-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #87043 üzenetére
ground zero az kimaxolva max 17 és félóra egy átlag felhasználónak és kb másfél óra, ha csak végig akarod tolni story-t. mordor szerintem pont egy rossz példa (csak a story 13 és félóra és egy bő 30 óra maxolva)
az hogy egy speedrunt v nemtudom mit akarsz összehasonlítani egy normális játékidővel az meg ismét csak hiba
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz maddionmax #86976 üzenetére
akkor viszont lehet feltelepítem újra, lehet csak rosszkor nézelődtem anno
Üdv. Riccsiz
-
Edorn
senior tag
válasz Hokunda #87017 üzenetére
Ez tuti valami karácsonyi/szilveszteri ökörködés a fejlesztőktől: hóember ruha répaorral. A célkereszted is lehet ennek áldozata lett. Mondjuk jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni és nem kellene januárig várni, míg visszavált ez eredetire... (csak tippelek, de szerintem ez lehet... játék bannerrére is raktak télapósipkát a steam store-ban...)
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
-
tomsolo
addikt
Érdekes ez a Metal Gear Solid V, nagyon dicsérik az optimalizáltságot. Az egeret leszámítva egy egész jó port lett, úgy néz ki tudnak ezek a japcsik ha akarnak. (10 ojró körül megy a szürkeboltban.)
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
djculture
félisten
Nagy divat mostanában darabokban adni egy játékot, resident evil revelations 2 is ilyen lesz
-
eami
veterán
Life is Strange -ről hallott már valaki valamit? Square Enix és nem is néz ki rosszul.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Hokunda #87015 üzenetére
Megvettem én is, szerintem az egész egy böngészőben játszható flash játék szintjén van, szétdurranó zombi -télapó, répaorrú kövér szkafanderes karakter, minden szigeten megtalálható beszélő majmok papagájokkal, és az npc-ket vajon miért nem támadják meg a zombik? És annak vajon mi értelme hogy minden egyes csónakhoz külön sziget tartozik? stb..
[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
válasz Hokunda #87025 üzenetére
lehet hogy le kellene ujra töltened, mert megsérülhetett valamelyik fáj, most perpillanat a hawx-al jártam így, mire lejött lett a telepíthető állományban 3 crc-s fájl, egy próbát megér, közben írhatsz supportnak is, veszteni nem vesztes semmit vele
Good hunting,STALKER !
-
Hokunda
senior tag
válasz dredbiro #87022 üzenetére
Épp ez a gondom. Nekem sem a futásával van bajom, hanem ha rámész a linkelt képre láthatod, hogy a célkereszt a kép közepén van és onnét nem mozdul, eszközhasználatot meg nem enged. Írja ugye, hogy célozz az egérrel villog is a kép, de nem hajtja végre. Az egeret érzékeli. Ilyennel a support tud valamit kezdeni?
TheProb: Mint írtam teles formázáson esett át a gépem. Szóval nem a mentett állásokkal van baj. Lehet törlöm és újrarakom. (ez a storm warning edition van meg)
A karakter másnál is fehérben és pocakosan van?
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Tomb Raider GOTY kapott egy 6€-s árat Steam-en, ha valaki más is erre pályázott esetleg.
Ha minden igaz ennél olcsóbb még nem volt sehol. (isthereanydeal szerint)Do you see the white shadow?
-
i2k
őstag
válasz Blaise #87019 üzenetére
Á, épp linkelni akartam
Nem vehető meg ennyiért, de érdekes - "Age of Empires 3 Complete" frankó leárazással:
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Blaise
veterán
Létezik az, hogy steamen az Age of Empires 3-at nem lehet külön megvenni csak csomagban?
[ Szerkesztve ]
-
Hokunda
senior tag
-
Hokunda
senior tag
Valaki megvette rajtam kívül a How to Surviveot?
Virágboltiban megvolt, 90%on behúztam. Most akartam nekiállni, de ez a fostaliga elég rendesen felhúzta az agyamat. Story módban álltam neki - az emberem valami fehér űrszkafanderben kezdett, répával az orrán, kissé már ezt furcsállottam - ami jobban dühít az az, hogy a célkereszt a monitor közepéhez van szögezve és a fegyverrel se célozni, se ütni nem enged. Zombi apokalipszist pacifistaként meg nehezen élnék túl. Ez valami közismert bug vagy Karácsonyra tekintettel mindenki békésen anyázzon?
-
cskamacska
addikt
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
nepszter1
addikt
1hete már The Binding of Isaac: Rebirth -ra vadászok korrekt áron olyan 5-6 euro körülin találtam is tradert de egyik se akarja elfogadni a baráti felkérésemet , esetleg tudna valaki segíteni hol találok e körüli áron ?
-
Zamery
senior tag
Találtam egy ilyen oldalt: http://www.steamlocks.tk/index.php. Elméletileg a SteamDB alapján dolgozik, beírod hogy honnan vennéd a kulcsot, és alul kiadja, hogy telepíthető-e, vagy lockos nálunk. Eddig amit megnéztem azt jól tudta. De gondolom a készítők nem vállalnak felelősséget, ha valaki lockos kulcsot vesz. Azért mankónak jó annak, aki nem akarja/tudja a SteamDB-t böngészni.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
tomsolo
addikt
Yesterday - 600 Ft nuveem
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM