Hirdetés
-
GAMEPOD
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
7s26c
őstag
Napsütéses vasárnapot! Bejelölt a főnököm főnöke. Hol tudom beállítani, hogy mely dátumtól visszafelé már ne legyenek láthatóak a posztjaim?
-
7s26c
őstag
Sziasztok! Nemrég pc-n átnéztem a face fiókom ( nem használom túl intenzíven) es azt láttam, hogy van(volt) kilenc olyan ismerősöm akiről az életben nem hallottam és nem is jelöltem sem oda , sem vissza. Hogy lehetséges ez?
-
7s26c
őstag
Csak kíváncsiságból, miéert butítja le a Messenger az elküldött képeket? (bocs, ha volt már esetleg)
-
7s26c
őstag
válasz
NeoPampalini #18058 üzenetére
És legtöbbjük néha álprofil
-
7s26c
őstag
Közben kiderült ki az igazi. Az álprofil hihetetlenül jól nyomja, én is benéztem, eredetileg őt gondoltam igazinak.
Még a posztjai is....De ezt miért csinálja?...Bosszantó
-
7s26c
őstag
Egy már ismerősöm bejelölt mint ismerőst. Gondoltam véletlenül kitörölt, elfogadtam. A profilkép stimmelt, az adatok is. Nem sokkal később ugyanazon profilképpel az ismerős kiírta, hogy valaki lelopta az adatait és kamuprofilt hozott létre, majd megváltoztatta a profilképét. 1: Ez mire jó? Lelopni vki adatait? 2: Most már fogalmam sincs melyikük az igazi....
-
7s26c
őstag
Szerintetek az mi, amikor bejelöl vki akinek nincs vagy nagyon változatos az ismeretségi köre, üres az adatlapja és néha a név is kitaláltnak tűnik? Köszi előre is!
-
7s26c
őstag
válasz
Andrewstarr #17784 üzenetére
Ha így van, nagyon nagyon durva lenne
-
7s26c
őstag
Nekem mindig azt írja ki, hogy lejárt munkamenet, jelentkezzen be újra....
-
7s26c
őstag
válasz
ontheground #17722 üzenetére
igen, ezzel nagyot nőtt a felhasználói élményem
-
7s26c
őstag
Nem áll szándékomban törölni de mindig is érdekelt ez a része.
-
7s26c
őstag
Ha valaki törli a profilját, szerintetek egy idő után a Facebook is törli az adatait? Vagy megmarad nekik örökre?
-
7s26c
őstag
Miért kell kétnaponta újra bejelentkeznem? Lejárt munkamenet...ezt üzeni...
-
7s26c
őstag
Most olvastam, hogy Zuckerberg aggódik a világért mert szerinte a közhangulat a globalizáció ellen fordult...
-
7s26c
őstag
Sziasztok! Ha valaki jelenti a profilom , megtudhatom, hogy ki volt? Nem történt ilyen, csupán kíváncsiság.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Yettel topik
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest