- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Nem tudom ide illik-e, ha nem, akkor mondjátok nyugodtan. Szóval valamikor én is nekiállnék a Fallout 4-nek, de csak egy Radeon 6850-es kártyám van, ami esélyes, hogy kevés lesz hozzá. Milyen videokártyát ajánlanátok? Néztem a recommended kártyát, ami lazán 100e felett van, kizárt, hogy olyat vegyek. 50e Ft-ig szerintem még elmennék. Nem cél az Ultra High minőség, de azért mediumon menjen gond nélkül. Jó lenne AMD/ATI kártya, de azért az nVidia sem az ördögtől való.
I am the Visionaire, follow me if you dare...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BMW topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gran Turismo
- Assetto Corsa EVO
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD