- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2049 üzenetére
Én csináltam egy kovácsolás-skill varázslatot, de hiába megyek ezzel 50 fölé, nem tudok varázstárgyat kovácsolni.
Amúgy tesztelgettem (megint csak Ob. rovására), DX10 tesztek kerültek az oldalamra (folyt. köv., de a mai napom már ennyivel is elment). Hát, akár ki is dobhatnám a 3870-et, csak mi a francot tegyek be helyette? Ha az arányokat nézem, mással sem lenne sokkal jobb a helyzet (mindent verő X2), mert tök mindegy, hogy 4 FPS-szel nem tudok "krájzni", vagy 7-tel (már ha a készítők anyját is maximumra nyomom).
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest