-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz s7evcsenko #27495 üzenetére
Mondjuk ha jól vettem ki, akkor a Steam verziónál is adják. Nem értek hozzá, bocsi, csak szemezgetek az infómorzsákból amit találtam a Google- el.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
s7evcsenko
addikt
Én duvi linkje óta szemezgetek vele, de még nem vitt rá a lélek.
Én nem számoltam át, csak átállítottam €-ra, de akkor inkább nem állítom át és úgy veszem majd meg.Viszont most keresem, hogy hol írják azt, hogy oculus kulcsot is adnak itt, de nem találom...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz s7evcsenko #27491 üzenetére
Bocsi, nekem csak a CMDR edition volt érdekes, erre írtam az 1 € különbséget, csak sehol sem jeleztem . Az oldalon valamiért nálam minden angol fontban van és ez úgy £9.60 ami ~ 11 €. Az alap így csak 0,5 € -ral olcsóbb.
Szerk: most nézem felül lehet pénznemet váltani, EUR -ban tényleg drágább.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
-
ZsZso
Közösségépítő
Oh, csodálom, hogy még nem volt. Esik a SoW ára, ki tudja hol áll meg...
Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition €11.49 a Fanaticalon.
Sose volt még ilyen olcsó legális forrásból.(#27482) duvi: ha jól látom Steam és Oculus kulcsot is adnak és 1 € -val olcsóbb is mint Steamen. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
Car Mechanic Simulator 2018 féláron, február 11ig.
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
duvi
nagyúr
A Kínai Újév alkalmából 76%-os akció az Elite Dangerous digitális kiadásaira
-
-
Źşë'
addikt
válasz gyimger #27476 üzenetére
Middle Earth Shadow of Mordor GOTY lehet még ennél (2.99€) is olcsóbb? talán majd ha ingyen szórják már lassan, kegyetlen elértéktelenedett a játék, pedig állítólag nem is sz*r
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
gejala
őstag
válasz gyimger #27476 üzenetére
Ezekben a flash dealekben sajnos fele részben mindig ugyanazok vannak, legfeljebb kicsit olcsóbban. Másik fele meg nagyrészt filléres bundliszökevény, mint most a Shadow of Mordor vagy Bioshock Infinite. A 24-ből ilyen 2-3 szokott lenni talán, ami nem a vótmá' kategória.
-
gyimger
őstag
válasz FunPro #27475 üzenetére
A Fanaticalon flash-deal van, és tíztől jön egy újabb adag zakció. Remélem majd ismétlik.[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
A South Park: Fractured but Whole is akciós WinGameStore-on, HL 12 USD.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
x_o_n
veterán
válasz cikasz #27471 üzenetére
köszi,igazábol season pass,és tuti felment magátol,de ami miatt elment a kedvem hogy ez a watch dogs 1...és be be röccen,mig a watch dogs 2 ugye full maxon meg sem kottyan...,igy meg elment a kedvem töle..mert azért vicces hogy egy i7-7700+10708gb-16gb rammal kevés...kizártnak tartom,föleg hogy tökmindegy hogy ultra vagy medium...és persze nem ingyenes wd hanem dobozos volt..bosszantó,nem értem mi a nyügje,már a hang is egy küzdelem volt...
-
Bicskás
senior tag
Fillérekért megvásárolható a valaha készült legjobb számítógépes játék Graffiti témában, már csak a frankó háttérzenék miatt is örök darab.
-
ForRedGlory
félisten
válasz cskamacska #27464 üzenetére
-
gyimger
őstag
Főhetne is a fejem, hogy nem vártam meg a Steamest, de megszenvedtem a 4. résszel is, hogy a sesaon pass Steamen is olyan áron legyen, mint bárhol máshol. A 'teljes' járték Steamen sokba fáj majd az eddigi tapasztalatok alapján. (DLC nem kompatibilis)
-
TheNewDawn
addikt
Sajnos nem tudom, majdnem megvettem én is, de szerencsére nem tudtam, mert nem értem haza meg melóból
-
kalozhun100
őstag
Steam áruházban 70%-ot kapott a Witcher 3. Goty 15 EU
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
x_o_n
veterán
Tényleg, uplayen van erre lehetőség?
-
reelc
veterán
Ahogy írtam nem hl, és ha jól rémlik -30%-nál több nem volt, pedig már több, mint 1 év 3 hónapos. Talán az új kieg megjelenése után megy majd lentebb, elvégre mint írtam kell hozzá.
Amúgy annak akinek tetszett az alapjáték - nem egy végigjátszásnyit foglalkozott vele, hanem jóval többet, akár 100+ órát - annak ennyiért is jó lehet, elég sokmindent ad az alapjátékhoz.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz TheNewDawn #27457 üzenetére
Van Gamersgate-en refund? GMG-n ugye olcsóbb, Steamen meg ugyanannyi és két kliensben is benne lesz.(Steames FC5 tölthető csak Uplay-ről is)
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
i2k
őstag
-
gyimger
őstag
Steamen is akciós a Far Cry 5 (15 eur). Akinek oda kell, ez szuper ár, de a GMG-n csak 12,5, alig több, mint 4000 Ft.
-
reelc
veterán
Igaz nem hl, de akciósak a Grim Dawn címek!
Ebben a negyedévben érkezik az új kiegje, amihez kell az alapjáték + az AoM kieg.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
https://store.steampowered.com/sale/lunar2019: "STEAM Lunar Sale"
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gejala
őstag
Fanaticalon elindult Lunar New Year Sale. LUNAR8 kuponnal -8%.
Ugyanitt Ancestor Bundle.
€1.89-ért 7 retro klasszikus: System Shock: Enhanced Edition, System Shock 2, Metal Fatigue, Spirits of Xanadu, The Original Strife: Veteran Edition, Shadow Man és I Have No Mouth, and I Must Scream.GMG-n szintén Lunar Sale.
Far Cry 5 £11.25, Primal £7.56.
AC: Odyssey £21.00.
Nioh: Complete Edition £16.40 VIP-vel.[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
Gamersgate tol szintén Far Cry játékokra igen durva akciót, a 75%kedvezmeny (15 euró) volt nálam az az ár, aminek már nem tudtam ellenállni
-
huskydog17
addikt
Dungeons 3 -> 6,98 euró (-80%) rekord alacsony ár
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Jinxb1rd
addikt
válasz TheNewDawn #27424 üzenetére
Hogy rohadna meg, nem rég vettem meg a season passt 10 euróért.
We are only Stardust...
-
Dilikutya
félisten
válasz micafighter #27446 üzenetére
Ez kis indie játékoknál működhet, de a pre-order Call of Duty kulcsok a G2A-n nem így születnek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cikasz
őstag
válasz huskydog17 #27407 üzenetére
Meg akarom venni az apex editiont uplay kliensen keresztül és ezt irja ki :
Your shopping cart cannot currently be ordered since one or more of the products in your cart has an invalid price or is not available in the requested quantity. If you have any questions, please contact customer service.
Mi a baja? Nincs nekik vagy mi?
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
echterion
nagyúr
válasz micafighter #27446 üzenetére
Amelyik "fejlesztő" bedől az ilyennek, az mondhatni meg is érdemli. Azért a két szép szeméért nem kell ám senkinek sem kulcsokat adni, vagy viselni kell a következményeket, ahogy az élet más területén is. Ettől függetlenül nyilván érdemes kerülni az oldalt.
-
micafighter
nagyúr
válasz gejala #27445 üzenetére
Volt mar errol itt link, botokkal kamu üzenetekben youtubernek beállítva magukat kulcsokat kuncsorognak ki a fejlesztőktől, aztán annyira hatékony az uzemelesuk, hogy ha sikerül valamelyik fejlesztőt becsapniuk, ahogyan megkapták a kódot már kerül is fel kinguinra és/vagy társaira abban a pillanatban.
Nagyjából ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz cskamacska #27444 üzenetére
Én már csak azért is teljesen szürkebolt ellenes vagyok, mert nem lehet tudni, hova megy a pénz. De az biztos, hogy nem a kiadóhoz/fejlesztőhöz. Ha én megveszek egy játékot, azt akarom, hogy oda menjen a pénzem, akik dolgoztak vele. Vagy jótékonyságra, lásd Humble.
Meg vannak az ilyen fura dolgok, hogy csak Steam Store-ban forgalmazott játékokhoz kulcsot árulnak. Honnan vannak ezek?[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Bohócok.
Főoldalon: "Oldalunk csak megbízható és 100%-ban ellenőrzött oldalak árait hasonlítja össze, hogy a legjobb minőséget kapd a lehető legjobb áron"
Boltjaik jellemzésénél G2A alatt: "A 2013-ban alapított G2A.com kétségkívül a legismertebb, de sajnos egyben a legutáltabb digitális kulcsokat árusító weboldal a világon. A média és a különböző játék kiadók is többször felemelték már hangjukat a sokszor kétes forrásokból szerzett kódok árusítását segítő G2A ellen, ám úgy látszik, weboldaluk népszerűsége megállíthatatlan. A cég HongKongban van bejelentve, azonban a lengyelországi Krakkóból működik.
Sajnos nem mondhatjuk megbízhatónak őket. Nagy hibaaránnyal dolgoznak, sok helyen használnak szándékosan rejtett költségeket, és a supportjuk sincs a topon. Ha azonban minden vásárlásnál bebiztosítjuk magunkat 1000 forintért egy G2A Shielddel, akkor valószínűleg nem lesz problémánk velük."
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz nesh_019 #27439 üzenetére
Szürke oldalak árait hasonlítja össze. Nem érdemes/teljesen biztonságos egyikről se vásárolni, csak fenntartásokkal. Ezt az oldalt viszont biztos törölheted a könyvjelzők közül .
Egy régi posztom érdemes elolvasni. Ott leírtam hogyan döntheted el, hogy hivatalos viszonteladó (azaz 100%-ig megbízható) helyen jársz -e. Az, hogy ott érdemes -e vásárolni az persze más kérdés, de ezen topik nem foglalokzik a szürke forrásokkal.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok, erről az oldalról érdemes vásárolni? A legjobb árat tüntetni fel, Vajon megbizhatóak azok az oldalak, én csak az Instant Gaminget ismerem és vettem már onnan több mint 20 játékot és nem volt baj.
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Anonymus23
veterán
Lehet késői már az infó, de mindenképpen érdemes a Goldot venni, még ha csak single játszol is, mert 2 DLC az szerintem nagyon jó:
Survival
UndergroundA többi az PvP DLC, de a fenti kettő megéri a pár plusz EUR-t.
A fórumában érdemes átolvasni a topikösszefoglalót, vagy ha van ismerős, akkor együtt tolni, nagyon addiktív tud lenni (mondom ezt így több mint 4000 óra után );) - The Power of the Light Side
-
eddieke666
aktív tag
Az Ubi-nál a Gold Edition 9 euro. Akkor ugyanott van nem,sőt itt még lehet - 20% kedvezménye is.
-
Werkly
őstag
AC China ingyé!
[link] -
Dilikutya
félisten
Tök durva, hogy a UPlay fiókom tele van játékkal, pedig az 1$-os Fallout 3 GOTY-n kívül ott soha nem vettem semmit, és külső forrásból is csak a Humble Tom Clancy bundlit.
-
Franklin
addikt
válasz huskydog17 #27425 üzenetére
A kliens nekem kérte volna a bankkártya adatokat, át kellett kattintani PayPal-ra, úgy már sikerült behúzni.
-
echterion
nagyúr
válasz s7evcsenko #27427 üzenetére
Nem szoktam onnan venni semmit, szóval nem hinném, higy megadtam vilna korábban.
-
gyimger
őstag
válasz s7evcsenko #27427 üzenetére
Én sem, és adatokat sem adtam meg soha, egyszerűen kliensből kell "megvenni", egy gombnyomás és már a fiókodon van.
-
s7evcsenko
addikt
-
Serpiko
addikt
Ennyit simán megér jó kis játék több száz órát beletoltam.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
huskydog17
addikt
Nem. Uplay kliensben rányomtam a Get It Now gombra és már hozzá is adta, semmilyen adatot nem kért.
TheNewDawn: Köszi, de már behúztam az alapjátékot 4 euróért Uplay Store-ban, abból a game-ból nekem bőven jó lesz az alap is. Nekem csak a Primal volt a kívánságom és azt is behúztam 8,8 euróért (Apex).
-
TheNewDawn
addikt
Az istenek meghallották kivánságodat Ubinál ugye 5 euró a Division, erre most Humble rákontrázott :
90% AKCIÓ MINDEN DIVISION DLC RE, A SEASON PASSRA IS , AMI IGY 4 EURÓ : -
phenomHUN
senior tag
Márciusi Humbli Monthly early címek:
Cultist Simulator
EARTH DEFENSE FORCE 4.1 The Shadow of New Despair
Warhammer: Vermintide 2 Collector's EditionS a február havi teljes lista:
Aaero
Bleed 2
Full Metal Furies
Rapture Rejects
Rapture Rejects - Humble Exclusive "Safari Outfit" DLC
Rock of Ages 2: Bigger & Boulder™
Sniper Elite 3
Super Daryl Deluxe
Tom Clancy's The Division™
Tom Clancy's The Division™ - Survival
Yakuza 0[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Nektek is elkér minden adatok (incuding kártyaszám) az ingyenes Chine Chronicles behúzásához?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
huskydog17
addikt
válasz TheNewDawn #27418 üzenetére
Volt már olcsóbb is a 4. rész, én is azt úgy vettem, hogy alapjáték+2 DLC 10 euróért (Uplay store-ban). Szerintem egyszerűen azért, mert az Ubi is tudja, hogy az a legjobb epizód.
-
TheNewDawn
addikt
Azt nem értem csak a Far Cry 4/goldra miért nincs szinte soha normális leárazás mondjuk 75 vagy 80% főleg a dlc k re, megint mind az alap, mint a yetis 60 at kapott csak.... hálistennek alapot ugye behúztam steamen, de érdekelne a dlc is És akkor nem is beszélve a Nier Automatáról
-
Kholat ingyenes a Steam-en.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
Dilikutya
félisten
Voidun 11,25€ a GTA5 alap és Premium kiadás is a WINTERMADNESS kuponkóddal.
-
TheNewDawn
addikt
Szerintem nincsen sok, mindegyik DLC t lehet tolni singleben is, de nem adnak sokat hozzá a dologhoz. Én egyedül a Survival DLC t javasolnám bárkinek is, de az meg igazából multiban élvezetes csak.
-
cskamacska
addikt
válasz TheNewDawn #27406 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy Humbli Havi Zsákbamacskában még kettő teljes óráig benne van a Demizson is, meg a Survival DLC-je is, a Yakuza 0 mellett 12 dollárért.
-
i2k
őstag
"Mi történt Ubival, hogy hirtelen több nagy franchise-nál rekord alacsony árat szabnak meg? Még csak winter vagy summer sale sincs."
Lunar Sale van (Kínai Újév vagy Holdújév)
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
huskydog17
addikt
1000 kösz, régóta várok ilyen fantasztikus árra a Primal-nál! Apex-et be is húzom.
Kérdés: Division esetében single player szempontból van értelme a Season Pass-nak, illetve a Gold Edition.-nek? Adnak ott a DLC-k bármi pluszt a single player részhez?
Még valami: Watch Dogs franchise is -80%-ot kapott Uplay store-ban!
Mi történt Ubival, hogy hirtelen több nagy franchise-nál rekord alacsony árat szabnak meg? Még csak winter vagy summer sale sincs. Félreértés ne essék, én ennek baromira örülök, csak nagyon meglepett. Ubitól abszolút nem vártam ilyen akciókat, sőt -90%-ot ha jól emlékszem ők még soha sehol nem alkalmaztak.
Szerk.: Sorry, most látom, hogy Lunar Sale van, nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
Ha már ubi Store: The Division 90%akcio, 5euro... Pontokkal 4 . Ennyiért brutális nagy steal, én csak single playerbe 20orat tettem bele és szórakoztató volt.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Dilikutya #27403 üzenetére
Köszi Nektek! Linkekkel, színesen-szagosan, hogy kitűnjön és egyszerűbb legyen vásárolni .
Far Cry Primal - 10,00 € - UPlay
Far Cry 5 - 20,40 € - UPlayAz árból további 20% faragható le 100 Ubi pontért vásárolható kuponnal. Az Ubi pontoknak már van lejárati idejük is, itt nézheted meg, hogy hány pontod kerül majd kukázásra ha eljön az idő.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
UPlay-en 10€ kereken a Far Cry Primal, és 20,40€ az alap Far Cry 5. Mindkettő rekord alacsony ár szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Total Commander
- Interactive Brokers társalgó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest