Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Battlefield 7
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
A Far Cry 6 másolásvédelmét ezidáig nem sikerült senkinek se megkerülni, ha ilyet látsz valahol a valami vírusos ajándékcsomag lesz. Amúgy épp most van ingyenes Ubisoft plus 1 hetes próbalehetőség, ami alatt végig lehet játszani legalább a fő storyt ha rácuppansz.
-
Sziasztok.
Valakinek esetleg meg van tőrt játék ban ?torrent et elfogadnák
-
SkyTrancer
senior tag
Na én is kipörgettem a játékot, elég jó volt, szóval azok akik azon gondolkoznak, hogy megvegyék e, szerintem akcióban megéri. Simán tartalmasabb mint az 5 volt. Tulajdonképpen mindenben felülmúlta az elődjeit, Sztori viszont már más tészta, ott már szerintem volt jobb széria is, de összességében egy kiforrott Far Cry-t láthatunk és érdemes csapatni.
Multiplayer stb részét nem próbáltam, meg ami inenntől jön az sem érdekel, szóval részemről ennyi volt, csak a sztori vonal vonzott, szóval a többiről nem tudok sokat elmondani, de valószínű azok a dolgok sem vesznek el az értékéből
-
anubis6
aktív tag
+#487beyruth82
Legalább van mivel elfoglaljátok magatokEgy idő után már csak gun powder-t adnak a ládák..
Jah, az El Tirano is egy MBP.50, adjaMár csak a skin-ért is érdemes megszerezni, rárakhatod az alap fegyóra is.
Robbanó, az LMG-khez pusztító tud lenni, pl. helikopterek ellen, a tüzes meg gyalogság ellen.. ad egy kis változatosságot meg látványt -
Đusty
addikt
A ládák sosem fogynak el, újra termelődnek? Úgy rémlik egy adott környéken már összeszedtem most meg megint van kicsit arrébb.
Vagy a küldik előrehaladtával jelennek meg újak vagy hogy?Ez az MBP.50 sniper is egész használható lett a max. távcsővel. Nem tudom robbanó meg tüzes töltény jó e valamire.
Sikerült végre csak sniperrel messziről csendben elfoglalni egy objektumotA ghost warrior után lemondtam az ubi játékokról de ez most korrigált rendesen, meglepően jó lett. Pedig csak úgy indultam neki, hogy a storyt végig darálom, de ebből tüzetesebb hosszabb játék lesz.
-
Nagyon komoly.
Egyébként miért van az hogy végigvittem a játékot, megdöntöttük a diktatúrát de ha elmegyek Esperanzába akkor még erősebb katonai jelenléttel találkozok mint amikor Castillo még élt. Hogy vadászhatnak rám a különleges egységei ha ő már halott és a forradalmárok átvették a hatalmat? Kiváncsiságból be akartam menni a palotába ahol a végjáték volt, de el se tudok jutni még abba a körzetbe se mert minden lezárva és 10x annyi a katona meg különleges egységes mint a végjátékban. Ez így elég életszerűtlen és lehangoló is. Ki irányítja őket és hol van az új forradalmárok vezette kormány? Mi értelme volt az egész forradalomnak így? Az Insurgency módot még értem. Bizonyos körzetekben az egykori hadsereg tagjai és vezetői újra erőre kapnak és lázadoznak.De pl a fővárosban amit most vettünk be miért nem tudok simán besétálni az elnöki palotába?Mi ez a brutális katonai jelenlét?Hol vannak a forradalmárok? -
Mizol29
senior tag
válasz
beyruth82 #484 üzenetére
Na ez egy jó kérdés én azt vettem észre, hogy semmi értelme a többi lőszernek. Értem hogy vannak különböző npc-k pl. a mérgezős (ez ellen a tüzes lőszer a jó) vagy a lángszórós (mérgező lőszer), de ezeket is lelövöd egy csipával armoros lövedékkel. Ez kicsit túl lett gondolva, vagy a balansz lett szar és az armoros lövedék túl erős, de mindenre jó úgyhogy a többi felesleges.
-
Mizol29
senior tag
Moneda-t lehet szerezni heti kihívásokból is. Ubisoft connecten lépj be és ott látod mit kell csinálni. Illetve a végjátékba lesznek insurgency-k amit ha megcsinálsz akkor is kapsz 1000 fölött, illetve ha eléred a karakterrel a max szintet akkor utána xp helyett monedat kapsz, igaz nem sokat, de ad valamennyit. Szóval lehet szerezni bőven
-
Ezt a white lotus snipert honnan szerezted?
Nekem annyira gagyi sniper riflék vannak, hogy inkább nem is használom őket. Csak 5 fajta van de keveset is sebeznek és pontatlanok, meg nagy a kilengésük is. Ezért inkább ezeket használom ha csendben akciózok:
Ezekkel is meglepően messziről lehet headshotokat osztogatni. -
Đusty
addikt
köszi
Na csak most jöttem rá, tök véletlen, hogy a chekpontokat el lehet foglalni :-)
Lassan kezd tisztulni a kép, minél többet játszom ezzel annál jobban tetszik pedig a kritikákat olvasva meg sem akartam venni. De szerencsére volt az ingyenes hétvége ahol ki tudtam próbálni.Melyik a legjobb sniper rifle és az hol található? Google valami E.V.A-t dobott de azt nem, hogy hogyan szerezhető meg.
-
-
Đusty
addikt
Valahonnan meg lehet tudni, hogy melyik gunpowder-t szedtem már fel és melyiket nem?
-
Végigvittem a játékot. Nagyon meglepett a finálé erre abszolúte nem számoltam. Visszarakott a térképre és kiírta, hogy a speciális egységek vezetői minden héten visszafoglalnak egy-egy bázist. Ez ilyen végtelenségig menő, önmagát generáló dolog vagy végig lehet csinálni, úgy hogy többet ne foglaljanak vissza semmit? Ki akarnám maxolni a játékot de ha soha sincs vége akkor azért szélmalom harcba nem akarok kezdeni.
-
Mizol29
senior tag
Táborhelyen van egy stég ahol tudod fejleszteni a botot, a te esetedben erősebb damil, de a technika is számít, hogy horgászol. Ha látod, hogy a damil kezd piros színű re váltani akkor ne orsózz hagyd hogy a hal vigye a zsinórt utána tekerheted megint. Vannak olyan fejlesztések is amivel a halakat lehet gyengíteni.
-
Đusty
addikt
Hogy kell halat fogni? Mindig elszakad a damil.
-
Mi az utolsó küldetés neve ami után vége a játéknak? A mentésem szerint 93%-on állok a sztorival és addig nem akarom elkezdeni a végjátékot amíg mindent meg nem csinálok a térképen. Már egyesítettem a különböző gerilla frakciókat és a The lion's Den küldetés következne.
-
Anonymus23
veterán
válasz
SkyTrancer #446 üzenetére
Nem minden irányból lehet kilőni, kvázi csak szemből, ahol a kis doboz van, a többi oldalról olyan mintha védett lenne
-
-
Mizol29
senior tag
Egyébként tegnap próbálkoztam egy special operations-t menni mastery 1 difficulty-n és rohadt nehéz volt így elsőre egyedül. Mondjuk nem is készültem fel rá eléggé, de ide össze kell raknom egy külön szettet. Bele se merek gondolni, hogy a 3. szint milyen lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Wheel Stand Pro - GT /PRO /EX /FX + Thrustmaster T150
- Chario Hyper 1 Mk2 audiofil hangfalpár
- keresek Rx 6700xt..6800..6800xt mai átvétellel,szombathely--kőszeg--sopron átvétellel
- GARANCIÁS FULL WHITE GAMING PC 16GB DDR5 RAM, RYZEN 5 7600X , RTX 4060 8GB, 1TB NVME SSD, 4TB HDD
- Technics SA-202 vintage sztereó receiver
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest