- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2482 üzenetére
Alchemy-re csak Frostscrag spire-ban szoktam gyúrni, csak úgy próbálgatom össze az elemeket.
Talám Systemroot majd jár erre, aztán megmondja, miért nem tudok felmenni a kastélyba, meg miért "öröknyitós" az a láda. Aztán a csapatom meg csak 2000 aranyat keresett.
Grat kösz. Én nem hagytam túlélőt, főleg, hogy a cuccossal fordulókat követően mindig előbújt még pár, meg egyre tovább is mentem. Te is hagytad Morag Balt megpusztulni, és van jó rucit? Ha hagytál élőt: menj vissza!
Elmentem gyakni messze nyugatra, hogy nőjenek végre a skilljeim, hát, az auróraiak barlangja az megint kőkemény volt, főleg, hogy kupacban jönnek 3-an, 4-en is. Viszont a maradék Weykund kavicsokat is összeszedtem (most már valami 65 kilónyit cipelek, ideje lesz félrerakni párat mágikus feltöltődéshez - tényleg, majd megnézem, lehet-e gombra tenni), főleg, hogy végre tudom használni a telekinézist. Viszont a Razornak gyorsan kifogy az a rengeteg mágikus energiája. Kár, hogy Warlakot semerre sem találni.
Viszont kelet és nyugat is nagyon üres szerintem a térképen, alig találni arrafelé valamit. Régebben tele voltam trollzsírral, most meg, amikor kéne az egyik daedrának nincs egy gramm se, pedig van minó, meg ogre, meg daedra, meg minden más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest