Hirdetés
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCs77
újonc
Nos igen, ha nem találok másikat, akkor én is a kínainál maradok. Ezt néztem ki utolsó megoldásként:
http://cgi.ebay.com/300-Lumens-Adjustable-CREE-Q5-LED-Headlamp-Flashlight-/110561336273?pt=LH_DefaultDomain_0
meg most rendeltem egy ilyet:
http://cgi.ebay.com/3-3XAA-4-5V-Battery-Case-Box-Holder-w-Switch-Cover-UM9-/120606749109?pt=LH_DefaultDomain_0És csak reménykedni tudom benne, hogy a lámpa akkutartójába a sárgák nem buheráltak bele semmilyen elektronikát, és egyszerűen ki fogom tudni cserélni erre a dobozra, hogy AA-ról tudjon működni AAA helyett.
Egy hasonlót már rendeltem egy ismerősömnek, csak annak egyben van az elemtartó része és maga a led-es egység. Gondolom ugyanaz a lencse, ugyanaz az elektronika. Nincs rossz fénye, és a lencse is egész tűrhetően szórja vagy fókuszálja a fényt. Kicsit erősebbet szeretnék, de eddig sehol nem találtam. Még rúdlámpában sem találtam olyat, ami olyan 900 lumen körüli és változtatható fókuszos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Társasjáték topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest