Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1807 üzenetére
A befogadóképességet nyilván a kombájn és minden egyéb kapacitásának megváltoztatásával éred el.
Claas kombájnból én a Lexion 780 Wheels-t használtam átírt 200.000-es kapacitáson.
Claas trakiból, a Xerion 5000 VC-t illetve a Xerion Saddle Trac-ot és Xerion 3800/3300 VC-t, súlynak a Claas 1800kg-ot amin változtathatóak a súlyok 1800-3400kg-ig, a súlyokhoz fel és leszedés szintén a bal oldalon lévő gyári panelen lesznek a beállítás gombok.Fendt variációra meg ugye már adtam nemrégen tippet. Most fendt-et használok mert a claas-t megúntam, itt az 1050-es és 936-al mindent megoldok.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1801 üzenetére
van egy úgynevezett Field Detection V 2 --> simán a mods mappába mint minden modot, ehhez beszerzel egy BednarAtlas-t vagy Horsch-t, majd az O-gomb lenyomásával (bal oldalon a panelen meglátod) ott csinálsz földet ahol nem akarsz, ez minden kultivátorral működik
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1754 üzenetére
Peterbilts_2007_v2 (szín vátoztatható)
Szerintem 2 pót doszt elég , ha mindenképpen vonatozni akarsz akkor jobban jársz ha marad a 2 pót és átírod a kapacitást mondjuk 150-re/trailer, ennyi elég lesz mert 200-nál 1-2 trailer nagyon leül és nem leszel vele előrébb, vagy állítasz a rugózás keménységén és mehet a 200-250-300/trailer
-
vacs
veterán
válasz
dokee78 #1754 üzenetére
Ember, ne akarj már 128.000 pótot húzni egyszerre.
Ennyire nem lehetsz, ha vonatozni akarsz, akkor ajánlom a Train Simulator-t.
Még Ausztráliában sem húznak 3-4 pótnál többet. -
GrooveHero
addikt
válasz
dokee78 #1754 üzenetére
Sztem az ami ezt elhúzza, azt már mozdonynak nevezik
Viccet félretéve sztem ez a valóságban se van így nagyon, így nem nagyon vannak olyan kamionok, amik ekkora súlyú szerelvényt elhúznak. Lehet, hogy van valami több ezer lóerős átírt mod, de kicsi az esélye. Ha még, vagy valamit rosszul tudtam, akkor sorry
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1724 üzenetére
közben kijött a legújabb Fendt 936 V4, ez már pöpec felteheted, jobb mint az előző V3
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1723 üzenetére
Hát milyen mapon vagy hogy nem fér ki a bolt kapuján?
Ha semmivel nem megy ki akkor tedd le a bolt kapujába, majd egy traktorral full gázon menj neki az majd kivágja kapun kívülre. Az NC LOW LOADER-el ki kell férjen. A BOURGAULT-ot előbb v-vel engedd le, utána vetni fog, egyébként ezt én magamnak csinálom ettől élvezetes.
Fendt 936-ból talán egy normális verzió van ami működik rendesen ám nem koszolódik, én le is tettem róla, ehelyett egyből azt mondom ne is kínlódj a 936-al, legyen FENDT 1050 VARIO Tractor FIXED, ugyan ez sem koszolódik de legalább jó.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1714 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm, node, ha mindenképpen maradsz a báláknál akkor a Bale Extension V 2.2-t szerintem nem árt feltenni.
A füvet illetve a szecskát silóba vidd, majd takard le, ha megerjedt akkor mehet a bio üzembe. Magát a szilázst és egyéb terményt a FRASE MOD V2-vel a legkönnyebb a trailerbe vagy trailerekbe rakni.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1710 üzenetére
(#1710) dokee78
Lehet vele fordulni, a fákra és egyebekre ghost üzemmód van, azaz a kinyitott karok átmennek rajtuk.
rendforgató --> Igen van, igaz megmoddolták de működik ---> POETTINGER TOP 1252 ATTACHER V2(#1711) n0tr3adY81
rápróbálok de eddig sehogy sem sikerült(#1713) dokee78
Tedd fel a Kemper Cutter Study 2020 V1-et, picit gyorsabban tele lesznek a trailerek.(#1714) dokee78
Én jobban szeretem ha a silót televágom kukoricából készült szecskával, szerintem jobb mint a fű és nagyobb a mennyiség is, szecskára a fentebb említett Kemper vágóasztal tökéletes ha nem tetszik a gyári vagy a claas. -
donmackó
addikt
-
gabitó
tag
válasz
dokee78 #1714 üzenetére
Sziasztok! A silózó mellet ha megyek egy trakival akkor folyamatosan nyomkodom a hármas billentyűt, hogy közel hasonló tempóban menjek mellette ,erre van valakinek valami ötlete ,hogy ne keljen nyomkodni. Olyasmire gondolok mint ami volt az fs 2013-ban nyomtam egy 2-est és nyugiban mentem a silózó mellet.
Bocs dokee78 ezt nem neked akartam írni!
-
donmackó
addikt
válasz
dokee78 #1710 üzenetére
Fűből lehet szilázst csinálni, vagy széna bálát. Ha tartasz állatot ahhoz tökéletes, vagy a szilázst viheted az üzembe is. Ha krone bigx-el vágod a füvet, akkor mehet mögé két zöld pótkocsi (nem tudom fejből a márkáját) és közvetlenül abba nyomja a füvet.
A képen bal oldalt a faforgács van.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1706 üzenetére
Minek 2, nem lenne elég a BOURGAULT IAD600 V 2.0 amit én is használok?
-
őstag
őstag
válasz
dokee78 #1685 üzenetére
MODS2015.COM ezen nagyon hamar fent van minden.
A Modhoster is friss, én azt jobban szeretem az értékelési rendszer és a kommentek miatt.
Még harmadiknak az FSPortál.hu -t érdemes nézegetni, bár ez nem frissül olyan hamar, de vannak modok amik ezen megtalálhatóak az előző kettőn meg nem. -
őstag
őstag
válasz
dokee78 #1678 üzenetére
Nehéz kérdés, a modok teljesítménye sokszor nincs is megadva. Vagy a valóságos teljesítményt adják meg de hasra ütés szerűen állítják be a tömeget és a teljesítményt. Ezért ezekről nehéz nyilatkozni.
A legerősebb traktor a Case Quadtrac 620, ebből van mod amire fabrikáltak tréler csatlakozót, illetve láttam belőle 1000 LE tuning verziót is. De félő, hogy utóbbinak a mozgása hagy némi kívánni valót.
-
Fel
addikt
Én így szoktam:
Felhúzom a pótra, éskicsit le is szorítom a rakodóval. Igaz ez egy fenyő, ami könyebb..
A nagyobb darabokkal másképpen bánok...
Na jó, mikor van kedvem, akkor én is feldarabolom a fákat, és felrakodom a rönköket.Te kérdezted, hogy mire jó a "Fatönkvágó"?
Igazából az egy apító, és a vágás után földben maradt csonkokat lehet vele eltüntetni: -
-
SparrowHUN
tag
Az állatokkal azért érdemes foglalkozni, mert a tehén "csinál" szerves- és hígtrágyát is.
A farönk meg rohadt jól fizet. Kivágod, veszel egy fás pótot felpakolod és a malomhoz hiszed, ott beletolatsz a malomtóba (persze a traki ne essen bele) és már el is adtad. Most vettem meg a Ponsse Buffalot, egy kör farönk easy-ben olyan 150-220k között mozog. Gyorsan lehet gazdagodni, naaa...
(Lehet hard-ba lenne hosszan tartó mindenért megdolgozni)@zoli121
A bálák sose fizettek túl jól... Passz, de gyengén adja utána. -
GrooveHero
addikt
leső kérdére a válasz: igen, lehet bálázni.
Második kérdés:
semmire sem jó
max a Krone silózó kombájnnal (415.000 dolcsi az ára a boltban+ az asztal hozzá) lesilózód, beton közé beöntöd, letakarod, oszt mehet a biogáz erőműbe, vagy a teheneknek vágott fűvel keverve kajának
-
vhw
addikt
Hát ha megveszed és látsz a hátulján vonófejet, akkor lehet, ha nem, akkor meg nincs mihez kapcsolni. (vásárlás előtt mentés, ha nem megfelelő az eredmény, akkor visszatölt -> nem buk pénzt -> keres másikat
)
Nem bírta felhúzni? Egyáltalán nem vagy csak igen lelassult? (a '13-ban azért az ilyen ~100 LE körüli traktorok el bírták húzni a 2-3 megrakott pótkocsis szerelvényt. Ha be is lassultak, de még nem kellett traktort cserélnem domb közepén mert nem bírt kimászni
)
-
larpi
tag
Ez úgy kell venni hogy, amit te tankolsz (üzemanyag, vetőmag, stb) azt csak te fogyasztod. A felvett munkás az rendezi magának ezeket a dolgokat, persze a te pénzeden. A munkástól a gépet mindig azokkal a töltési szintekkel kapod vissza, mint amivel oda adtad. Tehát a melósnál sosem fogy ki semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest