Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sniper Elite: Resistance - Így kezdődik a játék
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- PlayStation 5
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- Diablo II: Classic és Resurrected
Új hozzászólás Aktív témák
-
luk88
tag
válasz
Balázs1986 #2781 üzenetére
Én hónapok óta feladtam az online szezont, viszont nekem is kezd elegem lenni. Csak haverommal játszok online, de az is teljesen kiégetős. Egyik meccsen emberhez nem érkezik a labda, másikon bárhonnan lövöm rá gól. A kapus egy meccsen mindent, másikon semmit sem fog. Elképesző az egész.
-
luk88
tag
válasz
Balázs1986 #2753 üzenetére
Nemvolt semmi adatforgalom, neztem. Kupasorozatban minden ellenfelem orosz csapattal volt, azt adta be. es szetlaggolta magat. ideny meccsben azonnal beadott egy dortmundot, aki mar nem laggolt.
-
luk88
tag
Jo a jatek, csak laggos szarokkal tesz ossze. jofele.... kezd szetb.szni az ideg miatta.
-
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2747 üzenetére
Bevallom a 13ban probaltam a FUT-ot, de ott is az elso meccsemen az fogadott, hogy az ellefel csapata a fel juve-vel all fel. Na mondom kosz, ebbol tobbet nem kerek. Lehet Esl-en kellene jatszani. Ott a leave-et gondolom eltiltassal buntetik. Durvan elszaladt a lo a fifaval ezzel a FUT-al. Inkabb megcsinalnak, hogy nezhess meccseket a jatekban, baratoket vagy akarkiet, valve miert tudja minden jatekaban megcsinalni.. (Sot most mar a jatekba se kell majd belepni elvileg, olyan stream lesz. Viszont az meg beta jelenleg), Esetleg baratok kozott idenyt letrehozni, vagy csak egy egyenes kieseses kupat, akarmit. Na de ezek sztem csak almok maradnak, pedig nem csak nekem lenne ra igeny szerintem.
-
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2745 üzenetére
Igen, en hanyok a FUT-tol semmi ertelmet nemlatom, aki nem akar penzt olni a jatekba annak felesleges azt elkezdeni. Sok gyoker tolja bele az eurokat, aztan veri magat milyen csapata van. Hat f@sza. A fifa world meg egy vicc amugy..
Nekem is a lenyeg a legfrissebb keret lenne es a solo-coop ideny. -
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2743 üzenetére
Hat az messze nem a legjobb ar, egyeb cdkey storeban volt 27euro-ert is. Itt szoktam nezni az arakat.
Meg vasarolni is altalaban. -
luk88
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2741 üzenetére
En is ugy szamolom, hogy tavasszal. Aj remelem beakciozzak most valahol a 15ot karacsonyba.
-
luk88
tag
válasz
Balázs1986 #2738 üzenetére
Allitgatja meg lefele az EA a szervereket? Mert akkor muszaj lesz.
-
luk88
tag
válasz
Balázs1986 #2736 üzenetére
Nagyon ritkán lépek ki, max ha elviselhetetlenül laggol. De inkább végig kinlodom azt is. Azért szeretek inkább haverokkal játszani. Egyszer neki máskor nekem kedvez a fifa viszont nem lépünk ki. Lehet érdemes lenne már váltani a 15re. Hátha beesik karácsonykor 5-6ezer közé valamelyik külföldi cdkey shop-ban.
-
luk88
tag
Engem most egetett ki teljesen egy ember, laggolt vegig a meccs egy felido kb 10perc volt a foslagg miatt. Nem akartam leavelni ezert vegigszenvedtem. Rugott egy fos golt utana vegig hatul passzolgatott. de a geci lagg miatt eselyem nemvolt elvenni a labdat. Szanalmas emberek is vannak sajnos.
-
luk88
tag
-
luk88
tag
Taktikus vedekezesbe a passzal csak rainditod az embert es az csak feltartoztatas, neked kell szerelned utana, ugye a loves a sima szereles az emelt passz a csuszas. En annyira nem is hasznalom a feltartoztatast, inkabb siman futok vele, vagy helyezkedek es ugy probalok szerelni. Ra kell erezni, de sztem az annyira nem fasza, hogy csak kuldod ra a passz gombal.
-
luk88
tag
válasz
Buster17 #2727 üzenetére
Billentyűzet vagy kontroller? A bill kiosztás az mindenkinek máshogy áll a kezére. Nálam így néz ki a bill kiosztás, ha épp nincs ripityáratörve a kontroller.
A vezérlőbeállításokban:
-automata átváltás: légi labdák
-automata váltás: nincs
-passzolás rásegítő: ki (kinek hogy jobb)
a rásegítéseket meg sztem ahogy jobban játszol úgy lehet állítgatni, rásegítettről ->részlegesre->kézire -
luk88
tag
Hali, ha netán nézi valaki. Idények módban 1 nap mulva lesz elvileg valami kupa, mi a menete ennek? milyen időzóna szerint kezdi?
-
luk88
tag
Akkor lehet csak gyenge a gépem az online játékhoz. Néha megesik single jól megy multi meg akad. Pont tegnap volt egy nagyon küzdős meccsem, PSG-s gyerek úgy kezdte, hogy dekázik középkezdésnél.. Rugott 2 gólt, amit persze megnézetett velem.. nem nyomja tovább. Na mondom fel kell állni, éreztem jobb vagyok ennél a majomnál. Fordítottam 4-2re és azonnal kilépett. A taktikus védekezés nehéz, 11ben ugye csak rájuk küldtük az embert és szerelt. Pár meccsen nagyon jól megy a szerelés, máskor meg úgy elaltat az ellen, hogy csak lesek.
-
luk88
tag
válasz
Balázs1986 #2678 üzenetére
Hát igen, marad a kilépés sajnos. Idényekben kár, hogy azonnal tölti be a meccset és nem jelzi a kis skálán a kapcsolatot mielőtt elindítanánk.
-
luk88
tag
válasz
Balázs1986 #2676 üzenetére
A single-karrier-ben semmi akadás, hogy vannak itt a szerverkiosztások vajon? összerakhat barkivel vagy van külön eu-s szerver? Amikor játszok kilövök mindent, steam-skype stb. mindent amit csak lehet és egyedül használom a netet, néztem az adatforgalmat is, semmi nem aktív és mégis vannak olyan meccsek amikor teljesen szétlaggolja magát.. Valamikor teljesen sima, semmi akadás ez szerencsére többször van mint amikor fullra játszhatatlan lassítottfelvétel.
-
luk88
tag
Szabad tudni min játszol? Én épp tegnap vettem meg pc-re a 13-at, ez most csak 1900ft volt, gondoltam ha nemjön be veszem a 14-et. Demot próbáltam mindkettőből. Az idényben 10. 9. osztály könnyü volt eddig, de vannak meccsek olyan f@szmakker emberekkel, hogy legszivesebben beütném a monitort. Bármit csinálok 20x lövöm kapura mindent fog a kapusa, aztán kapok egy flipperes bepattanós gólt az egy kapuralövéséből. Ja meg a lagg, kb 3x kellett kilépnem az egészből mert játszhatatlanul laggolt, erre valami megoldás létezik? vagy esetleg a magas pingek miatt lenne ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest