Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #3047 üzenetére
GF az Geforce akar lenni? Mert én tegnap óta szívok. Kép szélén rendben van a megjelenítést, de balra fönt pirosodik, a kép nagy részén, középen meg kékes az egész. Ritka szar. És bármilyen rendszert, drivert (vagy anélkül) feltelepíthetek, dettó. Boltban a kari OK, de ott CRT-n nézték, gépet meg nem tudom, és nem is akarom bevinni. Ja, és ha ATI driver van fent, akkor a 8800GT ugyan használhatatlan, viszont totál OK a 2D kép. Erre varrj gombot, vazze.
Az a BC, igen. Sárkányos videómat megnézted, vagy átsiklottál fölötte, mint én a sárkánnyal IC fölött (és az nem az InterCity).
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2802 üzenetére
Hogy-hogy nem érted? Ha lopakodva támadok, hogy nem vesznek észre, akkor fejlődik a skillem. És nyilván lopakodva támadok, ha lopakodva támadok, meg még láthatatlan is vagyok.
Rájöttem, az lehet a gond, hogy a szintemre vannak erősítve az ellenfelek, mivel azonban a zúzó fegyverek nagyon alacsonyan van, ezért irreálisan kevesen sebeznek. Ez mondjuk bug-ízű, ez nem tetszett már Morrowindben sem. Bezzeg KotOR, ott minden szinten tudtam használni amit akartam, legföljebb ügyeskedni kellett. De itt a kaméleon megoldja.
Lényegében az a legjobb, ha mindent egyszerre fejleszt az ember, így kivédhető ez. No és tanulni meg csak minor képességeket, úgy maximalizálható a fejlődés.
Maholnap elérem a 40. szintet. Hárításból megvan az ötven, most rágyúrok kovácsolásra, hogy 50 felett javítgathassam a mágikus fegyvereket is (még csak 35). -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2798 üzenetére
Vazze, én is pakolnék úgy, de vagy 95-re jövök ki, vagy 125-re. Ez van. Viszont észrevettem, hogy ha sunnyogva csapkodom le az ellent, akkor még a lesből támadásom és a lopakodásom is jobb lesz.
Viszont attól a csalástól meg herótom van, hogy fele alatt lévő nehézség-csúszkával percekig kell csapkodnom egy dremorát, mire megpusztul.
Te is kaméleonban voltál eddig? Systemroot meg még mindig... -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2695 üzenetére
Erre, ja. Játékból még nem próbáltad beállítani?
Obli új játékot talált ki. Egy darabig ment, most meg nekiállt folyton kilépni, még ha régi mentést töltök is be, ráadásul kiírja, hogy megváltozott valami, a mentés egyes részei már nem elérhetőek. Hiába kapcsolom le a modokat. Úgyhogy most fűbe-fába belekötök, hogy nem gyakhatom a daedrákat.
Tzimash most biztos nem tudja, melyik modtól szabaduljon meg.Sajna, én sem.
-
válasz
hoffman_ #2634 üzenetére
Persze azért a "sereg" is elég mulatságos, kb., egy kisebb angol kommunikációs nyelvcsoportnak tűnnek, ahogy ott álldogálnak 10-12-en.
Érdekes azonban, hogy ugye ezek a faszikák őrök, meg iesmik, de a nagykapunál simán flangálhatsz előttük Gray Fox-ként, nem szólnak be.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2634 üzenetére
De én NAGYON logikus vagyok.
Most megszűnt működni az Illumination mod, nagyon szürkék lettek a városok. Este még jó volt. Talán a Sapphire 8.3-as drivere művelte? Mert ez amúgy jó volt végre (mai).
Megint telepíthetem újra, vazze, játék helyett.
A francba, tudom már: pont este töröltem le az Obli könyvtár mentését, hogy már mindent leteszteltem, minden OK, ne foglalja a helyet! Ez a hiba oka! -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2630 üzenetére
A kombó enchantolás még mindig nincs tisztázva, legalábbis az én logikus elmém számára. De most megyek, keresek reggelig még egy bezárandó kaput (csak előbb ledobom az összeszedett motyót), mert hajnali 2-kor értem vissza Chorrolba, az uralkodó meg, gondolom, vészhelyzet esetén is csak reggel jelenik meg a trónteremben. Bár azon is gondolkodtam, hogy be kéne surrannom a lopakodós cuccaimmal, és úgy befejeznem ezt a segítség-gyűjtős küldit ehelyütt, ahogy Skingrad-ban is csináltam, amikor nem akartam megvárni a reggelt.
Csináltál már lélekkövet? -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2603 üzenetére
Megint nem aludtál? Már írtam: Mana fókusz oltára, arkmágus szállásán. Odamész, és a mágikus energiádat áttranszformálja egy lélekkőbe. A leírása szerint alacsony szinten is működnie kéne (csak akkor kis lélekkövet csinál), de nekem csak most sikerült, 320-as manával (ruciból volt +20, bár ez is érdekes, mert a pajzsomban +24-van). Másodjára nem ment, de majd próbálkozom, mert megjelent valami ikon jobbra fent, csak kiléptem, hogy ne nagyon menjek túl a 100 órán az adatokkal.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2565 üzenetére
Nem pozitív kritikát kértem.
Tényleg játszottam, pwt uncsi lett volna. Összeszedtem amennyi küldit csak tudtam, aztán mászkáltam végig rajtuk, mert az érdekes.
Mit tudtam én az elején, mit fejlesszek, meg hogyan, játszani akartam, nem könyvet olvasni, ahhoz veszek könyvet. Aztán meg nem volt kedvem új karit indítani. Itt tudtam meg, hogy az Endurance hogy fejleszt mindent, de még most sem tettem arra, amikor csak 1 pontot tehettem volna. Varázsolok/iszom, aztán megvan a megfelelő egészség.
Még arra sem figyeltem, hogy fő képességeket fejlesszek, és hogy minden szinten legyen legalább 5 oktatásom. Szóval majd egyszer, ha a végére jártam, és talán újra nekiállok egy új karakterrel, akkor majd figyelek ilyemire, mint pl. mennyire fölösleges a zúzó fegyver, csak asszem ilyen kombó volt.
Kerestem az ingame órákat, de nem találtam a statisztikában. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2553 üzenetére
Placcs.
Nem tudom, mennyi energia kell hozzá, nekem 340 körüli manával még nem működik. Ja, vannak ilyen jó kis altar-ok mágus guildekhez meg anvili házhoz is, de a fókusz csak az arkmágusnak jár (most nézem, Chironasiumban is kell lennie). Azt írja, működnie kéne már kezdő szinten, én meg már túl vagyok a mesteren, szóval ezzel megint nem tudom, mi van. Ha rájössz, írd meg.
100 fölötti skill közel a maxhoz? Akkor mi van ott? Mindenesetre megnézem őket részletesen, aztán megírom. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2548 üzenetére
De hogy egy egész fogadó ne legyen meg?
(IC, Faregyl Inn)
Letöltöttem egy listát képzőkről, de szart sem ér (lásd előző hsz-ok).
Lényegében fő képességekhez kell nekem (a többi 100 fölött van):Alkímia
Vágó fegyver
Zúzó fegyver(ha 8 főkép. van, akkor +1 valamit elfelejtettem
, kicsit zabos vagyok most a szívatások miatt)
oktató, mellékképességekhez meg:
könnyű páncél
gyógyítás (varázslatok készítéséhez)
íjászat
illúzió (varázslatok készítéséhez)Ja, és találtam egy mana-fókusz modot arkmágusomnak, csak nincs elég energiám hozzá, ez kiválthatná a lélekköveket. Egyelőre most kavargatok Frostscrag Spire-ban alkímia növeléséhez, mert az csak 41.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2546 üzenetére
Ki és hol az a Rindir?
Most éppen kezd tele lenni a tököm, hogy nincs Faregyl Inn, aztán Irene Metricknél nem jelenik meg a képzés, Bravilban nincs a helyén egy másik oktató, no és hogy valahová eltűnt a 80% szintfejlődésem.Pedig a fentiek az alapjáték részei. Ilyenkor szokott jönni a törlés, aztán, én hülye, feltelepítem megint, ahelyett, hogy ripityára törném a lemezeket.
Mellesleg a nyitogató-animációs mod megint csak az első futtatáskor működött, oszt' jó napot!
Pedig de. 3D06-tal nagyon is jól be lehet lőni, milyen beállításon optimális a konfig, éppen erre van kitalálva. Már ha tudja az ember, hogyan használja. És játékoknál is pont ugyanazokra a beállításokra jött ki a CPU/VGA limit, ami nem véletlen. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2544 üzenetére
Gondolom, a mentések miatt kavarodik meg, nem mintha ebben lenne logika. De most műxik. Csinál olyat is asszem, hogy nem veled együtt fejlődik a skill-jük, de ha letöltöd (nem olyan nagy) a readme részletesen leírja. Kereskedők %-a a cutthroat-tal megy föl, de ha jó vagy, már tudsz eladni 90%-os árfolyamon, míg az alapjátékban 70 a max, azt írja.
Én egyenletesen nyomom felfelé a marksman-t, a blade-et, meg a varázst is.3870-et tesztelték C2D-vel kollégák, és 3,6 GHz között több mint 100 3D pont volt a különbség 3,5GHz-hez képest, 4,1-4,2 GHz-en viszont már semmi, szóval vsz. 3,7-3,8GHz között van kihajtva, természetesen 3D06 default beállításokkal. Játékban bőven elég 3GHz, ha nagy felbontásban játszol. CF még 4,2-n sem volt kihajtva 3D06 default-on (300 3D pont 100MHz-en!), de annak meg 3,3GHz elég (vagy Intel 3GHz), csak ahhoz min. 1600-as felbontás, és totál full grafika kell, tehát ha egy játék mondjuk nem kezeli le az AA-t és az AF-t (UT3 motor), akkor bizony nem lesz kihajtva (persze akkor 1 VGA-hoz is erősebb proci kell).
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2539 üzenetére
Képzeld, deaktiváltam a Living Economy mod-okat, és most tökéletesen működnek!
Az 50k-hoz azt is számold hozzá, hogy sokkal olcsóbban vesznek be mindent (Thoronirnál vagyok 54%-on, a többi 40% sincs), és 200% fölött árulnak, szal nem olyan 1szerű.
Nem tudom, hány órát nyomtam, de lehet, hogy megvan már annyi.
Megcsináltam megint a Mephalás küldit, megint eladtam minden cuccot, most jó áron, a Faregyl Inn-t meg kardképzéshez megkeresem, amíg szünet van az edzésben.
Az a másik oldalam, de onnan eléred. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2537 üzenetére
Nem szokásom más tollával ékeskedni, de még írni sem. Magyar irodalom berkeiben való érvényesülést illetően nézd meg a honlapomat.
Megoldottam Mephalát (éjfél után 8 p-cel összejött, talán a várakozásokkal éppen átugrottam ezt az időszakot). Infamy-t nem kaptam!Jó vagyok, nagyon... De mindezt egy vacak ében kardért... Lvl 15-ön is tré lett volna már, ami a küldi határa.
magyarítás feltelepítésével megint vannak árak, nem tűnnek el, de még mindig 25%-osak, ráadásul minden kereskedőnek csak kb. 1000 aranya van, úgyhogy semmit nem tudok eladni.Nem értem, mitől, mert anno 40-50k körül volt náluk mindig. Systemroot-ot akarok!!!
Lehet, leszedem az egész Living Economy mod-ot, eladom bagóért a cuccot, aztán konzolból megadom magamnak azt az árat, amely jár. Csak ez olyan csalás-szerű. De ha már a program is...
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2531 üzenetére
Fent van Obli, fent van újra
Míg a game-et szét nem qrja
Valamily' elcseszett mod
Mitől fejed a falba szod.Elvoltam a registry bogarászással-mentéssel-szerkesztéssel, IstallShield könyvtárak mentésével, progi másolással, stb., hogy mindent vissza tudjak tenni baj esetén originalba. Most tényleg OK az Unoff Mod Patch is, nem csak a másik 2. Egyébként az UnOff patchek hótt vörösek a conflict-ok miatt, de nek mell vele törődni, hiszen éppen az a lényeg, hogy módosítják az eredeti fájlokat.
BC mod QTP3 nélkül is akad városban.
nV kell ide, vazze.
Most megnézem a perspektív modot, megy-e, aztán jönnek a kisebb, működő modok, mert kicsit fura, hogy a viselt cuccaim helyén nagy szürke sokszögek vannak még nagyobb sárga felkiáltójellel.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2531 üzenetére
Neked mindent 2x (többször) kell leírni?
...
Van nightshade-em, mentem nappal is, éjjel is, meg nem írta, mikor menjek. Majd megnézem a küldibefejez kódot.
Most friss az install, talán még az unoff. mod patch is műxik. Mindenesetre most van hely a tárolóvinyómon (ill. azóta beszereztem egyet, hogy először telepítettem), úgyhogy fullban lementem szépen oda.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2529 üzenetére
Azt írja ki, amit többször is írtam ide: "Nothing happens." Magyarul "nem történik semmi". Még mindig nem aludtál.
Persze, hogy nincs nálam nightshade, ha mind nálad van!
Mentem én, csak nem mentettem.Illetve mentettem is, csak aztán mentettem bent is, a game meg auto. El is küldtem anyjába azt a balfaszt, aki csinálta ezt a modot, mert OK? legyen nehéz, de ne godmode-ra tervezze, aztán meg veri a nyálát, milyen fasza gyerek, hogy senki nem tudja megcsinálni. Én is írtam egy "Repülőgépszimulátor ködben" c. programot, de akkor 15 éves voltam. Az elején szépen kiírta, milyen gombokat mire lehet használni, aztán nagy fehérség, majd random idő után kiírta, hogy BANG!. És, vazze, játszottak vele!
Ezért lehet minden szart eladni játékprogramnak.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2527 üzenetére
Neked sem?
ReadMe-t nézted? Nekem meg úgy maradtak a textúrák, jön az Obli reinst pár órája.
Aztán megnézem csak azzal, meg először csak javító modokat teszek föl QTP3 nélkül.
Vazz, a következő csomagot hagyjátok ki (egy kocsog godmode-os modder csinálta):
Tower of the Lich King
Lair of the Hydra
Blackrock mountain.
200-zal száguldó zombi (király egy élőhalottól, nem?), megy 8000 éeterejű csontvázak és wraith-ek + hasonlók vannak benne. Levettem leggyengébbre a nehézséget, de úgy sem ment, pedig nem vagyok már piskóta, mert mire megoldottam, addigra meg olyan helyre kerültem, hogy folyamatosan elszívta az életenergiámat (ez most a Lich King volt). Rühellem a csaló játékokat, ha nem mondtam volna. Most a 2 előző Daedra küldit is futhatom újra, mert nem mentettem közben.
Megphalánál még mindig nem történik semmi. MIÉRT??? -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2517 üzenetére
HDR + AA kényszerítés okozza. Én amióta levettem a HDR-t, és programból tettem rá AA-t, szépen megy minden fullon nagy felbontásban.
Vazze, az egész rohadt neten azóta sem találom ezt a Depth of field-et. Nézd meg UTube-on, nagyon király, igazán perspektivikus látványt nyújt.
Na, ezt a TES nexus-t megnézem még, amelyet SR szokott linkelni, hátha éppen működik.
Na végre, itt van, megnézem, lejön-e, és milyen. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2513 üzenetére
Hallottam én róluk, csak már rég feledésbe merültek.
Én sem szoktam íjjal ugrálni (bár most a multifunkcimmal nem is rossz móka, ha van elég nyílvessző hozzá). Ledobom valamelyik familiárisomat, az majd elintézi a többit.Azt fertőzhetik porfírikus hemofíliával, meg anyja kínjával, dobok le másikat.
Honnan tölthető le a Depth of field mod? Fileplaneten besz.patták a felhasználókat egy "ad" belépőoldallal, hogy rohadna meg a Keanu Reeves meg a többi kocsog (a la F Paco) az új filmjükkel együtt, vagy írjak alá külön a banner kikapcsolásához is. Kezd agresszívvé tenni engem ez a sok netes kényszerreklám, főleg, hogy nem tudom tőlük használni az oldalakat. Na, ettől megy az ember tömeggyilkolni, nem egy játéktól. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2494 üzenetére
Frenzy a kavarás, a másik értelemszerűen a harci kedv lelohasztása. Bladeturn hood? Lehet, hogy az, nem nagyon figyelem a neveket, inkább a tudásukat.
Merhunesból 3x fordultam IC-be cuccokat eladni. Nyuszika, én azért bátrabban benyomultam, egyébként nem rossz megoldás, ha felugrálsz egy magas helyre (szinte végig lehet menni így, de inkább közelharcoltam is, de azt azért óvatosan, mielőtt vámpírizáltak volna), ahova nem érnek föl, onnan mérgezett nyilakkal meg varázsíjjal lövöldözöd le az ellent (egyébként irtják egymást, azt is meg lehet várni), aztán ha visszalőnek, félrelépsz, amúgy meg ledobsz rájuk koboldot, alakmást, vagy bármit, ami a varázskezed ügyébe kerül, és képes mozogni. Közben persze lőhetsz is még.
Honnan szedjek Sigil követ? Tényleg elfelejtettem! -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2491 üzenetére
Morag Bal egy kiszabadítandó bérgyilkos volt Merhunes kazamatáinak mélyén. Biztosan elkerülted. Én azóta is élvezem a rucijai előnyeit, meg két agyon enchantolt gyűrűt (meg akad még ott pár jó kis cucc, amelyeket vsz. szintén kihagytál).
Tényleg, vazze, én sehogy nem tudok ilyen ász cuccokat enchantolni a max 1600-as lélekkövekkel (Azura sem bír többet). Illetve van egy töltött fekete lélekkövem, de sehol, semmire nem tudom használni.
Köszi, csinálom a daedrákat. Összeszedtem újra 10 fekete csucsort, elmentem Mephalához, és "nem történt semmi". Valamiért 15 rémlik, de lehet, összekevertem a 15-ös szinttel. Sajna nincs a küldi leírásánál, mennyi kell.
Ja, meg kell csinálni pár dolgot Oblin kívül is, szar ügy. Én sem szeretem, bár amikor csak így kóválygok, akkor ezt sem.
Duplázos ládika az ENYÉM! (Az én drááágaszááágom...) Nagy szar, csak eltűntetni tud.
Az arkmágusé volt, megörököltem, amikor a nyomába léptem.
Látod, csak nem álltam meg, hogy benézzek...
Jó lenne egy Systemroot-idéző varázslat (Summon Systemroot for 30 secs), csak megidézném itt, gyorsan megoldaná a problémámat, aztán játszhatnék tovább.
Majd megnézem, mi mindent tud MB cucca és a gyűrűk (amelyek "nincsenek" Merhunes barlangjaiban- mondjuk lehet, hogy nem voltak, de akkor honnan szedtem őket...
).
Amúgy legalább egy Multicunkci Daedra Íjat (sebzés 12) tudtam csinálni az alábbi tulajdonságokkal:Tűz sebzés: 15
Egészség gyengítés: 15
Jég sebzés: 15
Sokk sebzés: 15
Páncél porlasztás: 10
Frenzy: 25Csak, hogy jó legyen mindenre.
Annyi baja azért van, hogy a Frenzy valahogy nem jön elő, mert azok a nyomorultak, akik bekapják a nyilat, mindig megpusztulnak.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2482 üzenetére
Alchemy-re csak Frostscrag spire-ban szoktam gyúrni, csak úgy próbálgatom össze az elemeket.
Talám Systemroot majd jár erre, aztán megmondja, miért nem tudok felmenni a kastélyba, meg miért "öröknyitós" az a láda. Aztán a csapatom meg csak 2000 aranyat keresett.
Grat kösz. Én nem hagytam túlélőt, főleg, hogy a cuccossal fordulókat követően mindig előbújt még pár, meg egyre tovább is mentem. Te is hagytad Morag Balt megpusztulni, és van jó rucit? Ha hagytál élőt: menj vissza!
Elmentem gyakni messze nyugatra, hogy nőjenek végre a skilljeim, hát, az auróraiak barlangja az megint kőkemény volt, főleg, hogy kupacban jönnek 3-an, 4-en is. Viszont a maradék Weykund kavicsokat is összeszedtem (most már valami 65 kilónyit cipelek, ideje lesz félrerakni párat mágikus feltöltődéshez - tényleg, majd megnézem, lehet-e gombra tenni), főleg, hogy végre tudom használni a telekinézist. Viszont a Razornak gyorsan kifogy az a rengeteg mágikus energiája. Kár, hogy Warlakot semerre sem találni.
Viszont kelet és nyugat is nagyon üres szerintem a térképen, alig találni arrafelé valamit. Régebben tele voltam trollzsírral, most meg, amikor kéne az egyik daedrának nincs egy gramm se, pedig van minó, meg ogre, meg daedra, meg minden más. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2473 üzenetére
De igen, véletlenül fordult elő. Most.
Nem nagyon kattintgatok össze-vissza.
Amúgy miért nem gyűjtesz be egy rakat Weykund követ? Nekem már van egy kosárral, majd IC piacon adok el neked belőle, ha arra jársz.
Vazz, 1 óra alatt mentem fölfelé 3 szintet.Ott hunytam az erdei pusztítás képző csajszinál, aztán szintlépéskor gyorsan utánalovagoltam még 5 destruction-képzésért, úgyhogy a következő szintlépésnél a rucimmal ez is 100 fölött lesz. Most meg egész du. nem megy tovább. Mondjuk mágusokat, vámpírokat, minotornyokat neg ó-gré simpsonokat irtottam kilóra, az a Merhunes küldi kemény eksön volt.
Mindenesetre ha nem én volnék én, lassan már erősen félnék magamtól.
Szerezz, vagy enchantolj (persze, nem tudsz) mana erősítő cuccokat, nekem még a pajzsomban is az van. Meg nálam másfél tucat mana erősítő ital, meg még vagy 50 IC-ben a tornyocskámban. (Vettem egy viskót a kikötőben is.)
Amúgy van 2 gondom, mindkettő kalózos. Végre megtaláltam a Zebédlő (?) kulcsát fel is mentem, de a kijáratok be vannak falazva az anvili palotába. Pedig még látom is, hogy a fal túloldalán ott szúnyókálnak az emberek (jó ez a Morag Bal-féle gúnya). Emellett pedig lent a tanyán, ahogy bemegyek, jobbra, van egy piros záras láda, és ahányszor feltöröm a zárát, mindig újra bejön a zárnyitás képernyő, nem nyílik a láda.
Merhunesban van egy hasznos bug, egy láthatatlan fal, amelyben az ellenség is elakadt. Csak futottak ott helyben, én meg szépen lenyilazgattam őket. Annyi jó varázsnyilat szereztem útközben, csak mind elfogyott, pedig nem nagyon lövöldözök mellé. Persze kellettek a tüzesek a minókba később. Most van egy Merhunes borotvám (legyen tőr), amellyel állítólag simán kibelezhetek bárkit, csak Umbrázok egyelőre.
Bankmod egyszeri volt, talán mert szerencse-italt vedeltem.
Systemroot: Végül benyomtam AA-ra (természetesen 8X) és bloomra HDR és kényszerítés helyett, így fullon fut a játék akadás nélkül mindenféle feljavítóval. És sztem nem csúnyább, amiatt meg főleg nem, hogy nem kell semmit visszavenni a megjelenítésből.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2461 üzenetére
Tedd fel az Armamentarium mod-od, és a test.esp-t használd, ne a vendors-t. Akkor simán felpróbálhatsz mindenféle páncélt, és készíthetsz képeket a gyerkőcöknek.
Lehet persze, hogy meg sem tudsz mozdulni a súlya alatt, de attól még fényképezhetsz.
Észrevettem, hogy az adatlapom mellett tudom forgatni és zoom-olni a karimat!90 játéknap és 107 teljesített küldi után.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2455 üzenetére
Volt rajtad legalább könnyű páncél, vagy megütötted magad?
Á, dehogy! De én küldözgetek képeket, videókat, ilyesmi, más meg be sem néz.
VGA-k OK, CF továbbra is gányadék. Oblivionban 2x fogyasztás, 1x sebesség, király. Remélem, mielőbb el tudom adni, akkor legalább kiadnak majd egy jó drivert.
Systemroot: Az a nightshade valami növény? Az egyik daedrának abból kéne 15 db.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2367 üzenetére
Skacok, miután szívtam vele fél napig, belinkeltem ide egy teljes leírást OOO (Wrye Bash és egyebek) installálásáról, csak követni kell, és pár perc alatt megvan. Ti is itt voltatok anno, keressetek rá.
Miért ne lenne jó a GTS? Majdnem egy GTX, ami alig marad el egy X2-től vagy a jól működő CF-től. Nekem megérné 1,5-szeres árért megkapni azt a teljesítményt, amit dupláért buktam be (kivéve a fogyasztást).
Na, az én lapom/procim még csak féláras, de az 1. pár RAM az tényleg bukta, anno 2db 39k-ért, most meg 4-5k az ára. Szóval én kb. 60k bukóban vagyok. Ja, meg egy szerény 25k-t buktam bele az 1950XT-be, de azt legalább élveztem, amíg volt 8 hónapig, szóval csak havi 3k volt a díja. Sztem így érdemes számolni, hogy az értékvesztés mennyibe került havonta. Mert most a 3870 42k, de nekem 43k volt 1 hónapja, tehát az azért nem akkora bukta. Ezt felejtik el azok, akik várják az olcsóbb cuccot, miközben ha drágábban megveszik, sokkal tovább használhatták volna a pénzükért, ergo a járulékos költség is kisebb lett volna, mert az avulás ugyanakkor következik be. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2351 üzenetére
Mindig így van. Mire van CF-öm, elcseszik, és jó lesz az SLI. Amikor AMD-s konfigba ruháztam bele, mert az volt a jobb, kijöttek, majd hirtelen olcsók lettek a C2D-k. Erre egyszerűen születni kell.
Fogadok, hogy ha sikerül eladnom a 2 3870-et és veszek egy GTS-t, rögtön kijön az évek óta várt AMD csodadriver. De bármely boltban akármennyi termék közül látatlanban kiveszem a hibásat, ha van, és mindig hozzám kerül a szálkás hal, stb. Azt hiszem, anyámék valamit nagyon elcsesztek a karaktergenerálásnál, legalábbis ami a csillagzatot illeti, de legalább vigasztalhat, hogy az intelligenciát sikerült felmaxolni.
SystemRoot: Már megvan.
-
Daffit
tag
válasz
hoffman_ #2049 üzenetére
Anno úgy fejlesztettem az armorert, hogy minden csata után minden ellenfelem kardját és páncélját javítottam. Mégha egy rozsdás bicska is volt és biztosan nem viszem magammal, akkor is megjavítottam és eldobtam
50-es szint után viszont már nem foglalkoztam ilyennel.A jelenlegi karakteremmel meg inkább szintenként csak ezt tanultam, míg 50es nem lett.
Kalapácsokat eléggé sűrűn lehet találni. Általában van nálam mindig úgy 10, ami pont elég mindenre. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2154 üzenetére
Szivacs. Semmi több, csak QTP3 mellé bepakolták a reducer modokat, meg pár apróságot, és kiválaszthatod, mit telepítesz. Ezt persze csak utólag tudod meg, mert FilePlanet-et azt írják, ovlasd el a readme-t. Hát, így is lehet forgalmat generálni, én meg jót töltögettem.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2147 üzenetére
Mi az az ebmer?
Bátor kutya?
Elméletileg az X7 is fasza játékegér (gyorstűz-gombbal! és nagy felbontással). Tényleg az, amíg a hajszálvékony kábele meg nem adja magát. Remélem, a műszerész haver képes finomművelést végezni rajta, mert a picike kábelecskécskécskék át vannak fűzve a nyákon, és aláforrasztva, ha a többi baromság még nem lenne elég. Persze minden jó dolgot el kell qrni a Gravis Blackhawk óta, nehogy már a felhasználó pár hétnél tovább jól érezze magát.Most van ez a frankó, görgős 3 gombos Tecsó-egerem (Silverline
), ebből még 11-et vehetek, tehát ha havonta kidobom, akkor vagyok egy X7 áránál az 1 éves amortizációt számítva. Csak a +2 gomb hiányzik (melee-hez meg gránátdobláshoz/rakétavetéshez), meg kicsit a nagy felbontás. Viszont az elektronikája nehezen romlik el.
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #2129 üzenetére
Csak annyi a lényeg hogy figyelj arra hogy mindig összejöjjenek a +5ök. Tervezz kicsit előre. Nem lesz gond a majorokkal ha ügyesen játszol és mindig kicsit előregondolkozol a szintlépést illetően. Nekem a mostani karakteremnek a majorjai totálisan nem a tápolás szemszögéből lettek kitalálva, egész egyszerűen azt raktam be ami nekem tetszett, és így is könnyedén ki tudom hozni a +5öket, tény néha kicsit nehezebb és több odafigyelést igényel.
tehát a lényeg hogy Enduranceot maxold ki minél hamarabb, luckra ~5ször teheted meg hogy nem raksz, és lehetőleg mindig +5öket rakj. (10szintlépés kell az adott attrib alá tartozó skillekből az +5ös bónuszhoz)
Jah és nem katasztrófa ha néha csak +4/+3 at raksz. És azért ne foglalkozz túl sokat se a az efféle dolgok hajkurászásával, inkább csak élvezd a játékot.Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #2113 üzenetére
igazi útonálló, bandita fajzat.
Gondolom nálad is hasonlóan lehetett vicces mint nálam amikor csináltam anno egy totál vörösszínű tompafejű brutális orkot, erre az emperor mondja nekem hogy engem látott álmában, engem válaszottak ki az istenek hogy megmentsem a világot
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #2095 üzenetére
A Luck jelentős dolog, kb mindenre kihat. Pl amikor spawnolódik valami akkor ott is nagyobb eséllyel találsz komolyabb lootot. Ráadásul kihat a skilljeidra. 50(%)on pont nem csinál semmit, 50-alatt negítívan csökkenti azokat. +1Luck +0,4skillt jelent mindenből!(bár ezt nem írja ki a stat fül, de minden cselekedetednél beleszámolódik). Tehát 100-as Lucknál +20skillpont megy Mindenre. Sztem ez nem csekély. Mellesleg a játékban mindenre kihat a Luck. Ergo ahol valamiféleképpen is hátrányos/előnyos valószínűségszámítás van akkor ott bele kéne hogy szóljon(elméletileg). Szal szerintem eléggé hasznos, nem véletlen az hogy csak +1et enged rá rakni mindig.
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #2090 üzenetére
a feltámasztó ima: rákattintasz a hullára és beírod: resurrect
Amúgy meg nem kell új játékot kezdeni ha át akarod írni a majorokat.
Csak beírod a konzolba hogy showclassmenu, és a változtatások után nem nyomsz OK-ot hanem konzollal (save "név") vagy menüvel elmented és arra ráloadolsz. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2102 üzenetére
Neked G80-as karid van, nem? Szóval ettől még lehet igaza, de nV-be tényleg nem mászok bele. Én mondjuk Crysis-nél láttam pl. olyat, hogy elvileg a VGA force-olja az AF-et, a játék lassul is, mégsem látni semmi eredményét. Viszont az Oblivion meg tudja, még ha játékból nem is lehet állítani, szóval lehet, tényleg van ott valami gebasz.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2098 üzenetére
De kéne. Viszont Systemroot szerint az nV is tud force-olni, ha jól rémlik. Én nem tudom megnézni...
egyébként de, túl durvának tűnik nekem is az a sok szögletes él, még AA nélkül is, és az alakok is valahogy furcsán illeszkednek (illetve nem illeszkednek) a képbe. Csak, tudod, én élsimítás-párti vagyok.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2090 üzenetére
Feltámasztó ima kezdete: "Load game..."
Én még sosem raktam luck-ra semmit, mert csak 1-et lehetne (bár azt sem jelzi), és inkább rakok másra 2-5 pontot. Aztán meg legyakom az ellent, mert neki nincs szerencséje, ha én ott vagyok, akár az 50%-kal is. Ráadásul velem van a "visszatöltés" varázslat. -
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #2078 üzenetére
Hát a Majorok optimális kiválasztására nincsen szent írás. Ugyanis nagyon függ attól hogy milyen stílusban játszol. Alapelveket el tudom mondani:
Az a célod velük hogy kontroláltan mindig +5+5+1Luck-ot rakjál ki.(Itt alapelv hogy az Endurance-ra mindig muszáj rakni(+5-öt) amíg nem100, luckra kb 5ször teheted meg hogy nem raksz, utána muszály mert nem lesz a végén max szinten 100)
-Olyanokat rakjál majorba amiketn NEM használsz.
-Ezek olyanok legyenek amiket könnyen lehet powertrainelni.
-Ha lehet minden fontos Attributehoz tartozzon 1 Majorod.Ha ezeket figyelembe veszd és érted is hogy miért kell így csinálni(ergo tudni fogod jól csinálni) akkor nagyon táp karaktered lesz.
egyéb:
-favored attribute-nak: Endurance és Luck.
- specinek meg sztem: Stealth(bár ez nem egyértelmű) (de sztem az ez alá tartozóakat a legnehezebb fejleszteni és ez ugye a fejlődési sebességre hat ki)Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan.
Üdv: SystemRoot
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2086 üzenetére
Most éppen 5-ödször pakolom újra a rendszereket, mert valamelyik vista frissítés partícióstul elbarmolta a vinyómat, szóval nem tudom, mikor lesz időm egyáltalán ránézni Oblira, és akkor még a teszteket sem ártana folytatnom, mert egyesek úgy vélik, játékokkal nem az adott game-engine optimalizáltságát, hanem a VGA-k képességeit lehet mérni. Meglátásom szerint, ha egy game-ben nincs CPU-limit, az nem a proci gyengeségét jelenti, hanem hogy annak kell dolgozni a VGA-k helyett, mert szint. tesztben, és otimalizáltabb game-ekben (ez ám a ritka!) ugyanott van.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2084 üzenetére
Én frankón eladtam a fekete íjakat, hogy minek annyi, egyet meg megtartottam, mert jók voltak a tulajdonságai, erre küldi végén elvette a gróf. meg közölte, hogy ha hozok még, mindegyikért újabb sok pénzt kapok. Qrvanyád - gondoltam, de nem volt ilyen a válaszlehetőségek között.
Se jó íj, se pénz a többiért.
-
válasz
hoffman_ #2080 üzenetére
Röviden.
És hogy a kereső is találjon valamit: Knights of the White Stallion
- az után kapod meg a küldit, hogy megcsináltad a Mazoga-s quest-et. (Ha nem csináltad még meg, akkor azt is leírhatom.)
- a gróf megemlíti, hogy van néhány rossz arcú tag, akiket ki kéne csinálni. Ők a Black Bow Bandit-ek, vezetőjük egy ork, bizonyos Black Brugo. A további infókért beszélj Mazoga-val (ő a rossz arcú ork csajszi) ez ügyben. Ő az előcsarnokban áll, és nyafog, hogy lovag akar lenni
- Mazoga elmondja, hogy a rossz arcú krapekoknak Brugo a főnöke, aki a Telepe nevű romban szokott rejtőzködni, ha épp nem garázdálkodik, de leginkább Middas-on (az szerda asszem, de végülis mindegy) éjfél és reggel 6 között tolja oda az arcát. Célszerű a lányzónak szólni, hogy várjon meg a kastélyban, nehogy baja essen
- elmész a megjelölt romba, és széthenteled a tagokat, meg Black Brugo-t. Ezután odaviszed a csajt, aki - mivel a küldi teljesítve van - inal vissza a kastélyba
- visszamész a grófhoz, jelented neki a dolgot, erre kinevez téged Knight Errant of the Knights of the White Stallion-á, ad egy Leyawiin-i pajzsot, meg egy kulcsot a White Stallion Lodge-hoz, ami azért jó, mert tiszta, biztonságos, és szép a kilátás. Plusz jó dolog, hogy a nyafogós ork lány rém boldog, amiért lovaggá vált.
- a rossz arcokat a fekete íjukról lehet felismerni, leginkább Leyawiin környékén tevékenykednek. A gróf minden további fekete íjért 10 aranyat ajánl fel. Ez jó biznisz, mivel 70-et érnek. Alacsony szinten meg is lehet tartani egyet, mivel majd csak a Dwarven motyók lesznek jobbak
- Telepe-t rendszeresen legyakhatod újabb íjakért, mivel a banditák rendszeresen odajárnak
- a legnagyobb gyülekező helyük egyébként a Rockmilk Cave, szép számmal lehet gyűjteni az íjakat. -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #2080 üzenetére
Ahjaj. Ahogy kivettem itt, beszélnem kéne Mazogával. Aki emlékeim szerint valamelyik várban található. Holtan,a munkásságomnak köszönhetően. Asszem úgy történt,hogy amikor bementem a várba akkor megtámadott. Én meg nem voltam rest és lekaszaboltam... Ezek szerint számomra kifújt a küldi?
Amúgy itt akkor valami Black Bow banditákat kell irtanom? Létezik hogy az aranyparton van egy Ayleid rom és ott is tanyáznak szép számban? Mert én azt hittem hogy azok OOO modból jöttek... Uhh,most nézem a térképet,lehet h nem is az aranyparton van. Bár nekem úgy rémlik. De most csak az a biztos h egy Ayleid romban voltak.
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #2063 üzenetére
Hú, ez azért szép teljesítmény, akkor majdnem lenyomsz
Legalábbis 15ös szintig, mivel én azon a szinten nagyon szoktam költekezni (mercantile trainelés nagyon drága, plusz még sok különleges kacat összevásárlása, meg a sok ház...)
Viszont lvl18 körül amikor megvan a Master-em alchemyből, akkor lealázok mindent és mindenkit. Onnantól kezdve megfulladnak az árusok a sok Potiontől amit eladok nekik...Jah mint fentebb írtam(bár nem elég részletesen úgylátszik) a skill bónuszok spellel, nem adják be az újabb képességeket, csak a meglévőeket erősítik fel kb. Tehát pl ha Blade-et felturbózol 100-ra akkor annyit fogsz sebezni kardal mint egy master blade-es, de nem fogod tudni azokat a mozdulatokat amit ő tud (szúrás. fordulóvágás, stb)
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2059 üzenetére
Azért vörös, mert tuning, de ez a megközelítés sem rossz. Ált. narancs és a vörös a nagy terhelés színe, én is ezért választottam.
Mit kínlódtok Ko9-cel?
Halljátok a híresztelést, hogy az anvili templommal szemben ott prédikál egy próféta, odamész, és beszélsz vele (vagy ha nincs ott, pl. éjjel, akkor várni kell), kijelölöd a küldit, aztán mehetsz is. Vagy keverem valamivel? Nekem már elég régen volt. Minek az a sok szunyálás? Én sosem alszom 1 óránál többet. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2056 üzenetére
Hát, az vagyok. A maradék 30% vagy nem VH, vagy olyan dolgokat maxtál föl, amelyeknek nincs különösebb jelentőségük. Én teljesen HIGH, mínusz árnyékok összetettsége medium-on nyomtam anno AA nélkül. Most már full a táblázat, és a grafikon is felkerült. Most kicsit formázom a táblázatokat, hogy azonos színű sávok legyenek a grafikon oszlopaival, úgy egyértelműbb lesz.
De azért király teszt, nem?Ha már van egy állítólag korszerű karim, hát hadd kínozzam kicsit!
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2049 üzenetére
Én csináltam egy kovácsolás-skill varázslatot, de hiába megyek ezzel 50 fölé, nem tudok varázstárgyat kovácsolni.
Amúgy tesztelgettem (megint csak Ob. rovására), DX10 tesztek kerültek az oldalamra (folyt. köv., de a mai napom már ennyivel is elment). Hát, akár ki is dobhatnám a 3870-et, csak mi a francot tegyek be helyette? Ha az arányokat nézem, mással sem lenne sokkal jobb a helyzet (mindent verő X2), mert tök mindegy, hogy 4 FPS-szel nem tudok "krájzni", vagy 7-tel (már ha a készítők anyját is maximumra nyomom). -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2037 üzenetére
Sosem lövök a semmibe, harc közben is ritkán. Amúgy csak kerestem a képeket, pihenésképp két teszt között. Hát a CMRDirt egy nagy szívás volt (már a teszt), de végigkínlódtam. C betűt hiába pöckölöm ki, inkább a jobb egérgombra nehezedek, nálam ott van. Min. varázsom van, csak azzal meg tök soká tart elintézni az ellent. Ezt nagyon nem szeretem, hogy unalmas hülyeségeket kell csinálni a fejlődéshez (csítelni meg nem akarok). Gyógylötyi helyett gyógyítom magam, csak ritkán sebződöm, azért ez a skill sem fejlődik túl. Persze, nem is főképesség, és ezalatt nem a forralási együtthatót értem.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2014 üzenetére
Hát még a többi eredmény! Itt a grafikon, lehet szemezgetni, elemezni. Tesztoldal után itt is megjegyezném, hogy többször ellenőriztem az eredményeket, tehát az érdekességeket a QTP3, ill. maga a játék okozhatja. Mindemellett megvártam a, amíg QTP3 betölti a textúrákat (mert különben 1-5 FPS-es értékekkel indult volna a mérés), és így jártam végig a kijelölt utakat a birodalmi város mellett, ill. Skingrad-ban.
Az itt is látszik, hogy az ATI üdvöskéje kedveli a nagy felbontást és a magas minőségi beállításokat. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2012 üzenetére
Biztosan azért, mert nekem jó ízlésem van.
HDR, az OK, én az AA-t kerestem.
Itt a graf. javítva:Majd rákerül a 860/1200-as eredmény is, meg lesz 1280x1024-es teszt, és a többi sok.
Mondjuk, ha Systemroot kollégának igaza is lenne, hogy QTP3 természetben is javít (bár én még mindig úgy emlékszem, hogy városi környezet a javítás területe), akkor is érdekes, hogy a természettel szemben mennyivel lerontja a megjelenítés gyorsaságát városban.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2010 üzenetére
Ja, én meg most egyrészt a londoni pokolkaput környékezem (nekem tetszik), másrészt meg igyexem tesztadatokkal feltölteni a 3870 játék-táblázatát. Ez nem kevés meló lesz, ha még normális grafikonokat is össze akarok hozni hozzá.
Mi az a HRD?
Ha nincs, hát akkor azért nem láttam egyik képen sem. Templomtorony ferdén nézve azért jó, mert hosszú, és egyenes, sok benne az él, látszik aminek kell.
Lehet ám, hogy sokan annyit obliznak, hogy nincs idejük fórumozni, nem? -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2001 üzenetére
Egyszerű, mint a tesztoldalamon a képek. AA nélkül odaállsz egy templomtorony elé, felnézel, és elmented a képet. Aztán ue. 8XAA-val, és máris eldönthető, van-e hatása. Ha nincs, akkor hiába kapcsolod be, mert akkor sem tudja a VGA-d. Az aranyszörnyes és az erdei képen (fa) lehet látni, hogy nincs AA. Vagy nem lehet látni, hogy lenne. A többi sajnos nem kimondottan jó erre. Megnéztem az oblogós képeket, ott sincs AA (zászló). A naplementés képeken se nagyon érzékelem (HDR+8XAA).
Készíts 2 ilyen templomtornyosat (mint az oldalamon), légyszí, azon tisztán látszik. Mindjárt megkeresem, és beteszem ide. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1995 üzenetére
2,8-on tuti nincs kihajtva a GTS. Nálam úgy akadozik be néha (1680x1050!), hogy 9-en van a megjelenítési távolság, igaz, árnyékok nincsenek fullon, AF-et és AA-t viszont a szépség kedvéért felnyomom (meg amit még lehet). Az akadás nálam egyébként a QTP3 és az említett megj. táv. miatt van, alapból nem csinálja. Hát, azért nem rossz ez a 3870.
Net kedd/csüt/szom este elképzelhető, amikor haverom a eljön a barátnőjéhez, és addig értelemszerűen nincs szüksége a mobil netre. Lehet, az árnyék is tetszene azért egy 3870-en, de már csak ilyen "aljas" vagyok...
Full látványjavítókkal egyébként mindenütt jobbak az ATI karik, v. legalábbis kisebb a lemaradásuk az nV-kkal szemben. -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1986 üzenetére
Eddig ez tűnt érdekesnek. Komolyabbank tűnik,lehetett vele meló. Gondolom
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #1981 üzenetére
Hát az télleg eléggé gáz.
Én a helyedben szerintem új karit kezdenék. Ha totálisan más dolgokat csinálsz vele (van lehetőség bőven) és más stílusban is játszol, meg máshol laksz, másmerre mész felfedezni akkor olyan lesz mintha egy új kieggel játszanál
Azonkívül sztem a játék kezdete nagyon élvezetes amikor még nulláról fejlődsz föl, gazdagodsz meg. Lvl20 fölött már inkább egysíkú a dolog. -
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #1978 üzenetére
Hmm... Hát ez rossz hír. Ezekszerint a save-ek corruptok... Vagyis tárolódtak bennük a hibák. Sajnos ilyen előfordulhat, bár nem gondoltam volna hogy ez esetben ez lesz. Esetleg próbáld meg csak és kizárólag az alap-gameet elindítani... hátha úgy mégis valami gubanc van azokkal a látvány moddokkal, bár nem hiszem. A másik meg hogy töröld ki a mydocban a .ini filet, ekkor a játék autómatikusan újra írja és defaulton lesz minden bejegyzés.(újra kell majd beállítani a grafikát meg a billentyűket is). Sajna nem akarlak álltatni könnyen lehet hogy nem oldja meg... Sajna sok a szar mod amik együtt még szarabbak és bizony csinálhatnak csúnya dolgokat. Mondjuk nagy peched van hogy eltüntetésük után is maradtak a gondok a savek miatt. Ez egyáltalán nem jellemző. Részvét.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1976 üzenetére
Megoldottam... Most már tudom állítani. De valami nem gömbölyű
Mutatom:
8x élsimítás + Bloom - játék alól bekapcsolva
HDR játék alól + 8x élsimítás driver-ből...
HDR játék alól + 16x élsimítás driver-ből...
Nem tudom. Talán bennem van a hiba
De a driver-es élsimítás nem igazán műxik
Hogy ne unatkozzatok,a Ráadás:
12 tagú gépjármű parkom egyik tüneménye
A másik nagyágyú(van még pár)
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #1970 üzenetére
Jók ezek a statok, látszik hogy sok játék van mögötte.
Hát sztem OOO val csak azok esnek ki amiket ő adott bele kompletten a játékba. Ergo a questekre amiket csak némelyest átírt nem lesz kihatással ha törlöd.
Szal sztem minden gond nélkül tudnod kell majd használni a saveeidet. -
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #1967 üzenetére
Sztem, jók a statjaid, látom a guildekkel is jól állsz.
Amit kihagytál az a statisztikás táblaArra még kiváncsi lennék.
Az AA= Anti-Aliasing =élsimítás ; AF= Anisotripic Filtering , anizo szűrés.(ezzel a távolabbi textúrák ugyanolyan élesek maradnak mint a közeliek.)
Sztem rakd be 4xAA/16xAF re driverből. 4xAA nál sztem nem kell több és nagyon öli a teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest