Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
+1 a Sync.com-ra
A Tresorit is akciózik
4 TB egy évre
287,88 eur helyett 115,2 eur (-60%)
Így is drága, de hátha valakinek jól jön... -
félisten
válasz ghostie #6398 üzenetére
Én a sync.com ingyenes csomagját használom. Soha semmilyen probléma nem volt vele, tán egyedüliként a tucatnyi egyéb szolgáltatóból, azaz rendkívül stabil.
A biztonsága állítólag nagyon rendben van.
A kliens szolgáltatási köre viszont alapszintű. Egyetlen folder szinkronizálható, különösebb extrák nélkül.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
ghostie
tag
Sziasztok,
Az idei BF ajánlatok közül melyiket lenne célszerű választani?
2TB pCloud és Internxt Lifetime és Sync.com 3 évesben gondolkodnék.
A reviewek nem igazán segítenek, mindegyikről írnak jókat és rosszakat is.
Van esetleg valakinek valós, több éves tapasztalata valamelyik szolgáltatással kapcsolatban?Köszönöm!
-
stigma
addikt
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Gondoltam bedobom ide, mert több helyen is van Black Friday, itt egy összesítő oldal, ahol a legjobb ajánlatok vannak:
The Best Cloud Storage Black Friday Deals in 2024: Save Big on Cloud StorageAmi szerintem a legjobb mind közül az a Sync.com : https://www.sync.com/blackfriday
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Met
nagyúr
Jól olvasom hogy Mega-n a backup könyvtárból nem lehet törölni ami ott van?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
eldoble
aktív tag
-
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Telepítettem a Mega desktop app-ot a PC-re, szinkronizálásra állítottam be, most még a felhővel szinkronizál, de azt kérdezném, hogy azt, hogy kell beállítani, hogy majd egy laptoppal is szinkronizáljon?
Akár a PC-n, akár a laptoppon dolgozom, mindig szinkronizálja azokat.
Gondolom a laptopra is fel kell tennem a Desktop progit, de mit kell a fentiekhez beállítani? -
this is life
Ármester
válasz Sanyi.mTs #6381 üzenetére
Ingyenes lifetime 40 GB, egy része a wp időkből maradt, egy másik része pedig meghivással, dropbox beolvasztással lett farmolva, ezelött 6-8 éve. Gond nélkül működött tavaszig, akkor állitodott el valami ms oldalon.
A kérdés feltevése óta,(tipp alapján) annyit javult a helyzet, ha mappába rakom a megosztandót, akkor pár kivételt leszámitva, rendben működik.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz this is life #6380 üzenetére
ingyenes vagy fizetős (M365) szolgáltatást használsz? utóbbi esetén felhívnám MS ügyfélszolgálatot
-
this is life
Ármester
Sziasztok.
Nem tudom,hogy a megfelelö topik e.
Gondom van a onedrive-val, hiába osztok meg tartalmat a tárhelyemről minden engedélyt, jogosultságot megadva.
Valamiért mégse müködnek a megosztott linkek, jogosultság hiányra hivatkozva.
Nincs rá valamilyen orvosság?Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Met
nagyúr
Ingyenes Drive tárhelyet nem lehet picit feljebb tornászni? meghívóval stb.
Weboldal biztonsági mentések tárolására használom és szűkös a 15 giga.
Ha más nincs akkor csinálok minden oldalhoz gmail accot és úgy már elég."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
sopruk
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ez Onedrive kérdés, ami persze össze van nőve a 365-tel. Egyébként működnie kell, és egyébként szokott is, még ha néha rakoncátlankodik is egy kicsit.
A NAS használata pedig egészen más filozófia mentén történik, a felhő és a NAS nem ekvivalens megoldások.
MaCS
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
A Sync-el nem tapasztaltatok még olyat, hogy eltűnnek file-ok a gépről?
Sok kis file-al dolgozom, helyezem át őket egyik mappából a másikba, amit folyamatosan szinkronizál fel a felhőbe.
Viszont korábban is volt 2 db régi file, illetve most is 7 db, ami egyszerűen eltűnt a gépről.
Azt sajnos elfelejtettem megnézni, hogy a felhőben megvan-e, mielőtt pótoltam őket máshonnan...
Viszont aggasztó, hogy mennyi tűnhetett még el, amit nem vettem észre eddig...
Hogy történhet ilyen?
A free csomagot használom... -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Onedrive-ot használok régóta. Az utóbbi időben minden onnan megnyitott excel- nél a jobb felső sarokban jelzi, hogy újra be kell jelentkeznem. A Synology NAS-om is jelentkezett, hogy nem tud a Onedrive -val szinkronizálni, Nincs szinkron mappa hibaüzenettel.
A Onedrive-on kéne valamit állítani, hogy újra fluid legyen minden felületen a Drive elérése? -
nfsu17
veterán
válasz batyus086 #6364 üzenetére
Ha fizetős lenne, akkor is megtennék...megtehetnék...mivel ők a szolgáltató.
Max több időt adnak lementeni, utána meg eléd teszik az új ÁSZF-et, hogy már nem 50 az 50...vagy az akármennyi.
A google is évekkel ezelőtt dobta a free google fotók tárhelyet, mert az egész világ oda mentette a mindent IS.
Kaptál időt, hogy lementsd (pontosabban nem is törölték a fölösleget, hisz nekem is van legalább 1TB még fent, aztán 15GB a helyem), vagyis lementeni sem kellett, csak egy időponttól már nem volt ingyenes a feltöltés.
Sztem kár a mai világban a korrektséget keresni, vagy ezen lamentálni.
Vagy azon lamentálni, hogy eddig így volt, de jó volt, most így van, de x*r.
Menni kell tovább, keresni mást, aztán elengedni.
Csak ők is tudják, hogy nem tódulnak 50GB free-vel a szolgáltatók, így nagyon nincs is hova menned. -
batyus086
csendes tag
Ulozto 50GB ingyenes tárhelye sajnos lecsökkent 25GB-ra. Nemrég kaptam az emailt, hogy a fájljaim egy része a kukába került és 30 napom van, hogy onnan letöltsem őket, vagy előfizessek és akkor maradnak a fájljaim... Ez így mennyire korrekt?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
onedrive mennyire biztonságos (titkosítás szempontjából)? vizsgálja a feltöltött dokumentumokat, képeket, videókat (mint a google drive), hogy tanuljon a rendszer?
nasról kellene egy backup a családi képeknek és videóknak, így nincs lehetőségem ezeket egy jelszóval védett zip fájlba csomagolni.
-
GuTi2020
újonc
kDrive 2TB lifetime előfizetéssel kapcsolatban van már valakinek tapasztalata?
-
Cheesy
őstag
Sync.com esetében a legutolsó frissítés óta az asztali kliens (taskbar) működik nálatok?
Nekem ismeretlen hibára hivatkozva a sikeres telepítés után nem hajlandó elindulni a program. Írtam a suppportnak, már level 2-bél járok, Windbg logot is küldtem nekik. Ha nem tudják megoldani, akkor sajnos kb. 7 év után váltanom kell.Ugyan nem tárolok kalóz anyagokat a felhőmben, de olyat keresek, ami nem tagja az US Patriot Act támogatóinak. Tresorittal még Sync előtt volt dolgom, ők Svájcból nyomják, de nem győztek meg anno. Mindenképp olyan szolgáltatót keresek, akinek van live sync asztali alkalmazása és könnyű megosztani egy linken keresztül a kiválasztott adatokat.
Az sem baj, ha olcsóbb, mint a Sync (49 USD/év)[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Bélaaaa
őstag
https://ulozto.net/koupit-disk
Ezzel mi bajotok? Olcsó, csak nincs hozzá exe kiterjesztésű kliens program. Server 2022-re nem tudom így telepíteni.
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
félisten
Én Cellel levelezek.
Bő fél év után itt tartunk :
Cel, Jun 27, 2024, 12:09 AM GMT+8:Hi Cs,
Thank you for contacting CyberGhost VPN Support.
I understand that you want an update about your refund request.
We'd like to remind you of the numerous benefits of CyberGhost VPN. Did you know that with CyberGhost VPN, you can safeguard your online activities, access geo-restricted content and protect your digital privacy?...
Note: As part of our commitment to safeguarding your personal information, please note that we will be redacting specific details you provided in this correspondence such as your full name. Should you need further assistance in the future, we may request some of this information again to ensure the quality and security of our service.
We look forward to hearing from you.
Regards,
Cel
CyberGhost VPN SupportFán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
jbl
senior tag
válasz MaCS_70 #6352 üzenetére
— CyberGhost VPN Support
Franz, Apr 20, 2024, 10:34 PM GMT+8:Hello,
Thank you for writing back, and please know that I appreciate your patience.
I’m sorry that you’ve decided to refund your subscription to us.
I acknowledge that you provided your reference number Uxgdwsp, and the refund was processed successfully.
You should expect to see the refunded amount reflected in your account within 5 to 10 bank business days (excluding weekends and legal holidays). It usually takes less but it depends on how soon each bank processes these types of transactions and we would ask you to wait through the above-mentioned time frame first.
Thank you for being a part of CyberGhost VPN and should you wish to consider VPN service again, please know that it can provide you with a multitude of benefits such as improving your security and privacy. For streaming, we have optimized streaming servers that may help you access geo-restricted services.
Would appreciate any further feedback that will help us better in the future and your expectations on the product. We value your comments and hope to serve you again in the future.
If you have any more questions, please do not hesitate to contact us.
Thank you and have a great day!
Regards,
Franz
CyberGhost VPN Support4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
félisten
Na, a CyberGhost.
Én tavaly novemberben fizettem náluk elő két és fél évre, 45 napos próbaidőszakkal.
Két nap múlva már láttam, hogy nem jó ez nekem, úgy hogy a "no question" pénzvisszafizetési űrlapon egyből kértem is a visszautalást.
Eleinte elkezdtek kérdezgetni (no quiestion money back guarantee, ugyebár), én meg még jófej is akartam lenni, és részletesen megírtam, hogy mi a gondom.
Mindig újabb kérdéseket tettek fel (.ro címről), amiből egy idő után elegem lett, és emlékeztettem őket, hogy no question money back...
Legutóbb most kedden kaptam tőlük levelet, hogy inkább használjam a szolgáltatást (a próba óta nyilván nem használtam), de ne akarjam visszakapni a pénzt.
MaCS
-
jbl
senior tag
Ha valakit érdekel egy év 500GB pCloud!
Én nekem működik!Veszel egy VPN csomagot [link] és hozzá kapsz ajándékba egy pCloud 500GB kuponkódot.
itt tudod aktiválni [link]VPN-t visszamondod, pénzt visszautalják, nekem egy levelembe került. :)
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
canadaa
tag
Mega backup? Nem használtam még, de ha az alap csomaggal használható, akkor pont az amit szeretnél.Azt hittem ez külön app, de csak a mega desktop. Akkor lehet be tudod állítani az asztali programban ezt. Talán így.Esetleg a munkamappád ne a szinkronizált mappában legyen és ütemezz egy powershell scriptet ami robocopy-val másol időnként a mega mappába.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Kéne kis help.
Mit és hol kell be vagy kikapcsolni ahhoz hogy a szinkronizálás csak felfelé történjen, tehát tulajdonképpen csak mint backup legyenek fent a fileok és ha frissebb került feltöltésre mint ami már fent van azt x verzióig tárolja el.
Mega és majd később Shadow drive-ról van szó.Dolgozgatok 3d-s fileban egy autón. Ma befejeztem egy részt, gondoltam visszakapcsolok minden rejtett elemet hogy megnézzem egyben. Akkor jött a meglepetés hogy amit már megcsináltam motorháztető, ajtó stb. az nincs ott.
2 napja szinkronizáltam, úgy néz ki hogy a fent lévővel felülírta ami a pc-n van.Illetve töröltem egy könyvtárat a pc-ről (direkt) most nézem hogy a felhőben is ott van és a pc-re is vissza lett másolva.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
stigma
addikt
válasz WhiteWalker #6346 üzenetére
Hi, köszi igen néztem én is.
Egyenlőre tuti előfizetnék egy havidíjasra, ha bejönne akkor el lehet gondolkodni a lifetime-on is.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
félisten
válasz WhiteWalker #6346 üzenetére
A pCloudnál azért erősen homlokráncolásra okot adó tényező a feláras titkosítás.
Amit még nem szeretek náluk, az a fix P-betűs meghajtó, hogy rohadnának meg. Öt éve nézegetem a fórumokat, és rengetegen (engem is beleértve) könyörgünk, hogy lehessen már megváltoztatni, de a cég szerint a felhasználó csak ne akarja meghatározni a meghajtói betűjelét.
Ettől függetlenül van náluk egy életfogytos tárhelyem, mert amúgy jól működik.
MaCS
-
WhiteWalker
nagyúr
-
stigma
addikt
válasz Sanyi.mTs #6341 üzenetére
Sziasztok.
Köszi a pontos, és gyors infókat, a napokban átrágom a dolgot melyik legyen.
#6341Sanyi.mTs : Köszi a Onedrive infót, az nagy előny, hogy lehet ,,halmozni" és olcsóbban behúzni egyet/többet.
#6342vacs: Mega.nz-ről nem tudtam csak Mega.io-ról. Napokban lehet ezt nézegettem és valami 2TB-os volt 60%-al leakciózva asszem ilyan 15k-s áron.
#6343canadaa :
Köszi a részletes leírást a Backblaze-ről és az infókat is, elég hasznos nekem, így pár óra olvasgatástól megkíméltél.Köszi mindenkinek az infót már csak egyet kell választanom a sok közül, szerintem nem lesz rossz választás
-
canadaa
tag
Van videó meg cikk is: https://www.backblaze.com/docs/cloud-storage-integrate-synology-hyper-backup-with-backblaze-b2
Plusz azt érdemes megemlíteni, hogy ha pl már nincs Synology NAS -od, de akarod a fájlokat, akkor annak vszínűleg az lenne a vége, hogy terminálon, backblaze CLI -vel (aws cli) kell leszinkronizálnod a fájlokat és utána megnyitni Synology Hyper Backup Explorer-el.
[ Szerkesztve ]
-
canadaa
tag
Backblaze B2 -t én használtam Synology NAS mentésére. Hyper backup tud menteni oda, mivel a B2 AWS kompatibilis. Beállítását is le tudom írni, ha érdekel, csak majd elő kell túrnom.
Tud titkosítani kliens oldalon. Gyakorlatilag Hyper backup-ban egy kulcsot megadsz és annyi. (Azzal tudsz visszaállítani is). Ha ezt nem akarod, akkor a b2 bucket létrehozásánál lehet szerver oldali titkosítást is kérni (nem próbáltam).
Ami kritikus: Hyper backup a saját fájlrendszerében tölti át a fájlokat. Így amit onnan letöltenél, az egy becsomagolt mentés, amit a hyper backup (vagy windows-on is egy desktop app) tud megnyitni.Amiben én belefutottam:
Veeam windows / linux agent ment egy Vm-et, PC-t egy könyvtárba a NAS-on -> backblaze b2 -re a Hyper backup tölti fel. Alapból van egy kiinduló mentés, ami pl 50-100GB, utána minden különbség csak annyi amennyi változott.
Minden jó volt, amíg az inkrementális mentések nem érték el a maximumot, olyankor elkezdte piszkálni az alap nagy mentés fájlt vagy beállítástól függően új teljes mentést csinált. Ez b2-re elég sok forgalmat generált így. <1TB adatból egyszer már csak azt vettem észre, hogy b2-n 4-5TB adat van. Így elég sokba került. Nem beszélve a forgalmi díjakról. A régi mentések törölgetése meg rettentően sokáig tartott, volt hogy napokig törölgetett régi mentéseket és új mentések közben nem történtek. (Nem triviális összehozni a verziózást -> lehet állítani b2-n is, hogy mennyi verziód legyen, de ez a hyper backup esetén nem jó, csak a HB -nál kezelheted a verziókat)
Szarakodtam vele utána, de nem nagyon akart jó lenni ebben a formában, így azt mondanám, hogy csak akkor jó, ha egy statikus fájlstruktúrát mentesz napi szinten. Tehát nincsenek nagy fájlok amik változnak gyakran. Ha csak a Synology megosztásokat akarod menteni, akkor azért működhet a dolog.Van egy másik lehetőség is Synology-n, Cloud sync azt hiszem. Arra is be tudtam állítani b2-t. Az egy az egyben tükrözi fel a fájlokat. Volt azzal is valami problémám, most nem ugrik be pontosan mi is volt a gondom vele.
Szerk: Lehetséges riasztást beállítani, hogy a b2 bucket mikor él el bizonyos $ -t. Utána blokkol és nem enged feltölteni. Csak ezt első körben én túl magasra tettem.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Sziasztok,
régebben írtam a témában, sajnos csak most lett aktuális a dolog.
Felhő szolgáltatás kellene telefon/NAS/fontos dokumentumok/családi videokra
Amire én gondoltam:
- Felhő szolgáltatás 1-2TB
- jó lenne ha a felhőszolgáltatás ,,End-to-end encryption" lenne, de minden alternatíva érdekel
- Iphone-ról és Synology NAS-ról lehessen feltölteni az adatokat (Synology gyári progi vagy valami docker alkalmazásssal)
- havidíja 6-8-10 dollár v. Euro /hó legyen max attól függ mekkora a tárhely.
- Elvileg 1 felhasználós lenne én töltenék fel csak adatok, de az is lehet a jövőben, hogy +1-2 családtag adatai is itt landolnának ebbena felhőben elszeparáltan
Jelenleg a NAS fontos adatok, családi videok, képek és iPhone(2 db) képeket szeretném ide felmozgatni.A mostani iPhone képek iCloudra (200GB) szinkronizálódnak, illetve Synology Photo-val a NAS-ra is.A mostani NAS backupja egy 4TB-os Külső merevlemez + egy másik kis SSD (1TB)Jelenleg az összes fontos adatom max 500GB, de ez a jövőben a csládi videók miatt szerintem meg fog ugrani :)
Amiket néztem:
- Sync.com 2TB (Solo Basic) -> 8 USD/Hó :
- iceDrive 3 TB (9 usd=hó) vagy 1TB (5 usd /hó) 2 évre fixálva
- backblaze --> Megbízható, viszont kevésbé ismerem :
- Hetzner --> 1 TB --> 4 euro, de itt nincs titkosítás
- Synology C2 Storage --> 1 TB :,76 euró/év (?)Esetleg gondolkodom még a Onedrive Családin , ami ugye max 6 user, és ha jól nézem felhasználónként 1 TB adat.
Ti melyik alternatívát javasoljátok? Illetve van valami ami még szóbajöhet?Fontos hogy Synology NAS-ról lesz a feltöltés nem windows-os kliensről illetve iPhone telóról.
Segítséget előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
batyus086
csendes tag
válasz WhiteWalker #6337 üzenetére
Van saját Appjuk is, próbáld ki:
https://ulozto.net/disk/desktop
https://uloz.to/androidapp
-
batyus086
csendes tag
Sziasztok!
Az Ulozto.net szolgáltató mennyire lehet megbízható? Elvileg 10TB-ot biztosít havi 6 euróért, de vannak nagyobb csomagok is pl. 50TB havi 15 euróért, 100TB havi 30-ért,stb. -
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
válasz Fecogame #6329 üzenetére
Köszi!
Megnéztem most, egy 19 GB file kb. egy óra alatt jött le az Icedrive-ról, és fél óra alatt tudtam feltölteni MEGA-ra. Viszont ha itt lejár majd az egy év, utána nyilván jóval drágább lesz, és én hosszútávú megoldást szeretnék inkább, ezért a Koofr lifetime-ban gondolkodom inkább. -
vond
MODERÁTOR
válasz borges7 #6328 üzenetére
8TB-os csomagot használok személyes és céges adattárolásra, megosztásra pár éve. Alapvetően teljesen rendben van, és sokkal olcsóbb, mint a komolyabb konkurensek (ezzel az akcióval meg pláne), valamint realtime titkosítva van minden.
Sebességben vannak ingadozások, néha csak 10-20 MB/s környékén megy, de olykor meg befigyelnek 60-70 MB/s-ok is. Azt mondja a support, hogy ez a fogadó szerverfarm aktuális elérésétől (is) függ. De ahogy látom, te nem töltenél fel napi szinten több tíz, meg száz gigákat, úgyhogy emiatt nem kell aggódnod.
Érdemes a MEGA appot használni a le-, és feltöltésekre, mert akkor nem a böngészőt terheled a titkosítási feladatokkal. Gyorsabb, stabilabb, és így nem generálsz nagy cache könyvtárakat sem.
Szerintem ennyi pénzért butaság lenne kihagyni. Gyakorlatilag havi 800 forintért lesz 2TB tárhelyed egy évig. Utána meg majd meglátod, hogy kell-e.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
veterán
válasz borges7 #6328 üzenetére
Én teljesen elégedett vagyok vele, napi szinte 10-12GB adatot töltök fel (és a régit törlöm le).
Sebességben nem annyira acélos, de éjjeli schedulált task-ként nem zavar.
Egyébként próbáld ki magad
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
borges7
aktív tag
MEGA küldött egy akciós ajánlatot:
"Get 1 year of Pro I plan, with 2 TB of cloud storage, for only HUF 9,764, instead of HUF 39,058 (75% discount)."
Ami tényleg megérős lenne, annyi gondom van vele, hogy most Icedrive-on vagyok(1 TB, havi fizetés), és ugye onnan először le kéne töltenem az összes fájlt(kb. 500 GB), aztán feltölteni a MEGA-ra, ami elég macerás, meg sok idő lenne, bár nem tudom, mennyi a feltöltési sebesség náluk?
Utána már csak néha-néha töltenék fel egyébként.Valakinek van tapasztalata a MEGA-val? és már nagyon régen használtam.
-
borges7
aktív tag
Wow, tegnap visszautalták! Azt hittem nem fogom megkapni, mivel töröltem azt a Skrill kártyát, amivel befizettem, és mégis ott van annak a kártyának az utolsó négy számjegye
a tranzakciónál, érdekes! -
borges7
aktív tag
Nyitottam egy chatet, ahol leírtam mi történt, mire azt válaszolták, hogy a nyilvántartásuk szerint nincs is ilyen fiók!
"As per our records, there is no IDrive account associated with above email address"Erre megkérdeztem, akkor hogy vonhattak le 30 dollárt? Akkor kérte, hogy küldjek egy képernyőképet a tranzakcióról, amit meg is tettem.
Végül azt mondta, hogy létrehoz egy ticketet ezügyben, és továbbítja a számlázási csoportnak, akik mihamarabb megkeresnek majd ezzel kapcsolatban email-ben.
Másnap meg is jött az email erről, hogy meg fogják vizsgálni, most erre várok.Addig is a virtuális Skrill kártyámat megszüntettem, nehogy újra levonjanak róla.
-
borges7
aktív tag
Huh, jól kibasztam magammal, valamikor beregisztráltam erre az IDrive-ra, hogy kipróbálom ingyenesen, de aztán nem használtam, és úgy látszik elfelejtettem lemondani,
mert most látom, hogy márc. 6-án levontak 30 dollárt, azt a kártyát most gyorsan letiltottam, és ráadásul belépni se tudok abba a fiókba, mert érvénytelen email vagy jelszót ír ki, pedig az biztos, hogy jó, mert jelszókezelőbe van mentve. Forgot password?-ot megpróbáltam, nem küld semmit az email-címre...Mit csináljak?
-
veterán
Google Drive hamarosan lesz dark mode (ismerősnél már megjelent, remélem hamarosan nálam is)
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Lordus
senior tag
-
vond
MODERÁTOR
Én pont a napokban töltök le és fel több száz GB adatot egy MEGA fiókból és fiókba. Ingadozik a sebesség, néha csak 10-20 MB/s-mal megy, sokszor meg belekóstol a 70-80 MB/s-ba is (Telekom 1000/1000-es optikai nettel), de nagy átlagban szerintem simán megvan le és fel is a 40 MB/s környéki sebesség.
Titkosított, nincs fájl méretkorlát, megosztani könnyű, van jelszavazás és határidőzés is, átlátható a felület, meg egész jó a beépített médialejátszó is. A videókat lehet közvetlenül stream-elni is, ha erre van igény.
Ajánlott telepíteni a MEGA app-ot, és akkor az abban lévő Transfer manager intézi a forgalmat, titkosítást, stb. Nem kell a böngészőnek szenvednie vele. Bár abban is működik természetesen (már amelyikben).
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
prsq
aktív tag
Nem reklám akar lenni, az uploadnow.io pont jó lenne (az 5 GB-os fájlméretkorlát itt is megvan), de nem lehet mappát feltölteni.
A másik, amit találtam, az a Bestfile. Az 5 Gb-os méretmax itt is van, de azért nem tetszik, mert túl sok adatot akar (pl. telefonszám). Meg nem is tudni róluk semmit, kik ezek, hol vannak. Gyanús.
Úgyhogy egyelőre a Skiff megteszi, amíg még van, meg kipróbálom a Blomp-ot (bár elég ellentmondásosakat olvasok róla).
-
Lordus
senior tag
megát használom, de másra. syncet nem ismerem.
én a dropboxszal, és annak működésével tökéletesen meg vagyok elégedve. engem csak az bosszant, hogy nem tudom használni a 4 gb-omat, csak kettőt, mert valami "hiba" miatt 1,8gb backupot jelez. ami viszont nincs...
csak ezt szeretném megoldani és máris minden ok.
igazából szűken még ez a 2gb is elég, csak akkor is bosszant a dolog...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
BigManus
addikt
Szia!
Ha gondolod, nekem van egy családi 2 TB-os csomagom, be csatlakozhatsz, mert öt személy használhatja de csak hárman vagyunk. Dinamikus a tárhely, tehát nyugodtan használhatod, most 3% a foglaltság.
Teljesen elszigetelten működik, nem látjuk egymás dolgait, nem is férünk hozzá.
Csak a saját gmail címed kell hozzá.[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
prsq
aktív tag
Mit ajánlanátok adatátvitelre?
10-20 GB elég lehet, ne legyen fájlméretkorlát, adatkorlát, és lehetőleg titkosított. Böngészőből simán lehessen feltölteni, mappástól, ne kelljen telepíteni semmit. Lehessen könnyen megosztani, a legjobb volna jelszóval/határidővel.
Arra kell, hogy filmeket feltöltenék, majd a célszemély leszedi. (Csak egyvalaki, nem többen.)Mega-nál zavaros a sebességlimit (állítólag lassú is), Google Drive könnyű és egyszerű, de meglévő fiókot nem szívesen tiltatnék le. (Bár ezek régebbi filmek, de akkor is.)
Regeljek egy "eldobós" Google fiókot?
Esetleg a Skiff fiókomra gondoltam, ott már mindegy, úgyis megszűnnek. (Csak publikusan lehet megosztani, de ez van.)Egyéb ötlet?
-
sopruk
senior tag
Esetleg nem gondoltál a váltásra?
Például a Sync 5 GB-ot ad ingyenesen, +1 GB ha meghívóval regisztrálsz, +1 GB ha néhány alap funkciót kipróbálsz a reg után. (meghívottjaid után további-1-1 GB, max 20-25 GB-ig...)
A Mega 20 GB-ot ad ingyenesen. (Ez a korábbi fileverziók funkciót is tudja emlékeim szerint)
Ráadásul ezeknek az ingyenes verziói is már alapból titkosítva töltik fel az adataidat, míg a Dropbox nem, simán olvashatja a fájljaidat... -
Lordus
senior tag
nincs support. nem olvastad, amit irtam?! ingyenes fiokhoz nincs semmilyen support. sem email, sem telefon, sem posta, sem semmi. tobbszor irtam nekik, annyit valaszoltak sablonnal, higy nincs support!
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
na, azt nem tudom, hogy kell... de TC-ben is 2gb-ot lát, nincs semmi rejtett vagy system file...
Annyit látok, hogy a dropbox beállításban van vaami backup beta funkció, ami nekem 2 gb-ig ingyenes. de nincs beállítva semmi, hogy backupoljon, ennek ellenére foglalja a 2gb helyet... tehát üres, de mégsem tudom használni. na ez a sz...s...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- ASUS routerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.