Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz wassermann #3836 üzenetére
A linkelt oldal így fogalmaz (aláhúzom benne azokat a részeket, amik vitára adhatnak okot):
Milyen hosszan parkolhatok az egyes övezetekben?
A díjköteles parkolás megengedett leghosszabb időtartama az A, a B és a C parkolási övezetekben 3 óra.
A D parkolási övezetekben nincs időkorlátozás.
Meghosszabbítható-e a parkolás időtartama?
Parkolási díj fizetése esetén legfeljebb az előző pontban meghatározott időtartam-korlátozásnak megfelelő ideig lehet parkolni. Az övezetre meghatározott időtartam lejárta után el kell hagyni a gépjárművel a parkolóhelyet.
Figyelem, a parkolási időtartam ismételt díjfizetéssel nem hosszabbítható meg!Pár bekezdéssel lejjebb említik a zöld rendszámos autókat is:
Kell-e parkolási díjat fizetnem, ha zöld a rendszámom?
A várakozási övezetek területén, közúti várakozóhelyen a környezetkímélő (ezért a vonatkozó jogszabályokban meghatározott különleges – zöld alapszínű – rendszámmal rendelkező) gépkocsik után nem kell várakozási díjat fizetni.Ha ezeket együttesen vesszük figyelembe, akkor továbbra is úgy értelmezhető a tájékoztató, ahogy azt hétfőn Vesa kolléga is levezette a villanyautosok.hu cikke alapján. Tehát hogy mivel zöld rendszámra nincs díjfizetés, így arra az időkorlát sem érvényes.
Vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Politika
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Gorenje Side by side hűtő
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten