Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
MasterMind #12664 üzenetére
Egész jól sikerült az új Oblid, feelingre kicsit hajaz a Nehrimre, ami egyáltalán nem baj. Kb. ez az a skyrimverő, "gyárias" look&feel, ahol nincs az a kendácsolás érzet, hogy ezt innen, amazt onnan. A load order sem rossz, jó példa arra, hogy semmi szükség a "százmodos" parasztvakításra egy jó kinézethez. Remélem hosszú életű is marad.
BTW, hol állnak a nagy questek? MQ, DLC-k, és SI.
-
Rendo84
senior tag
válasz
MasterMind #12664 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Rendben akkor a Qarls TP3 lesz majd.
Nekem eredeti steames verzióm van GOTY Deluxe Edition, tehát mindent tartalmaz és telepít is azonnal, ha kell ha nem.
A játékot már feltelepítettem egyébként és sorban a többi így jön majd?:
- Oblivion mod manager
- Better Oblivion Sorting Software
- Qarl's Texture Pack 3
- Magyarítás- Belenéztem a leírásba, itt kellessz vele mókolni kicsit ahogy látom.
Ezt a pontot viszont nem is értem egészen: 8. A magyarított grafikákhoz és a térképhez kell az Oblivion Mod Manager Utilities-Archive invalidation modulja "BSA redirection" módban. Az "Update now" gombbal lehet működésre bírni őket, Anti- vagy Dark UI-val együtt. Ha esetleg valami gond lenne a grafikákkal, segíthet a "Reset BSA timestamps" gomb.
- Unofficial patch (magyarítással együtt)Még annyi kérdésem lenne, hogy ha a későbbiek folyamán ismét felteszem a játékot a gépre, a régi mentések betöltéséhez szükségesek lesznek a modok, amit jelenleg most használok majd?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest