Hirdetés
-
GAMEPOD
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Nem tudom ide illik-e, ha nem, akkor mondjátok nyugodtan. Szóval valamikor én is nekiállnék a Fallout 4-nek, de csak egy Radeon 6850-es kártyám van, ami esélyes, hogy kevés lesz hozzá. Milyen videokártyát ajánlanátok? Néztem a recommended kártyát, ami lazán 100e felett van, kizárt, hogy olyat vegyek. 50e Ft-ig szerintem még elmennék. Nem cél az Ultra High minőség, de azért mediumon menjen gond nélkül. Jó lenne AMD/ATI kártya, de azért az nVidia sem az ördögtől való.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest