Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #854 üzenetére
El vagy te tévedve.
A Natural Enhancement mod mindössze 12MB, bár lehet, hogy 17, csak én minden letöltött fájlt újracsomagolok max. winrarral vagy 7z-vel, amelyik éppen vezet.
1,68GB a Qarl's Texture Pack (ezt töltöttem bő 6 óráig). És ezek csak textúrák, amelyeket viszont megéri ám feltenni! OOO-ból az 1.3-as 4xx MB, a kisebb az 1.31-es. A legegyszerűbb úgy telepíteni, hogy kicsomagolod egy könyvtárba az 1.3-ast, ugyanebbe meg az 1.31-est, és így másolod át a játék könyvtárába, amely nálam D:\Oblivion, alapból, azt hiszem, C:\Program Files\Bethesda\Oblivion, mert vannak még olyan felhasználók, akik rendszerpartícióra telepítenek játékokat és egyebeket, és a szoftvergyártók ezek értelmi képességeiből indulnak ki.
Nekem egy fél DVD-nyi helyet foglalnak az értelmes modok, ami messze nem éri el az F1C 5 DVD-nyi mennyiségét.
Elméletileg nem kell Mod Manager (conflict felderítésre viszont jó, még ha nem is mindegyik conflict okoz hibát), az ACV gyorsabban, és automatikusan frissít.
A python egy programnyelv, azt, illetve a windows-os kezelőfelületét kell telepíteni, hogy futtassa a Python nyelven megírt Wrye Bash-t. 1 napig szívtam vele, úgyhogy remélem, ez segít neked. Szóval:
1.: Feltelepíted a Python 2.5-öt (C:\Python25 könyvtárba akarja, de én beraktam a Program Files-ban, mert ott a helye)
2.: Az ANSI kódolásu GUI-t is telepíted, ez automatikusan felismeri a Python magot, nem kell vele semmit csinálni.
3.: A Wrye Bash-t kicsomagolod a játék könyvtárába, azon belül lesz egy Mopy könyvtár. Ebben megtalálod a 2.5-ösre mutató parancsikont, de itt még nincs vége!
4.: Átszerkeszted a parancsikont, hogy a benne megjelölt fájlra mutasson (abban a könyvtárban, ahová a Python-t telepítetted), illetve megadod az Oblivion telepítési könyvtárát.
5.: Futtatod a parancsikont, és ekkor megjelenik az ablak, ahol kiválaszthatod már a játék mentéseket módosításra, ahogy az az OOO readme-jében le van írva.Mindössze ennyi az egész.
A letöltés ideje a hálózati kapcsolat sebességétől függ, nem attól, hogy milyen gépre töltöd. A gépet ért szennyeződés szintén nem befolyásolja a letöltés sebességét, feltéve, hogy a szennyeződéstől függetlenül a gép még működőképes.
Fáklya info-t kösz, már leégett.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #852 üzenetére
Uhh! Elkezdtem keresgetni a modokat... És ha jól látom a dolgokat még egy darabig nem lesznek meg.... Az OOO csupán 400mega, a Natural Enviroment meg 1,68giga! Ez létezik???? Mire ezek lejönnek erre a sz@ros laptopra,addigra lejár a garanciája is
Nameg mért van az h OOO-ból látok egy 400megás és egy 20megás darabot
És az a NE-nek is van ez az 1,68gigás darab,meg valami pár megás is
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #848 üzenetére
No, akkor most a pontos link, ha már lusta vagy rákeresni. Ha FileFronton rákeresel az Oblivionra, ott is megtalálhatod az összes modot.
Mod Manager nekem csak a QTP-hez kellett (de az AVC egyszerűbb, linkjét lásd itt nem sokkal följebb), OOO-hoz meg az a barom Pythonos Wrye Bash. Ha ezekre rákeresel, Wrye Bash pl. rögtön előjön, meg a Python is ("Python 2.5"-re keress, ha nem biológiát akarsz tanulni). Utóbbihoz az alapprogram és az ANSI GUI is kell, és csak a játék könyvtárából működik! (Én először az unicode-ot töltöttem le, nem is működött, de aztán kimazsoláztam OOO help-jéből.)
Ha érdekel, majd elküldöm a conflict-os kis modok listáját. Egyébiránt érdemes mindig megnézni a readme fájlokat, mert nem egyszer más modokat igényelnek, ill. pl. a Kvatch Aftermath csak azután alkalmazható, ha már megoldottad a kvatchi küldetéseket.
A legtöbb kis-közepes mod nem akad semmivel, persze kivételek akadnak.Hogy a rossebbe kell letenni a fáklyát? Csak ég a kezemben, és ennyi, elrejtőzni sem tudok a sötétben.
Messze északon az elveszett erőd átkutatása jót dobott a képességeimen. Lazán elkezdtem tanulni a szintlépés után, aztán vettem észre, hogy léphetnék +1-et.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #834 üzenetére
Hol jártál az elmúlt napokban?
Atmospheric Weather, Qarl's Texture Pack 3, Natural Enviroment (kiváve víz és idő, mert akad az AW-vel), élménynek meg Oscuro's Oblivion Overhaul.
Aztán egy rakás küldetés, város, falu letölthető Filefrontról.
Én a Quest for the elements-ben vagyok most küldiben (ez tetszik), de ott van a Bartholm erőd-mod egy komplett Arénával (annak még scak a környékén jártam), és válogathatsz kedvedre. Ahogy néztem, a falu, város, erőd, stb. modok nem akadnak a rendszerrel, inkább a küldetéseknél fordul elő. Goblin háborút is találtam a végeken, de lehet, hogy az az alapjátékban van, végül is nem számít.
Nekem élmény, hogy ezekkel játszom, főleg most, hogy a szívató konfliktokat (egyelőre) sikerült kiiktatnom, amelyeknél meg jelez még konflikust az OMM, azok rendben mennek.
Mindjárt teszek föl panorámaképet Forstcrag Spire tornyából. Kész 3D Oblivion térkép. Sajna az objektumok megjelenítésének távolsága alapon van, és QTP sincs fönn, mert ezekig még nem jutottam el reinst után, de azért mutatós.
Megvannak az ajánlásaim az Arkánumok egyetemére, szóval most a mellékszálakat akarom elvarrni, aztán megy fel QTP és OOO is újra. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #658 üzenetére
Nemsoká meglesz a 6., már Bravilban nyomulok, csak itt nem voltam eddig (no meg Kvatch-ban, de oda majd akkor megyek, ha elkezd érdekelni az "odaát". Én mondjuk szeretem a csontvázas helyeket, mert jól le lehet őket lőni lesből, és így fejlődik az íjászat meg a lopakodás képességem. Emberekkel meg mindig bajlódni kell.
Tényleg, arra van valami mód, hogy lehessen 1 gombnyomásra varázslatot használni? Mert macerás gombot keresni, aztán varázslatot nyomni, meg mágia-lapra és visszalépegetni is. Mert pont akkor sebeznek meg, amikor keresem a másik varázslat v. fegyver gombját.Tudom, hogy sebződéssel fejlődik a könnyűpáncél skillem, de inkább nem sebződnék. Azt sem szeretem, hogy harc közben cseszik rá fegyvert váltani, többször meg kell nyomnom a gombot, mire megteszi. Vagy a sötétben nem pont azt nyomom...
Szívecskére kattintasz... hol? De majd megnézem holnap, ha el nem felejtem, most megyek hunyni, úgyhogy jó éjt.
CoD4-et majd szeretem, ha kijavítják, de nem fogják, mert szándékosan programozták olyanra, amilyent nem szeretek, azaz irreálisra és csalósra. G3-mal meg nem tudok mit kezdeni, ha az NPC-k csak akkor képesek valamire, ha a program éppen úgy akarja, amúgy csak állnak ott, mint a marhák a legelőn. Ja, és viva Bioshock! -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #656 üzenetére
Tudom, hol kéne aludni, csak a vadon közepében voltan nirngyökereket keresve.
Ált. harcos céhben alszom, ott nem igazán fenyeget veszély. Én már csak ilyen óvatos vagyok. Tudom, hogy járnak az erdőben táborozók, vadásztam már banditákra.
Annyit kóvályogtam hogy a 4. szintre lépve rögtön léphettem is az 5.-re.
29 nap alatt 33 küldetést teljesítve 5. szint (és félig a 6. felé) jó, rossz, vagy átlagos?
Volt valami küldetés az elején, amelyben megharapott egy vámpír, és gyógyírt kellett keresgélnem, ha nem akartam átváltozni, azt giszem, Dunbbarrow Cowe-val kapcsolatban, de nagyon régen volt már, csak 1 hete mélyedtem bele a játékba, előtte néha-néha néztem bele.
A zöldnél érdekes, hogy egyszer egyik, másszor másik, amire adja, lehet, ezért volt ideig-óráig dupla teherbírásom is.
G3-ban nézd meg (ha mégis játszanál, de úgyis kidobod, ha olyan hibákba akadsz, mint én) a billentyűzet beállításainál, melyikkel lehet kamerát váltani. Ha kinyitsz valamit, külsőbe kapcsol, de, az eredeti játékkal ellentétben, az 1.12-esre feljavított már vissza is kapcsol belsőbe, ha átkutattad a célt.
CoD4-re én sok rosszat tudok mondani, mind tény, de ez nem CoD4 topic, annyira meg nem becsülöm azt a játékot, hogy egyáltalán rákeressek, van-e neki.Tény viszont, hogy az Airborne kb. 4-szer rosszabb.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #644 üzenetére
Hát, a CoD4-nél a Timeshift kb. 10x jobb, amitől persze nem a TS javult fel. CoD4-ben van egy rakat szívatás és gépi csalás, ami mellett a TS kis olykor felbukkanó gonoszkodása ártatalan gyerekjáték. CoD és MoH a 2. résszel meghaltak, ahogy NFS is az 5.-kel.
Doors in Niben Bay, az tényleg van valamerre.
Most Leyyawinben végezve, nirnroot gyökereket keresgélve (a közepes italhoz) megyek felfelé a tenger keleti partján a 9-ek vízbe rejtett ereklyéjét (vagy mit) keresve. Rájöttem, hogy a moddolás után (vagy egy lefagyás miatt) levette alapra a grafikát, azért volt olyan gizda. Felnyomtam mindent maxra az árnyékok szűrését és részletességét kivéve, most aztán ragyog a Qarl texture pack meg a realistic weather minden finomsága. A legászabb, amikor messze délről feltűnik a távolban Bravil, még távolabb meg a ködből a főváros. Csak az zavar kicsit, hogy a romok és hasonlók meg csak úgy ott teremnek, nem bukkannak elő messziről. Persze a többit látva lehet, hogy tényleg túl igényes lettem.Az 1680x1050-es felbontás miatt néha persze akad a grafika betöltésénél a Qarl TP feltelepítése óta, de azért szép az 1950XT-től, hogy ilyen szépen viszi.
Lehetőségem van 4. szintre lépni, csak most sehol nem tudok aludni.Miért váltanak bizonyos értékek zöldre a karaktertulajdonságok lapján?
Végre csillagos éj volt, megnéztem Shezarr-t, azt írta ki, hogy arra a hősre jő az áldás, aki már megfelelően híres.
Gothic 3-ban van belső nézet, vazze!Nálam az ott bukott, hogy már az elején, északra menve találtam egy ork tábort, aztán beszélni nem tudtam velük, ha meg levágtam őket, fogták magukat, aztán fél perc múlva teljesen egészségesen feltápászkodtak. Többször is. Hát, ez szén ciki. 1-2. részt kipróbáltam, na azok aztán tényleg c szériásak.
Witcher-t ha távolabbról, amolyan Spellforce-módon irányítod, akkor egész használható. Először én is letöröltem, amikor a közeli nézetet próbáltam, annyira béna volt az egész. Gondolom, azért a főcsajszinak sem véletlenül vannak szépen ringó, méretes keblei, meg kivágott ruhái. -
Kareszovics
addikt
válasz
hoffman_ #644 üzenetére
"A Shivering Isles kieg. ha fent van akkor automatikusan berakja a quest-jeid közé. Door in Niben Bay asszem valami ilyesmi címen fut. De mindez csak akkor ha a karakter legalább lvl 20.... "
Hát nem tudom, az asszony kb 3. szintű volt mikor belekezdett és most 9-dik szintű úgy, hogy a SI-főküldit végigtolta, meg az SI-s questek többségét is kitolta. Szerintem ez lvl20 sántít.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #641 üzenetére
Úgy látszik, gyakorlottak is találnak meglepiket a programban.
Jó is ez. Hol is megyek át, ill. hol jövök vissza? Az lenne az igazi, ha Morrowind-be is át lehetne menni, meg a többi helyre, ahogy pl. NFS4-ben benne voltak az NFS 3 pályái, de lehet, túl igényes vagyok.
Én mellesleg mindig rühelltem a kalandjátékokat, mert olyan vontatottak, kényszeresek voltak, aztán Morrowind sem nyerte el a tetszésemet, csak KotOR óta nézegetem meg őket, és az Oblivion így is tetszik, szóval jó programnak kell lennie, ha játszok vele. Kalandból még a Witcher-rel ismerkedem, de a külső nézetet sosem kedveltem, mert kevés programban oldották meg használhatóan, amúgy meg magam vagyok én, nem valaki a hátam mögött, a levegőben. Ált. elég gyorsan kiszórok egy progit a legapróbb szemétségért, hibáért is. SG-n most csesztetnek, miért "fikázom" a CoD4 tagadhatatlan hibáit, a Timeshift tesztemért is kaptam hideget-meleget (előbbit inkább), de ennek valamiért lezárták a fórumát, lehet, hogy időkorlátos volt, de végül is mindegy. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #631 üzenetére
Na, én azokra a csíkocskákra gondoltam, mert addig eljutottam ám!
Akkor nagy csíkot kell figyelni, nyugtáztam.
Kilenceknél éppen csak megvolt a látomás, még Leyawinben szórakozok, és próbálok szellemjárta helyet találni, mert a templomban is elkapkodtam őket, de eladtam, mi a francnak cipeljek ektoplazmát. Erre közli a nő, hogy csak akkor ad munkát, ha viszek neki ektoplazmát, vazze.Azt hiszem, ezután már bejuthatok az Egyetemre, ha nem felejtettem ki egy várost esetleg.
Ált. városok után mentek rendesen, azon belül csak gyorsat. Viszont egyszer hosszas kóválygásomban ott Leyawin mellett, a vörös rúnás kőnél imádkoztam, aztán visszatöltöttem, azóta meg hiába megyek oda bármikor, csak annyit ír ki, hogy nem ragyog egy jel sem a kőtömbön. Shezzar,Sherraz, vagy mi a fene a neve.
KotOR-ban behízelegtem a sötét jedi templomban mindkét Sith mesternek, aztán a végén jöttek rá, hogy átvágtam őket, erre ahelyett, hogy leküzdötték volna egymást, mindketten ellenem fordultak. Na, az tényleg nem volt könnyű menet, mert ráadásul zöldfülűként azon a bolygón kezdtem.És meg kellett kínlódnom még egy barlangban néhány rankorral is, az még szívatósabb volt szinte minden képesség nélkül. Na ezt a szabadságot imádtam a "kotrókban". De meg lehetett oldani ezt is, nem úgy, mint Morrowind-ben. Persze azért lehet, hogy annak is nekiállok majd még egyszer, ha már adták a régi VGA-mhoz.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #628 üzenetére
Én kaszabolok, nyilazok, varázsolok.
Meg lopakodok, lesből támadok, ami éppen eszembe jut, hogy fejlesszem a készségeimet.
Pillanatnyilag a jobbra fenti ikonokat nem értem(meg hogy akkor a csíkocskák a karakterlapon hogyan befolyásolják a szintlépést - eddig arra rá sem kattintottam
), azokat a kis színeseket. Látom, hogy 394 kilót elbírok, összeszedtem páncélokat, hogy majd eladom, aztán kiírta, hogy túl nehéz vagyok, visszaesett a teherbírásom 245-re.
Egyelőre leraktam a cuccot egy szentélynél, legföljebb majd egyesével elutazgatok érte, de macerás a dolog azért a kevés pénzért.
Frostrag Spire kellene, eszerint? Deepscorn Hollow-ot meg lehet tisztítani valami szentséggel, csak nem tudom, mivel. A papírok még mindig annál a "zsidónál" vannak a féváros melletti fogadóban.
Jó fiú vagyok, úgy is lesz kalózseregem? Csak mert a szellemeiket kiirtottam. És a kilencek figyelik, helyesen cselexem-e. A látomást viszont végre összeimátkoztam magamnak, ott tartok benne, és Leyawinben kódorgok most éppen a küldetésekkel. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #616 üzenetére
Breton és csatamágus vagyok, ha jól emléxem a kezdetekre. Fejlesztgetek mellé lopakodás, atlétika, akrobatika skill-eket, bár lehet, varázsolnom többet kéne. Csak jön a DM-os üsd vág, nem apád feeling, és elragad a frazeológiám, ahogy sir Lancelot mondta vala a Gyalog galoppban.
Alvásjelet merre keresgéljem? Csak hogy észrevegyem, ha megjelenik.
TAB füleket megnézem majd, ez elkerülhettea figyelmemet. Bonyolultsága miatt nagyon a játék sodrára összpontosítok az én FPS előéletemmel.
Az említett helyeket megoldottam, az örökölt lakhelyemet legalábbis végleg, info-t köszönök, ha van hozzám türelmed. Egyelőre még mindig inkább csak kapkodok ide-oda a küldetések között, esetleg többet végezve egy helyen, ezért nem is vagyok teljesen tisztában a karakterem miben- és hollétével. Még idegen vagyok a világban.
OHQ megvan, csak ritkán nézem, mert nem vagyok folyton neten, játék közben meg főleg. Meg szeretem felfedezgetni magam a dolgokat, csak, látod, vannak ilyen figyelmetlenségek, hogy keresem én, ami az orrom előtt van, aztán mégsem találom.
El kéne végre fogadnom, hogy sokat kell kutakodni ebben a játékban. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #609 üzenetére
Hogyan hajtsak szintlépésre? Azt tudom, hogy a játéknak kb. 10%-át sem használtam még ki, de pl. alkímiához be kell jutnom a Mágia Egyetemre, ahhoz mindegyik helyi guild ajánlása kell. Alszom néha, de nincs szintlépés (1x volt),pedig van már, hogy kiírja, ezen a szinten nem képezhetnek tovább (mert tanulgatok is, ha van rá pénz). Még saját otthonom sincs, pedig az örökségemet már megtisztítottam a szellemektől (ez a Dunbarrow Cowe vagy a Deepscorn Hallow), Délen a tengerparton van víz alatti bejárattal, meg valami kifacsart szentélyszerűséggel, amelyhez még nem találtam meg az odavaló tárgyat, csak több 1000 arany lenne védelmet felszerelni rá. meg nézem itt a sebzés-értékeket, stb-t, ez hol van benne? Mert a karakterlapon nem találom. Át kéne nyálaznom mégegyszer a 650MB-os kézikönyvet, csak fárasztó egyben annyi angol szöveg.
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #554 üzenetére
Hát sztem a DB quest sorozat a legjobb, szal ki ne hagy a "Gyilkos céh"-et.
Hogyhogy nem sikerült a klassz mod?
Nekem probléma nélkül megy bármikor.
Mi a gond?Ahoz egyáltalán nem feltétlenül kell odaadni Umbrát hogy eljuthass hermaeus mora-hoz. Csak a lényeg hogy a quest befejeződjön. Ez befejeződhet úgy is hogy megtartod a kardot...
Bár mondjuk akkor asszem már nem lesz többet quest item, ergo kemény súlya lesz a kardnak. Asszem, van egy olyan trükk hogy a quest során, ha még nem szerezted meg előre umbrát akkor a questben azt választod hogy béke és nem küzdesz meg Umbrával, azzal befejezve a questet és utána szépen visszamész és megölöd mégis.....én ezt a "trükköt" csak azért nem próbáltam még soha ki mert ugye akkor várnod kell Level20-ig hogy megölhesd Umbrát. Én meg általában Level1 nél már türelmetlen vagyok hogy mikor fog már szép lilán csillogni az oldalamon egy fekete kard...
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #532 üzenetére
A válasz összetett: A skillek legtöbbjénél már semmi jelentősége hogyha 100-as vagy belőle és afölé emeli valami cucc. Sokan gondolják azt rosszul hogy érdemes olyan cuccokat felvenni ami 100 fölé viszi pl a Blade-t meg egyebet, de nem. Két kivétel van. Acrobatics és Athletics. Az Acrobatics ugyanúgy növeli tovább a ugrásod nagyságát és az Athletics is gyorsítja tovább a futásodat. Ezeknek a maximum érték ami fölött már nincs további javulás az a 255. Ezt érdemes fejben tartani és rendszeresen kihasznáni fortify spellekkel, ha nagyokat akarunk ugrani vagy gyorsan elfutni valahova.
Attribute oknál már más a helyzet, azok legtöbbjét érdemes 100fölé vinni.
szerk.: jah, és persze Boldog Karácsonyt!
Üdv: SystemRoot
-
-
don pardon
aktív tag
válasz
hoffman_ #524 üzenetére
Úgy tudod befolyásolni a szorzót, hogy az adott attributum által meghatárzott skillben hány szintet léptél. Elvileg (még morrowindben így volt) 10 skill-ben kell szintet lépni, vagy egy skill-ben lépsz 10 szintet és ezután lépsz levelt. Minnél több szintet lépsz a skillben annál nagyobb szorzó lesz a level lépésnél az adott attriubte mellett (ami ahoz a skillhez tartozik, mint pl az acrobtic-szot a speed, az alchemy-t az intelligence attrib határozza meg).
Remélem érthető
amúgy itt egy pwt-s [link]
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #515 üzenetére
Elöttem már elmondták a módszert. De amúgy annyi pontosítást hozzátennék hogy vegyél fel valami chameleonos rucit és úgy nyomd le az autorun-t a falnak valahol ahol sokan vannak. Csakmert Chameleon + sneak az eléggé erős és úgy tutira nem vesznek észre. Amúgy ennél jobb/gyorsabb módja sztem nincsen a dolognek. jah és persze érdemes minden szinten élni az 5skill - le-trainer-eléssel.(hú ez nem egyszerü kifejezés..
)
-
Ősgyík
tag
válasz
hoffman_ #515 üzenetére
Én úgy pwtraineltem a sneak-et ,hogy kerestem egy helyet ahol láma ellenfelek vannak (rák, patkány) kerestem egyet közel lopakodtam hozzá befordultam egy sarokba majd kiakasztottam a Q-t, hogy folyamatosan menjen.
Nekem bejött, a rák egész végig csak eszegetett utánna levágtam. -
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #512 üzenetére
Jah, én is anno jó régen, úgy találkoztam vele hogy bementem abba ruinba és szitkozódtam hogy nincs ott semmi, még az ellenségek is szánalmas patkányok meg rákok. Aztán leérek az aljára, mondom ki itt ez a jólöltözött barlanglakó??
hmm, milyen csinos kardja van???
Amúgy télleg erős a kiscsaj. Majdnem minden skillje 100-as master. level 50-es, 400hp-ja van ami ráadásul folyamatosan regenerálódik...Kis szinten erős cuccok nélkül nem egyszerű fair-küzdelemben legyapni. Amúgy ha valaki low-skillen mindenféle erölködés nélkül akarja megölni Umbrát akkor a megoldás az hogy szerezz 5k aranyt és vedd meg Rindir-től az Apotheosist. Azzal könnyen ki lehet fektetni. Én amikor Pro-ul akarok játszani egy karaktert akkor már level 1-esen megszerzem a teljes szerkót a kardal.. mhh nyami.
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #505 üzenetére
hali.
a karin a következőképpen lehet változtatni:
->console:
showclassmenu
-> előjön a klassz választós menü, DE figyelem: mert ha csak simán rányomsz hogy Done azzal hatalmas hibát követsz el ugyanis akkor reseteli alapértékekre a skilljeidet. Ezt a következőképpen kell kijátszani, ahelyett hogy Done-t nyomnál, miután beállítottad a kívánt változtatásokat akkor elmented a játékot(akár konzollal is megteheted így: save <name> 1 a név helyére azt írsz amilyen névvel el akarod menteni.) Ekkor ha beloadolod ezt a mentést akkor meg történtek a változtatások és a skilljeid is megmaradtak.showracemenu
-> itt tudsz kinézetet nevet és fajt változtatni. DE itt is ugyanazt kell csinálni mint a fentebb leírtakat mert különben reseteli a skill-pontjaidat.showbirthsignmenu
-> csillagjegy. Itt tudtommal csak annyi gond van/lehet hogy nem tüneti el az előző csillagjegyedből származó spelljeidet, de minden mást igen. De ez nem biztos szal próbáljátok ki és meglátjátok.Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #488 üzenetére
Ahogy elnézem teljesen jól csinálod a pwtrainelést, szal mi a kérdés?
Najó azért pár trükköt elmondok hátha nemtudod, bár sztem tudod. Ha lenyomva tartod a block-ot akkor kb 2x gyorsabban hajtja végre a varázslást a kari. Szal ezzel gyorsul eléggé a dolog. A fejlődés sebessége függ attól is hogy miylen csoportba vagy belesorolva (Stealth, magic, combat). Értelemszerűen ha a magicet válaszottad akkor sokkal gyorsabban fejlődnek a varázsló skilljeid. Jobb megoldás erre amúgy nincs amit csinálsz, mint elmész aludni/filmet nézni és kipöckölöd a low-mana costú on-self varázslatotA restoration az télleg iszonyú lassú....
A blockra is jó amit csináltál, érdemes mondjuk több patkánnyal együtt csinálni, hogy sűrűbben üssenek meg, és ezt kombinálni a heal spellel és akkor nem kell odafigyelned se rá túlzottan. bár ezzel persze inkább csak az armor típust skilljét növeled amit viselsz éppen, mivel folyamatos spellnél nem rakja ki blockra a pajzsot. Szal ha pajzs a lényeg akkor vagy néha nézz oda és csak úgy healeld magad, vagy ha kényelmesebb akkro hosszan ható kis mennyiségű healt nyomj el magadon időnként. Ezt elég kb 5-10percenként, attól függően hogy mennyi hp-d van és hogy kihoztad e a max 85-ös armort, ami ugye ledegradálódik, szal egyrészt éredmes megragadni az alkalmat az armorer skill fejlesztésére másrészt meg felvenni shield-20% gyűrűt és nyakláncot hogy ha 10percre elmész akkor a ledegradálódott ruha miatt ne gyorsuljon a sebzésed és ne halj meg.
Amúgy nekem a restoration-ön kívül minden pwtrainelés iszonyat gyorsan ment és könnyedén.Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #488 üzenetére
Ahogy elnézem teljesen jól csinálod a pwtrainelést, szal mi a kérdés?
Najó azért pár trükköt elmondok hátha nemtudod, bár sztem tudod. Ha lenyomva tartod a block-ot akkor kb 2x gyorsabban hajtja végre a varázslást a kari. Szal ezzel gyorsul eléggé a dolog. A fejlődés sebessége függ attól is hogy miylen csoportba vagy belesorolva (Stealth, magic, combat). Értelemszerűen ha a magicet válaszottad akkor sokkal gyorsabban fejlődnek a varázsló skilljeid. Jobb megoldás erre amúgy nincs amit csinálsz, mint elmész aludni/filmet nézni és kipöckölöd a low-mana costú on-self varázslatotA restoration az télleg iszonyú lassú....
A blockra is jó amit csináltál, érdemes mondjuk több patkánnyal együtt csinálni, hogy sűrűbben üssenek meg, és ezt kombinálni a heal spellel és akkor nem kell odafigyelned se rá túlzottan.
Amúgy nekem a restoration-ön kívül minden pwtrainelés iszonyat gyorsan ment és könnyedén.Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #482 üzenetére
Ez persze izlés kérdése, de amennyiben bejönnek neked a HDR fényhatásai, akkor egyértelműen azt ajánlom. Egyrészt nem veti vissza annyira a teljesítményt mint az AA, másrészt sztem sokkal jelentősebben befolyásolja a játékélményt. Az AA-ra igazából nincs akkora szükség Obli alatt, mert eleve olyanok a textúrái amik kevésbé életlenek. Persze nem mondom nem árt ha bepakolunk fincsi 8xAA-t, csakhát valami brutálisan veti vissza a teljesítményt....
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #473 üzenetére
Hali,
attól függ mit szeretnél pwtrainelni. A skillek legtöbbjét lehet,. Kevés a kivétel. Mindet nem akarom felsorolni mert hosszú, de ha megmondod mely skilleket akarod mesterségesen de játékhűen cheat nékül, növelni, akkor elmondom hogy mit tanácsolok.
#474 Ok, nyugodtan
de itt is megkérdezhetsz bármit, lehet közérdekű.
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #276 üzenetére
asszem van rá mod hogy a kék hatás eltűnjön Nighteye alól. bár én nem találtam meg soha, de valaki mondta egyszer... hogy hallotta hogy...
jókis quest az, és tök jó a könyvben a story hozzá. mondjuk asszem én is szenvedtem az uccsó darab megtalálásával... őszültem egy kicsit. nem baj.
(#277) jah, sztem is problémák léphetnek fel az f5-quicksaveel. Szted miért rossz? csakhogy alátámasszam magam és leszokjak a sűrű mentésekről...
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #283 üzenetére
Gondolod hogy a te karaktered jobb mint az enyém??
ObliHQ-ra felraktad?Jah, ki rakta fel a kariját ObliHQ-ra?? linkelje már PLíz és sztem ezt akár berakhatnánk az első hsz-be is .. simán befér és akkor egyhelyen lenne. Sztem sokakat érdekel.
És akkor kiderül ki ülhet a trónra
(amúgy van multi mod tudtommal oblihoz, szal ha gondolod egy lanon duel-ezhetünk)
-
jhos910
senior tag
válasz
hoffman_ #277 üzenetére
Az autosave-t csak azért mondtam hogy el tudjátok időben helyezni az esemény időtartamát. jön a király aztán elindul a titkos úton és menni kell vele ...... megtámadják őket és újraindul a gép. Kb ez a forgatókönyv mindig
A patch remélem segíteni fog majd ha van hozzá (márpedig gondolom hogy van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest