Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
Na én is kipörgettem a játékot, elég jó volt, szóval azok akik azon gondolkoznak, hogy megvegyék e, szerintem akcióban megéri. Simán tartalmasabb mint az 5 volt. Tulajdonképpen mindenben felülmúlta az elődjeit, Sztori viszont már más tészta, ott már szerintem volt jobb széria is, de összességében egy kiforrott Far Cry-t láthatunk és érdemes csapatni.
Multiplayer stb részét nem próbáltam, meg ami inenntől jön az sem érdekel, szóval részemről ennyi volt, csak a sztori vonal vonzott, szóval a többiről nem tudok sokat elmondani, de valószínű azok a dolgok sem vesznek el az értékéből
-
SkyTrancer
senior tag
nem tudom, én is próbáltam lőni, nem lehetett semmivel sem, odalopóztam, majd hallottam hogy mondja is a karakter ( teszi a megjegyzést ) hogy armored vagy nem is emlékszem pontosan mit mond, de akkor ragadt meg hogy na lövöldözhettem volna, vagy lehet többet kell bele lőni nem is tudom.
Mindenesetre én amúgy is Stealth player vagyok 90% ban nekem nem gond -
SkyTrancer
senior tag
a riasztó oszlopokon lévő kapcsolókat, van amit ki lehet lőni, de van amit csak kikapcsolni lehet
De ezt mondja is a karakter, ugyanis némelyik páncélozott
X-el a telefon kamerájával fel lehet térképezni mindet -
SkyTrancer
senior tag
Mi lehet az oka annak, hogy hiába kapcsolom be a vsync-et, vagy hiába kapcsolom be játékon belül, hogy fps limit 60, átvezetők után azonnal ezt felülírva máris eldobja ezt a beállítást.
Látszólag minden változatlan beállítás szinten, mégis kiengedi az fps-t
Ilyenkor rányomok bármire a beálításokban, pl max fps 59-re le, és vissza 60 és megint jó a következő átvezetőig....
Ez csak nálam fordul elő ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest