Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UBO
csendes tag
Szia!
Épp az elmúlt héten kreáltam egyet én is mert már idegesített h nem találok normálisat ami kezeli a tengely alatti értékeket is. + extraként én csináltam hozzá egy makrót ami a megadott helyre átmásolja (és áthivatkozza a megfelelő sorokat a diagrammnál), mert sajnos a userek nem szeretnek az értékek áthivatkozásával bíbelődni amikor egy másik munkalapra kéne beintegrálni -
UBO
csendes tag
válasz
bozsozso #16711 üzenetére
Delila_1 megoldása tökéletes de ha már írtam egy makrót rá akkor megosztom én is
Így használd:
Jobb gomb a fülön - kód megjelenítése és oda bemásolod ezt:Sub tolt()
Dim o
Dim i
o = ActiveCell.Column
For i = 2 To ActiveSheet.UsedRange.Rows.Count
If Cells(i, o).Value = "" Then
Cells(i, o).Select
Cells(i, o).Value = ActiveCell.Offset(-1, 0).Range("A1").Value
End If
Next i
End SubAlkalmazása rajzolsz egy téglalapot bárhova, jobb gomb rá - makró hozzárendelése és kiválasztod a tolt -t utána már csak oda kattintasz az egyik oszlopra ahol akarod h megcsinálja és kattinttasz a téglalapra
-
UBO
csendes tag
válasz
tisszekreny #15939 üzenetére
A problémád megoldása:
Tengelyre kétszer katt - tengely beállításai: kis léptéket átállítod rögzítettre méghozzá a fő lépték felének. (ésszerűbb a fő léptéket is rögzítettre a lényeg h a kis lépték kétszerese legyen) így ha be van kapcsolva fő és vezető rácsvonalak akkor az általad elvártan fog megjelenni!
Your welcome! and Happy New Year!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek