Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz hoffman_ #631 üzenetére

Na, én azokra a csíkocskákra gondoltam, mert addig eljutottam ám! :R Akkor nagy csíkot kell figyelni, nyugtáztam. :)
    Kilenceknél éppen csak megvolt a látomás, még Leyawinben szórakozok, és próbálok szellemjárta helyet találni, mert a templomban is elkapkodtam őket, de eladtam, mi a francnak cipeljek ektoplazmát. Erre közli a nő, hogy csak akkor ad munkát, ha viszek neki ektoplazmát, vazze. :W Azt hiszem, ezután már bejuthatok az Egyetemre, ha nem felejtettem ki egy várost esetleg. :F
    Ált. városok után mentek rendesen, azon belül csak gyorsat. Viszont egyszer hosszas kóválygásomban ott Leyawin mellett, a vörös rúnás kőnél imádkoztam, aztán visszatöltöttem, azóta meg hiába megyek oda bármikor, csak annyit ír ki, hogy nem ragyog egy jel sem a kőtömbön. Shezzar,Sherraz, vagy mi a fene a neve.
    KotOR-ban behízelegtem a sötét jedi templomban mindkét Sith mesternek, aztán a végén jöttek rá, hogy átvágtam őket, erre ahelyett, hogy leküzdötték volna egymást, mindketten ellenem fordultak. Na, az tényleg nem volt könnyű menet, mert ráadásul zöldfülűként azon a bolygón kezdtem. :DD És meg kellett kínlódnom még egy barlangban néhány rankorral is, az még szívatósabb volt szinte minden képesség nélkül. Na ezt a szabadságot imádtam a "kotrókban". De meg lehetett oldani ezt is, nem úgy, mint Morrowind-ben. Persze azért lehet, hogy annak is nekiállok majd még egyszer, ha már adták a régi VGA-mhoz.

Új hozzászólás Aktív témák