Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #854 üzenetére
El vagy te tévedve.
A Natural Enhancement mod mindössze 12MB, bár lehet, hogy 17, csak én minden letöltött fájlt újracsomagolok max. winrarral vagy 7z-vel, amelyik éppen vezet.
1,68GB a Qarl's Texture Pack (ezt töltöttem bő 6 óráig). És ezek csak textúrák, amelyeket viszont megéri ám feltenni! OOO-ból az 1.3-as 4xx MB, a kisebb az 1.31-es. A legegyszerűbb úgy telepíteni, hogy kicsomagolod egy könyvtárba az 1.3-ast, ugyanebbe meg az 1.31-est, és így másolod át a játék könyvtárába, amely nálam D:\Oblivion, alapból, azt hiszem, C:\Program Files\Bethesda\Oblivion, mert vannak még olyan felhasználók, akik rendszerpartícióra telepítenek játékokat és egyebeket, és a szoftvergyártók ezek értelmi képességeiből indulnak ki.
Nekem egy fél DVD-nyi helyet foglalnak az értelmes modok, ami messze nem éri el az F1C 5 DVD-nyi mennyiségét.
Elméletileg nem kell Mod Manager (conflict felderítésre viszont jó, még ha nem is mindegyik conflict okoz hibát), az ACV gyorsabban, és automatikusan frissít.
A python egy programnyelv, azt, illetve a windows-os kezelőfelületét kell telepíteni, hogy futtassa a Python nyelven megírt Wrye Bash-t. 1 napig szívtam vele, úgyhogy remélem, ez segít neked. Szóval:
1.: Feltelepíted a Python 2.5-öt (C:\Python25 könyvtárba akarja, de én beraktam a Program Files-ban, mert ott a helye)
2.: Az ANSI kódolásu GUI-t is telepíted, ez automatikusan felismeri a Python magot, nem kell vele semmit csinálni.
3.: A Wrye Bash-t kicsomagolod a játék könyvtárába, azon belül lesz egy Mopy könyvtár. Ebben megtalálod a 2.5-ösre mutató parancsikont, de itt még nincs vége!
4.: Átszerkeszted a parancsikont, hogy a benne megjelölt fájlra mutasson (abban a könyvtárban, ahová a Python-t telepítetted), illetve megadod az Oblivion telepítési könyvtárát.
5.: Futtatod a parancsikont, és ekkor megjelenik az ablak, ahol kiválaszthatod már a játék mentéseket módosításra, ahogy az az OOO readme-jében le van írva.Mindössze ennyi az egész.
A letöltés ideje a hálózati kapcsolat sebességétől függ, nem attól, hogy milyen gépre töltöd. A gépet ért szennyeződés szintén nem befolyásolja a letöltés sebességét, feltéve, hogy a szennyeződéstől függetlenül a gép még működőképes.
Fáklya info-t kösz, már leégett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest