-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MasterMark #8597 üzenetére
Fogalmam sincs.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ghard
őstag
-
sto1911
veterán
válasz MasterMark #8597 üzenetére
Nekem az oldal sem jon be
-
MasterMark
titán
-
sagem
addikt
Jó játék ezt nem is vitatom, anno megvettem a windows store-os változatát, hogy meglegyen mobilra, tabletre és pc-re is Majd akcióban behúzom ezt a bővített verziót is
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Csapoati
nagyúr
Androidon sem teljesen ingyenes, ha jót akarsz magadnak. Szerintem PC-n sokkal jobb, mint mobilon. Viszont az ára picit magas, akcióban éri meg, ahogy anno a játeknaplón meg is írtam.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
csaba951
veterán
Adr1ft
Mindenkinek ajánlom a trailer-jét! Szerintem ez lesz az első VR sikerprogram! -
-
válasz MrTwister #8587 üzenetére
Ha egy osemberes tematikaju far cry 4-et szeretnel, szerintem nyugodtan fizess elo ra, olyan lesz mint egy nagy dlc . Nekem szimpi, de még far cry 4-gyel se vegeztem, ugyhogy turtoztetem magam.
szerk: 1-2 napja kijott a plague inc. evolved, nagyon ajanlott olcsokategorias jatek .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
MrTwister
őstag
Rajtam kívül van még valaki aki bizalmat szavazna neki preorderbe? Utóbbi idők nagy botrányai után félek, hogy ez is csalódás lesz(Akham Knight, Heroes 7, stb.)....
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
válasz MrTwister #8584 üzenetére
Nem nagyon, max szurkepiacon egy ezressel olcsobban, de annyit nem er. Jol sejtem hogy erre nem lehet mar 20-23% kupont ratenni? Gyanusan olcso lenne. (ha nem teheto ra, a sima 29.99 es ar 23% kuponnal olcsobb, 23 font lenne).
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
MrTwister
őstag
Far Cry Primal-ra van most ennél (25.99 GBP) jobb ajánlat?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
chatran
őstag
Ha megadtam az e-mail címemet a Condemned-es cuccokért, akkor az utolsót automatán megkapom?
Csak mert ezt írja ki, ha redeem-et nyomok: "***@yahoo.com is already subscribed to list MWNL Redeem (2016). Click here to update your profile."
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz Mr.Csizmás #8579 üzenetére
Tessék? Milyen 2. kör?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz phenomHUN #8575 üzenetére
Én kaptam már kulcsot, De akkor nem a dawn of war2-t kellett volna kapnom? Aktiváltam a kódot és csak ezeket kaptam:
Binary Domain
Condemned: Criminal Origins
Sega genesis & Mega drive classics.Ja meg egy 80%-os kupont az Alpha Protocol-ra, így csak 3 €.
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Out
addikt
válasz Mr.Csizmás #8573 üzenetére
Most megy, megjött az e-mail is és ezt írja a weboldal:
Due to high volumes of redemptions please allow up-to 14 days for a unique Steam code containing 'Tau Commander for Dawn of War II: Retribution' to be sent to you.
Jah, elnéztem
[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Ghard
őstag
válasz micafighter #8565 üzenetére
Azért, mert valamit elcsesztek. 1-2 éves videókártyákra is beadta a program, hogy oké, jár az ingyen játék. Pedig csak most feb.15 től vásároltakra érvényes (elvileg).
Nekem ezt dobta asus r9 290 re: "Your manufacturer is not valid"
Megpróbáltam Win10en 8.1en és 7esen is, de nem jött össze az ingyen játék[ Szerkesztve ]
-
Hangm4n
tag
-
wolf13
őstag
És ha te feltennéd ezt a file-t valahova?
Megköszönnénk
Nekem a link ide mutat : https://www.amd4u.com/amdgamepromo/pvtOptOut
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Le kell tölteni hozzá egy alkalmazást.
Nekem is csak ez lenne hátra, de nem tölt be az oldal, hogy letöltsem.
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Nekem is törölték az egyik regem. Hol jelent meg az a my gameskey opció?
(#8556) wolf13
Ott van egy letöltőlink a programhoz, ami ellenőrzi, hogy jogosult vagy az ingyen játékra.
Letöltöd és abba kell írni a kódot meg az emailt.Nálam most csak az incapsula hálózat hibaüzenete jön be.
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Én ott tartok, hogy adott az oldal egy ellenőrző kódot , ami 1 óra múlva lejár.
Utána mi a teendő ?
A profilomban megadtam mindent , számla stb.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Ha nekem bazári árustól származó kártyám van (ergo rendes számla nélküli) akkor erről a körről lemaradtam így?
-
Marci79
senior tag
Órák óta próbálkozok, de csak a születési évig jutottam.
Talán reggelre helyreáll.
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Marci79
senior tag
válasz micafighter #8550 üzenetére
Órák óta le van halva a szerverük. :/ Ne siess haza.
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
sagem
addikt
Nem eszik olyan forrón a kását, amikor beírták rápróbáltam és nekem sem ment (tavaly vett R9 280-as kártya), most megpróbáltam újra (teljesen más lett a regisztráció, már telefonra is küldenek kódot, amit meg kell adni, újra kellett regisztrálnom), beléptem és..nem volt ellenőrzés meg semmit, kiirta, hogy én már nem is próbálkozhatok, mert elértem a "limitet"..de megjelent egy My Gameskey menü..rányomtam és ott figyel egy Dirt Rally kód amit most emailben is kiküldtek..Na most hogy működik e a kód azt nem tudom, mert pont tegnap szereztem be a Rallyt.. )
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
po1son
addikt
Indigalan ingyen Melissa K. and the Heart of Gold steam kulcs link (kártyás )
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
eami
veterán
-
törölt tag
válasz Ruffian #8528 üzenetére
Sapphire R7 370 2GB DDR5 NITRO OC 11240-10-20G videokártyára cseréltem a Gigabyte GV-R685OC-1GD 1GB GDDR5 DX11 kártyám, ezzel kapcsolatban jegyeztem meg Facebookon, hogy:
"... ami azt illeti, sem 6 pines tápcsatlakozó - mondjuk ez a Corsair 450 VX-en szerencsére van, sem CrossFire híd, sem terjedelmes útmutató, és pláne nincs hozzá ajándék steames játék, a Gigabyte-hoz a Deus Ex Human Revolution volt. Amit még mindig nem játszottam végig, ki gondolta volna, hogy előbb lesz a 6850 szolgálaton kívül helyezve, mintsem annak a végére érjek"
Pedig akció nélkül, körülbelül ugyanannyiba kerül az újdonság, mint anno a 6850
-
nagyúr
-
Felesleges az AMD promóval foglalkozni, egy teljes gépet kell venni hozzá (le van írva), a következő márkák egyikéből:
ABS
CyberPowerPC
CybertronPC
iBUYPOWERPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz MrTwister #8531 üzenetére
Gondolom régi AMD cuccal rendelkező, de most nVidia VGA-t használó.
Szerintem meg vásárlásra való ösztönzésnek szánták, mivel új vásárlók és egyben a vásárolt hardvert használók kapnak csak kulcsokat, mivel egy rendszerellenőrző cuccot is futtatni kell a kódküldés előtt.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Ruffian #8528 üzenetére
Ezt azért érdemes tudni:
"Campaign overview: This Campaign is open to purchasers of Eligible Systems containing Eligible AMD Products which are purchased during the Campaign Period.
Campaign Period: Campaign Period begins February 15, 2016 and ends on December 31, 2016 or when supply of Key Codes is exhausted, whichever occurs first. Eligible Systems must be purchased during Campaign Period" [link]read-only mode on the forum
-
Ruffian
tag
Nekem ugyan nem sikerült játékot kicsikarni belőlük, de hátha sikerül valakinek.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz Sirandrish #8523 üzenetére
Nekem nem jött meg azóta sem.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Sirandrish
legenda
Tök jó hogy neked kettő is jött nekem meg egy se.
Szerk: megjött az enyém is nagy nehezen..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
love
tag
Szintén megjött,de csak pár óra telt el.
Kupont is kaptam -80% Alpha Protocol[ Szerkesztve ]
Csak a Funky ;)
-
kalozhun100
őstag
Nekem is megjött
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ebben a pillanatban jöttek meg a kódok. Vagyis egy kód, ami az összes játékot aktiválta. Jött egy kupon is, de nem kaptam Binary Domain giftet, mert már megvált nekem a játék.
ZLD7V-TKDR?-P6ZPK
? - 2+2+2-1
(#8517) Out
Kettőt kaptam mert két emailt regisztráltam. Egyet aktiváltam, egyet bedobtam ide most.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Amantius
senior tag
válasz twollah1976 #8514 üzenetére
Ez igaz, de egyelőre se ló, se fog.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
twollah1976
őstag
Ingyen adjak a jatekokat, ugy vagyok vele, hogy ajandek lonak nem nezem a fogat.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
budo82
tag
Hitman Beta (Steam)
252FM-8KC4H-2NWPB"Starting at 8 AM PST on February 19, 2016, and ending at 8 AM PST on February 22, 2016."
5819 MB
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
JoolsNOS
veterán
Valaki már megkapta a második napi make war ingyé kulcsokat? A condemned tartalmút?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
S1M0N
senior tag
válasz kalozhun100 #8498 üzenetére
A kolléga által is linkelt oldalon legörgetsz a PREVIOUS CONTENT-ig, ott rákattintasz a Redeem Prize-ra, megadod az email címedet, amire kapsz egy megerősítő/ellenörző levelet, aztán 24 órán belül megkapjuk a játékokat.
-
dokken
tag
-
po1son
addikt
válasz kalozhun100 #8498 üzenetére
szerintem nem mai nap, hanem szombat este 7kor lesz unlockolva.
STEAMID/WOT nick: po1son_
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest