88hun" néven futok
Üdv, Gergő
-
flymi
addikt
Van egy hiba bejelentője az Origin-nek, de gondolom kupackakit se ér, bár mondjuk én azért küldtem egyet. Ha meg problémám van akkor hívjam fel őket, ahogy az Origin Kapcsolat-nál továbbítanak egy telefonszámhoz?
Tudnának ezzel kezdeni valamit? Vagy én vagyok a béna? Mert az általad belinkelt megoldások közül egyik sem lett nyerő.
Erre ilyenkor most mit?
-
flymi
addikt
Mondjuk a videón C:/windows/system32 szerepel, nálam C:/Users/Imi>, ha ez számít valamit...
Milyen billentyű kombóval kell fordított "per" jelet csinálni?
-
szami777
addikt
Pedig megérné fáradni a másodikkal, mert 90%, hogy az megoldaná...
Nyisd meg a parancssort (Command Prompt)
gépeld be ezt: bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff a videó szerint, majd gép újraindít.
Ha ez se oldaná meg, akkor kifogytam az ötletekből, alaposan nézz körül ea fórumain. -
flymi
addikt
Egyáltalánkülönbenis mi a fa*om az a BEX???
Két hónapja még semmi baja nem volt se a játéknak se a gépnek. Kaptam egy új alaplapot gariba, minden pöpecül megy, ahogy eddig is erre ezmegmiezmi??
Az ilyen apró finomságoktól szokott elborulni az agyam. Emberek nem tudnak úgy kiakasztani, mint egynémely ilyen hiba. Bár lehet a munkámból is adódik, mert egy robotot kezelek...
-
flymi
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy új alaplapot garanciába, minden működik. Steames játékokkal nincs is gond, de az Origin vacakszik.
Itt vajon mi lehet a gond?A Plants vs Zombies ingyenes verziója is ment még Januárban, de most olyan, mintha le se töltöttem volna.
Örülnék ha a Fifa13-ra lenne megoldás (eredeti dobozos dvd rom!) ! Előre is köszi a segítséget! -
Mclovin
senior tag
válasz
Balázs1986 #2759 üzenetére
Hm, majd megpróbálom ezeket, de azért nevetséges... Köszi az infót!
-
Buster17
addikt
válasz
Balázs1986 #2759 üzenetére
Van benne ékezet. Mit csináljak akkor?Ez kész. Ránézek a többire isMindent megcsináltam és most is kilép
Most nézem a felhasználó fiók maradt a Sándor, hiába léptem ki és adtam meg neki a Bustert.
-
Balázs1986
őstag
Nálam ment Win7-en, most 8.1-en is fut rendesen.
Ezeket ellenőrizzétek:
- ne legyen ékezetes a Windows profil felhasználóneve
- a Dokumentumok\Fifa 13\fifasetup.ini fájlban az Aspectratio ne 1.333 legyen, hanem pl. 1
- a Dokumentumok\Fifa 13\instance0\replay0.bin fájl ne legyen írásvédettÁltalában ezek egyike okozza a befagyást.
-
Buster17
addikt
Hali!
Olyan gondom van, hogy a játék nem indul el. Bejön az első kép a messiről és pár másodperc múlva kilép hiba nélkül.
Eredti origines, win8, gtx850m
Mit csináljak, hogy kiderüljön, hogy mi lehet a gond?
-
luk88
tag
válasz
Balázs1986 #2753 üzenetére
Nemvolt semmi adatforgalom, neztem. Kupasorozatban minden ellenfelem orosz csapattal volt, azt adta be. es szetlaggolta magat. ideny meccsben azonnal beadott egy dortmundot, aki mar nem laggolt.
-
luk88
tag
Jo a jatek, csak laggos szarokkal tesz ossze. jofele.... kezd szetb.szni az ideg miatta.
-
cornerback23
csendes tag
válasz
cornerback23 #2750 üzenetére
Vagy hogyan tudok teljesen uj csapatot inditani?
-
cornerback23
csendes tag
Sziasztok
Pár napja álltam neki ps3-on az ultimate teamnek, es eszrevettem par furcsa dolgot ha online jatszom:
-rendre lassabbak az embereim, igaz ezust szintuek, es kozel sem a legjobbak, de akkor is idegesitoen korulmenyesek, arrol nem is beszelve hogy ziccer szitukat hagyok ki, amiket offline siman belovok
-az osszhang a csapatban mennyit nyom a latba?
-vegul szertnek valaszt kapni arra is, hogy lehet kigazdalkodni a folyamatos szerzodes vasarlast, meg a tobbi hasznos csapatkartyat
barmilyen hasznos tippet orommel fogadok
kellemes unnepeket
-
Mclovin
senior tag
Üdv!
Windows 8.1-n vajon miért nem indul a játék? Bejön a Messi-s betöltőkép, majd kidob. -
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2747 üzenetére
Bevallom a 13ban probaltam a FUT-ot, de ott is az elso meccsemen az fogadott, hogy az ellefel csapata a fel juve-vel all fel. Na mondom kosz, ebbol tobbet nem kerek. Lehet Esl-en kellene jatszani. Ott a leave-et gondolom eltiltassal buntetik. Durvan elszaladt a lo a fifaval ezzel a FUT-al. Inkabb megcsinalnak, hogy nezhess meccseket a jatekban, baratoket vagy akarkiet, valve miert tudja minden jatekaban megcsinalni.. (Sot most mar a jatekba se kell majd belepni elvileg, olyan stream lesz. Viszont az meg beta jelenleg), Esetleg baratok kozott idenyt letrehozni, vagy csak egy egyenes kieseses kupat, akarmit. Na de ezek sztem csak almok maradnak, pedig nem csak nekem lenne ra igeny szerintem.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen teljesen egyet értek.
Offline és Online game fontos nekem is, kedvenc csapatom, friss keret, co-op ilyesmik.
A Fifa World (például azzal a fix kamerás nézetével hát no komment), ez a FUT ami lényegében a Fifa Worldben is egy az egybe meg van csinálva szenvedni kell mire egy normális csapatod lesz. Azok meg 2 meccs és lefáradnak, szerződést kell újítani szóval.... Akinek ez a perverzitása csinálja,Ami pofátlan. Pénzért kell venni coint. Legalábbis érdemes. De pl Fifa 15 topikban írták, hogy sok az illegális coin árus és ki is zárhatnak, bannolhatnak érte. Persze legálisan meg ha jól láttam 2200 coin 5k , na köszönöm. Nem tudom mire elég 2200 de egy komplett Bayern biztos nem jönne ki.
Egy vicc ez az egész lehúzás. Nem elég megvenni 9-12k-ért teljesen mindegy mennyi, még mikrotranzakcióval a háromszorosa menjen bele. A fifa korábban nem erről szólt úgy tudom. Oké voltak manager módok meg my team, na de ez a coin-os MMO jellegű lehúzás..
Szerk:
De már az Online game is olyan, hogy elbizonytalanít. Az elején rúgsz egy gólt és kilépnek.
Nem próbálna feljönni, nem ők inkább lépnek. Ahogy az ottani topikban olvastam az idő előtti kilépésnél nincs győzelmi pont semmi, tehát gusztustalan ez a megoldás is. Keményebben kéne szankcionálni. -
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2745 üzenetére
Igen, en hanyok a FUT-tol semmi ertelmet nemlatom, aki nem akar penzt olni a jatekba annak felesleges azt elkezdeni. Sok gyoker tolja bele az eurokat, aztan veri magat milyen csapata van. Hat f@sza. A fifa world meg egy vicc amugy..
Nekem is a lenyeg a legfrissebb keret lenne es a solo-coop ideny. -
HartgeH3-2.8
addikt
Egész jó kis összesítő oldal, ezen belül Kinguin ahol szoktam még vadászni magamnak játékot. Én kicsit bizonytalan lettem, FUT nem érdekel mert haverok "erőltették rám" azt a hülye Fifa World-öt és nem jött be ez a kártyás szenvedős dolog. Tudom ez az egyik lényeg de akkor sem. Nekem az online game a lényeg 1v1 vagy 2v2 és a kedvenc csapatom a Bayern.
Szóval nem tudom ez a Fifa nekem mennyire érné meg újat venni.
-
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2743 üzenetére
Hat az messze nem a legjobb ar, egyeb cdkey storeban volt 27euro-ert is. Itt szoktam nezni az arakat.
Meg vasarolni is altalaban. -
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2741 üzenetére
En is ugy szamolom, hogy tavasszal. Aj remelem beakciozzak most valahol a 15ot karacsonyba.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Elvileg Január, de ne legyen igazam még kicsit játszanék a 15 előtt.
-
luk88
tag
válasz
Balázs1986 #2738 üzenetére
Allitgatja meg lefele az EA a szervereket? Mert akkor muszaj lesz.
-
Balázs1986
őstag
Így van, végig kell kínlódni. Ha nincs igazi ellenfél, csak a könnyű meccseket toljuk végig, akkor nem is fejlődünk
Én is végig játszom akkor is, ha megszívom 6-7 góllal
Én max. a keretek frissessége miatt váltanék, más okom nagyon nincs, amíg van ellenfél online idényekben. Majd még megálmodom -
luk88
tag
válasz
Balázs1986 #2736 üzenetére
Nagyon ritkán lépek ki, max ha elviselhetetlenül laggol. De inkább végig kinlodom azt is. Azért szeretek inkább haverokkal játszani. Egyszer neki máskor nekem kedvez a fifa viszont nem lépünk ki. Lehet érdemes lenne már váltani a 15re. Hátha beesik karácsonykor 5-6ezer közé valamelyik külföldi cdkey shop-ban.
-
Balázs1986
őstag
Ne is mondd. Én már nem merek az első 10 percen belül értelmesen labdába érni, mert kilépnek. Ma pl. "csak" 2x egymás után fordult elő, hogy a meccs elején gólt mertem rúgni, erre kiléptek. 85 perce van a retardáltnak fordítani, de ő inkább kilép...és ilyenkor nincs 3 pont, mert korai elhagyás -.-
-
luk88
tag
Engem most egetett ki teljesen egy ember, laggolt vegig a meccs egy felido kb 10perc volt a foslagg miatt. Nem akartam leavelni ezert vegigszenvedtem. Rugott egy fos golt utana vegig hatul passzolgatott. de a geci lagg miatt eselyem nemvolt elvenni a labdat. Szanalmas emberek is vannak sajnos.
-
Amur
addikt
-
luk88
tag
-
luk88
tag
Taktikus vedekezesbe a passzal csak rainditod az embert es az csak feltartoztatas, neked kell szerelned utana, ugye a loves a sima szereles az emelt passz a csuszas. En annyira nem is hasznalom a feltartoztatast, inkabb siman futok vele, vagy helyezkedek es ugy probalok szerelni. Ra kell erezni, de sztem az annyira nem fasza, hogy csak kuldod ra a passz gombal.
-
Amur
addikt
Szerelésre tudtok valami tuti módszert?
Ugye ha nincs nálam a labda akkor a passz és a lövés gombok segítségével is el tudom venni a labdát.
A passz gomb a finomabb, a lövés gomb a durvább, de utóbbinál legtöbbször nem marad nálam a labda hanem továbbpattan, a passz gombbal meg sokszor a fél pályán át rátapadva az ellenfélre sem veszi el.. -
luk88
tag
válasz
Buster17 #2727 üzenetére
Billentyűzet vagy kontroller? A bill kiosztás az mindenkinek máshogy áll a kezére. Nálam így néz ki a bill kiosztás, ha épp nincs ripityáratörve a kontroller.
A vezérlőbeállításokban:
-automata átváltás: légi labdák
-automata váltás: nincs
-passzolás rásegítő: ki (kinek hogy jobb)
a rásegítéseket meg sztem ahogy jobban játszol úgy lehet állítgatni, rásegítettről ->részlegesre->kézire -
Buster17
addikt
Megvettem ezt a fifát de full béna vagyok az irányításban azt se tudom mi micsoda. Valaki tudna segíteni?
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Költői kérdés, mert egyre bosszantóbb kezd lenniFejelésnél van valami trükk amivel a labda elé lehet helyezkedni? Mert egy jó pár hónapnyi játék alatt sem sikerült rájönnöm és az esetek többségében a gép fejeli el a labdát és esélyem nincs a pontrúgásoknál az ellenfél játékosa elé helyezkedni.
Előre is köszi
-
gszp
tag
Srácok, ha valaki még játszik a játékkal, gyertek az Online csapatjátékra. Hatalmas poén. Aki nem ismerné a játékmódot: több ember játszik egy csapatban és kiválaszthatod, hogy melyik játékost irányítsd (mint a légy profiban).
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #2720 üzenetére
EA Support segített: Angol kell legyen az Origin, angol nyelvet kell választani és van komment. Érdekes hogy full HUN dobozos változatom van de Magyar kommentár nem csak az angol megy, semmi gond az amúgy is jobban bejön.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hogyan tudok kommentet varázsolni a Fifámba, úgy hogy ne kelljen bemásolnom semmit külsőt?
Eredeti Origines játék, (dobozos verzióval lett beaktíválva)
Nincs se HUN se ENG kommentátor hangom, vajon miért?!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy jó barátom PH fórumtárs meg én még játszanánk 1-2 meccset , de ugye online elég sok az olyan aki csak szórakozik vagy rossz a latency. Aki még játszana pár meccset az új Fifa-ig az szóljon.
2v2 max 3v3, privátban jöhet origin név vagy aki nem félti a nevét ide is írhatja.
Köszi
-
gszp
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2716 üzenetére
Úgy tudom, mindig azt a nyelvet tölti le, amilyenre a kliens be van állítva. De ha letöltöd valahonnan a kommentár csomagot és azt használod, szerintem azért sem raknak ki, de ezt érdemes lenne supporttól megkérdezni.
EA is lelövöldözgeti néhány év után a szervereket.
-
HartgeH3-2.8
addikt
(Eredeti Fifa 13 Origin) napokban elővettem megint, lehet megveszem a 15-öt addig gyakorolni. Nyelv kiválasztását követően játék kilép. Google és az volt a megoldás hogy vissza kellett engedélyeztetni a Windows Media Playert
Valaki tudja esetleg miért nincs, vagy hogy lehet bekapcsolni az angol kommentátorokat?
Esetleg játszotok még ezzel a játékkal?Online megy. Hála az EA-nek aki nem kapcsolja le a szervereket mint pl a 2k Games.
-
mokujin2
tag
válasz
Balázs1986 #2714 üzenetére
Igazad van, el is felejtettem.
-
mokujin2
tag
Valaki esetleg játszik a menedzsermódban? Nos, én 2025-ig jutottam, aztán a nyári átigazolási időszakban egyszer csak nyomnám a "tovább" gombot, de kilép a játékból.
Nem is lehet onnan tovább menni, így megakadtam..
Lehet hogy kijátszottam a játékot?Elképzelhető lenne, hiszen nekem anno PS2-ön csak 8 szezont lehetett lehúzni menedzsermódban..
-
KisTücsök
addikt
Nem tudom, ezzel játszik-e még valaki. A 28. idényemben feljutottam a 2. osztályba, most először. Győzelem kellett a feljutáshoz. A 80. percben még ő vezetett. A 81. és 89. percben egyenlítettem, majd fordítottam.
Jaaa, 3 kapura lövésem volt az egész meccsen. Abból 3 lett gól.
-
javorb
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a teendő akkor, ha a játékon belül azt írja ki, pl kilépésnél, h nem tudta elmenteni a profilt, ki akarok-e lépni mentés nélkül? Köszi előre is a válaszokat!
-
Malamute
tag
Angol rövidítéseket le tudja valaki írni?
(Fifa Wolrd-ben nincs magyar nyelv sajnos)
-
Malamute
tag
válasz
Balázs1986 #2705 üzenetére
lehet megnézem a fifa world-öt hogy milyen, amíg megjelenik a 15
-
Balázs1986
őstag
válasz
Malamute #2702 üzenetére
Jatszanak meg vele, azonnal lehet ellenfelet talalni (legalabbis Idenyekben ezt tapasztalom). Ha nem tudsz varni a 15-ig, akkor fillerekert megveheted, de hosszu tavon szerintem is arra kell mar beruhazni. Vagy most ittvan a Fifa World, mint ingyenes online alternativa.
-
Mr.White
senior tag
helló.
ultimate teamben, összhangban ha jól tudom sokat dob ha egy ligából valók a játékosok.
ha viszont én nemzetiség alapján állítanék össze egy csapatot az is dobna az összhangon, vagy felejtsem is el?Malamute: én napi szinten játszok vele, és mindig talál ellenfelet nagyjából az első keresésemre is.
szerintem még a 12-vel is játszanak. -
Malamute
tag
Sziasztok!
Érdemes ezt a játékot még megvenni? Játszanak vele online?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest