Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sagajr78

tag

válasz .LnB #3720 üzenetére

Oda én egy misc quest-et kaptam, mikor a Sunshine Tidings ghoul telített településéhez gyalogoltam Észak felől (a tó felől jöttem fel). Ott találtam egy holttestet két kiemelkedő dombocska között egy nílt részen (két kutyesz kapta szét amik hullája ott volt). A hullánál volt egy üzenet (kémcsöveket, hőmérőt meg egyéb dolgokat kellett gyűjtögetnie és hazavinnie, leadni egy konkrét személynek) és ezt elolvasva jelent meg a térképen a Vault 81 és jött a misc fealdat, hogy látogassak el oda.

Illetve állítólag az utazgató orvos egyik őre az aki időnként beszél a vault-ról és akkor is bejelöli a helyét a térképen a program meg előkerül ez a látogass el oda misc feladat.

brumi1024:
    Jaja, hasonló a feladat típus. Minimális eltérésekkel (létszámok és résztvevők terén).

Bővített építkezéssel nem kivitelezhetetlen persze a hatalmas építési lehetőség, de ha benépesíted a helyet már az is kitolja elég combosan az építési limitet. Nem annyira mint a mod, de eléggé ahhoz, hogy 100-200-as védelmet gond nélkül le lehessen pakolni.

Új hozzászólás Aktív témák