-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
"Érdemes Hazard Res-be vagy CZ-be menni a Vulture-al?"
Mindkét helyre érdemes, sokáig nem toltam CZ-t, aztán gondoltam kipróbálom, egy Low Intensitiben a Vulture-t, és egész jól termel ott is. Kb 10-20 másodpercenként el lehet pukkantani egy kisebb járművet, nagyobbak se bírják tovább 1 percnél,úgy hogy folyamatosan öten-hatan lövünk egy célpontot. Nem mértem,de saccra olyan fél- háromnegyed óra alatt összejött 2 milla.
-
CactuS
Arcképgyáros
Megesik néha. Mondjuk itt pont a hull is elég szépen odavan, viszont még nem tört ki a szélvédő. Olyan képet hirtelen nem találtam, bár volt, hogy a középső rész kitört teljesen és nem volt HUD. Érdekes úgy navigálni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
duvi
nagyúr
- A D-s tökéletesen elég a maga 7,5 percével. Főleg a Vulturenek a kis reaktora miatt.
- A gyenge szélvédő "tervezési hiba" a Vulturenál. Ha szemtől szembe támadsz, akkor nagyobb eséllyel lövik ki, mint bármelyik más hajónak. Használd ki a kiváló fordulékonyságát és maradj az ellenfél mögött/mellett. Így jelentősen lecsökken a szélvédő kilövés esélye.
- Egy jól felszerelt Vulture már nyugodtan mehet HazResbe Szerintem CZ-be akkor menj, ha húzni akarod a combat rankodat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest