Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4764 üzenetére
10gigát biztos adok neki, mert én rakok rá Adobe cs3at (3-4giga), meg lightroom + még sok minden...meg aztán hadd nyújtózkodjon...
Ezekkel a progikkal amúgy milyen módon lehet kettéosztani a C-t?
Gondolom nem win alól, akkor viszont hogy? pen drive vagy ilyesmi?
tényleg biztonságos? mert sok melóm és egy rakat fotóm (fotós vagyok) is van a d-n, ami elvesztésével föl kéne kötnöm magam jól
Amúgy csinált most egy érdekeset a rendszer...kimentem kajálni, s mikor visszajöttem, a win sikálós boot képernyője fogadott, aztán átváltott egy kékhalálfélébe...csak meredtem rá döbbenten..mikor ráütöttem a space-re, visszapattant az asztal
Mintha egy hacker nyálazta volna át a gépet...Amúgy bots a rengeteg offért, de ezeket a válaszokat az adott topikokban csak sokára és hiányosan kapnám meg
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4753 üzenetére
Nah én is ezt gondoltam, de akkor úgy tűnik ez bukta...csalni nem szeretnék...annyira nem halok bele ha nem leszek arch-mage...főleg hogy fighters gulid masterként semmivel nem lettem jobb...(jó biztos valamiben , de az meg kit érdekel, nem jelentős)
Kalóz mivoltom okán serialt akartam szedni a netről, de belefutottam egy nagyon kemény vírusba...nos a vírus annyira nem zavar mert leírtható, viszont települt mellé egy "Antivirus XP 2008" nevű istenátka, amit sehogy sem tudok leszedni a gépről...ha uninstallt akarok, akkor hibaüzivel leáll
...mivel lehet végérvényesen leírtani az ilyen szarokat?
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #4739 üzenetére
Hmm, hmm, nem egyszerű eset.
próbáld ezket:
player.equipitem <BaseID> <#>
(baseid helyére a DB rucit, aztán #<- ennek a helyére pedig 1-et.)
Player.RemoveItem BaseID #
(baseid helyére a db rucit, aztán #<- ennek a helyére pedig 1-et.)
aztán végül:
player.removeallitems
Ennyi futja a tudásomból. A börtönt próbáltad? Amúgy csak pakolj ki elötte minden fontos cuccodat és akkor nem vesznek el tőled semmi értékeset. Ja és ha kiszöksz akkor nem csökken semilyen skill, az csak akkor van ha bentalszol. Ha kint vagy beírod ezt:
player.setcrimegold 0
és máris nincs bountyd.
Amúgy még ezen felül is van ötletem, de szólj ha ez nem megy, mert már nagyon bonyolódik. Arra gondoltam hogy végülis az aktív mágikus hatásokat is el lehet tüntetni consoleal...
Üdv: SystemRoot
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4739 üzenetére
Ok, de látod írtam, üssetek ha nem így van
Amúgy abban talán egyetértünk, ha már az ember eljátszadozik ezekkel a mod-okkal, akkor érdemes az egész hóbelemabcot feltenni
Én amúgy simán rádobtam az elvileg végleges peccsnek kikiáltott 1.042-et (vagymit) az alap gémre, ami amúgy a Shivering Isles hez van.... (de ha ez se így van, akkor megyek inkább elfele)
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4729 üzenetére
Jah, már csak plussz 15k kell E8-hoz.... Nem ígérem, majd meglásjuk. A karin meg nem bánkódom, van még benne szufla. Amennyit meg játszom, tök8... Csak ezt az órejel visszavételt kéne megnéznem, hogy és miként...
A játékodat illetően meg nem akarok vészmadár lenni, de szvsz halott. Ezek után nem lesz már soha tökéletes, ezt tudom jól
De hajrá, én szorítok érted
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4726 üzenetére
Egy hete 35%-os ventinél 57 fok volt a karim Idle... Tegnap 47... Ennyit az időről
Én is hanyagolom kicsit a gémet, de mentségemre legyen, hogy mindet
Tanulgatok. és tervezek...Az új konfigom már a fejemben van. És alig várom, h végre belekezdhessek. Új házikó, a P5Q és egy AC S1 a karimra nameg egy E7200. És ha minden jól megy, kerek 8k-ból ki fog jönni. Csak még legalább 2 hét míg beindul...
2 hét alatt csak megszabadulok a házamtól. Nameg visszajön a pénzem giannitól
(úgyfest...de azért kopp-kopp-kopp)
Azt mondta, ha rossz(ami 110%), akkor beszámítja azon az áron, amin épp adja(~22-23k) mondom ok. Aztán beszéltem anyuval, aki otthon van a témában és azt modta, azon az áron kell bevennie, amennyiért én vettem. Szóval EU és fogyasztóvédelem rulzAzért szültem pár képet. Ahogy tudom feldobom őket. Legyen min szörnyülködnöd ( a képi hatások,hiába a 4850, valahogy nem olyan mint kéne
)
-
Kareszovics
addikt
válasz
katt777 #4724 üzenetére
"és ne feledd, jön majd a Fallout 3, amire én spec. nagyon kíváncsi vagyok"
+1. Én is nagyon kíváncsi vagyok rá, bár a fő kultusz teremtő Fallout 2-őt rajtam kívülálló okok miatt kihagytam (csak az 1-et meg FOT-ot nyomtam végig).
Másik az, hogy még mindig proci-limittel küzdök.
A házfelújításom pedig még mindig tart, úgyhogy ez a kérdés nem is nagyon fog megoldódni.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #4718 üzenetére
Nem naon követtem a fórumot, az a problem hogy rajtad maradtak a DB-s ruci hatásai de nincs rajtad és nem is tudod felvenni?
Én azt próbálnám, hogy consolból unequipelném magamról.
Asszem valahogy így kell: player.unequip <id> Ide a ruci id-ja kell. Ezzel elméletileg leveszi rólad a ruhát.Próbáld ki, ha nem megy szólj.
Üdv: SystemRoot
-
válasz
katt777 #4709 üzenetére
Nah, látod, most kell kiabálnod, hogy bug.
Átnéztem néhány külföldi fórumot, ott is írnak hasonlókat, bár nagyon ritka. Próbáld meg elhajítani a köpenyt és a csuklyát, majd újból felszedni, és úgy felvenni.
Mien a monitorod?
A DB-s köpeny speciel fekete.
A fémcsizmut tudod csendesíteni, ha fejlődsz Sneak-ben.
De persze tehetsz rá constant effektként pár % Sneak-et.
-
válasz
katt777 #4699 üzenetére
Faelianra gondolsz?
SPOLIER ON!
Szal, Ocheeva azt tanácsolja, amikor odaadja a küldetést, hogy a kollégáidtól érdeklődj Faelian holléte felől. (Értsd: DB-s páncélban rohangáló ürgéktől és csajoktól.) De beszélhetsz bármeik IC-s Elffel is, a lényeg, hogy csipázzanak (50+-os diszpozíció), és elköpik, hogy a Tiber Septim Hotelben szokott lenni a gyilkolandó ürge. Ott nem találod meg, de ott a csaja, felnyomod neki a diszpozíciójátés elköpi, hogy hol van az ipse. Odamész, nyakon vágod, kiheréled, lefejezed, ahogy tetszik, lényeg, hogy indoor killing legyen.
SPOILER OFF!
Mit mond, miért nem tudod felvenni?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4690 üzenetére
Végső soron lehet, hogy az Obli könyvtárral jobban jövök majd ki
Amúgy gondolom(a hsz-id alapján), hogy nem FastTravel-olsz, hanem érdemben játszol...
Amennyiben igen, respect, mert az nagyon komoly meló, a játék legtökölősebb része. Nem is a távok miatt, hanem mert úton-útfélen belefutok valamibe, vagy valakibeA szintlépésekre meg tojok magasról. Sosem megy úgy, ahogy szeretném. Ezért is kukáztam az új kari(ai)m. A mostani veterán, pedig szintén nincs kimaxolva, de pont azon a szinten van, amikor a játék még nehéz, és van hovafejleszteni, de már képes mindenre, ami lehetséges. Innen már csak a "God-szindróma" 100-as, vagy afölötti Skill-ekkel, és Attribute-okkal...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4688 üzenetére
Ezek elég jó értékek lvl9en, így kell úgy játszani, hogy nem bele a világba, élvezni, de ésszerűen fejlődve is. Mondom ezt így látatlanban
A pajzs? Háát az tudtommal fullos cumó és ennél fogva lvl35ig bizony fel lehet tolni...
A Conjuration ízére majd rákapsz. Nem holmi szaros késeket meg kalapácsokat fogsz idézni...
Mikor betolsz a cave-ben egy daedra pókot és nézed, hogy zúzza le a macikat meg az ogrékat, tégem meg észre sem vesznek, nagyon poén
Személyes kedvencem a Daedroth, bár vele ketten küzdünk, ő(k....) kellemes segítő(k)Az a kár, hogy az SI-n beszerzett lényeket nem lehet Cyrodilban használni. Hogy fordítva hogy működik, nem emléxem. Nem tudom hogy próbáltam-e, és amióta Sheogorath eltávozott közülünk, otthagytam a Reszkető Szigeteket
szerk.:fuck! utálom ezt a topic-ot(nem igaz), mert ha írok, mindig kedvem támad Oblizni.. és nincs rá időm(
), olvasnom kéne egy csomót, aztán esszét írnom. ehelyett egy vacak dobozt(pardon, lapot) bámulok és kattogok
(
)
-
válasz
katt777 #4677 üzenetére
Amikor csinákolsz enchantolt motyót lélekkővel, (megfigyelted, hogy a játékban 'incsönt'-nek ejtik?
) akkor elnevezheted, ugyanúgy, mint a sigil köves cuccokat, spelleket, potionokat, stb. Más kérdés, hogy csak azokat szoktam elnevezni, amiket tartós, saját használatra készítek. A kedvencem az íjam a Zadrack's Superior Bow, ami Daedric Bow-ból Grand-dal töltött GSG-vel készült, 20 pont tűzsebzés 2 mp-ig, 20 pont fagysebzés, 20 pont sokk sebzés. (Sokk, erre ki kéne vmi találni, elég gányul hangzik.
)
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4658 üzenetére
És neki milyen prockója van? Amúgy a PH! tesztben egy 3ghz körüli c2d legalább 90-95%-osan kihajtotta ezt a kártyát. És tegyük hozzá, hogy ultra beállításon, magas felbontáson játszom. És tegyük hozzá, hogy a gts jobban vitte. Szóval driver
A dejavu miatt bocsi, nem olvastam vissza... De thx. Ezt az AVIVO-t vagy mit majd megnézem, elvégre nekem is van...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4655 üzenetére
Enyém nagyon tuti darab, tud ilyet is
Amúgy csináltam pár képet, de nincs időm feltölteni őket...(lusta vagyok...) És egyébként is. Fáj a szívem. Ma jáccottam egy kicsit, és megint nagyon csúnyán elkapott a fíling. Jól feltekertem a hifit, és ez is rátett egy lapáttal. Nameg gyönyörű is volt. Csak ugye kb nincs időm játszani
Meg ez a buzi kártya is leesik(gyakran!) ilyen 20fps-ekre...Néztem a vidiket, nagyon jók. Én is csinálnék, de frap-szal brutális a méret(1perc~1giga) és nincs hang se. Mit használsz? Vagy ha fraps-et, akkor hogyan?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4647 üzenetére
Hát ebben igazad lehet.(csak azért hagyom rád,mert azt monnya közmóndás
)
Amúgy jó ez a 4850. De.... Vagy a driver nem a tuti, vagy valami. Közel sem hozza, amit vártam. Ez a 9800GTX+ amivel kb egy szinten van, nem tudom milyen, de elég hihetetlen, hogy így alázza ez a kari. Meg úgy elég sok dolog hihetetlen.
TDU mondjuk átlag 30ról átlag 45-50re ugrott. HDR nélkül 60-70re. Crysis is reális. De Obli? Nah az nem. Ulta nemNameg a hibák. Crysis 1x már totál meghalt tőle. Képmetszetek és átlátszó-összeolvadt táj... Kuka... Obli lag... TDU-ban meg azért tudom ilyen jól a HDR nélküli fps-t, mert HDR-rel rendszeresen meghülyül. Ultra világos lesz. Alig látom mi, mi. Túlspilázza az effektet
Ez többnyire megoldódik, ha kiugrom az asztalra párszor, vagy ki- be kapcsolom a HDR-t. De hosszútávon fasznak sincs kedve ezzel foglalkozni...
De még így is übereli a kedvenc őserő kártyám a megboldogult G80GTS640em. Jajj, de szerettem
Sőt még porci-limitem is van -
--Disztroj--
senior tag
-
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4594 üzenetére
Hmm, ha 512es lenne akkor jó ára lenne, de így nem nagyon....ha már váltok, akkor mindenképp 512re, mert ma-holnap ez lesz az alapkritérium pár ígéretes játéknál.
Amúgy még egy hónap kell, hogy én vga-t vegyek, szal addig még akadhat egy-két ígéretes ajánlat....de amúgy a 8800gt (esetleg9800gt) a kiszemelt...már úgy fél éve -
-
-
-
-
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4584 üzenetére
ohh anvili ház már rég megvan, és igen, azzal nekem is volt bajom (pedig már akkor is elég nagy killer voltam
)
Ha a többi ház csupán lé kérdése, akkor jobb shadow drake, és maradok vándor
(mondjuk ennyiből rosz ez a mod, hogy kinyírja a ház létjogosultságát)node te mondtad hogy megannyi haverodnál elcsesződött a radeon....ez azért nem véletlen..(és most nem az nv pártiság beszél belőlem)
Mellesleg ha az atival ennyi csesződés akadt, akkor egy próbát majd megér az nv...hamár úgyis a legtöbb kiadó az ő malmukra hajtja a vizet
Amúgy ha te tuningolsz mindent, ami a gépedbe kerül, akkor no wonder
jah és egészítsd ki a hsz-od egy HIS-el -
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4582 üzenetére
ehh, ezek a radeonok hatalmas kazánok...pedig elgondolkodtam egy 4850en, csak az efféle problémái az atinak nagy visszatartó erő...pedig marha jó cucc
kb a két gyártó között valami olyasmi különbség lehet, hogy az ati egy veszett dögöt próbál a ketrecbe tartani, míg az nv dándogot sétáltat.Amúgy a korábbiakra reagálva, nehézség csúszkám középen volt mindig is, szal lehet feljebb kéne raknom...bár akkor is uncsi lesz huszadszor is végigmenni egy kapuzáráson
A ház vásárlás meg mire jó? Berendezem és örülök neki?
Sok értelmét nem látomJó lett volna olyan vásárolható cuccokkal telepakolni a kereskedőket, amiket nem gyárthatok magamnak (vagy csak nagyon késöbb), vagy nincs lootban, azaz motiváció a pénzgyűjtéshez..
Most ott tartok, hogy kezdem lefosni a lootban felbukkanó értékesebb cuccokat, egyrészt mert nehezek, másrészt meg az értük kapott lé semmire sem jó... -
-
-
válasz
katt777 #4567 üzenetére
Alchemyt, Destructiont már kimaxoltam.
Szerencsére minden szintlépéskor 1-et teszek a Szerencsére.
Ja, most 385 a teherbírásom, de oan nehéz minden, hogy fegyvereket már nem is viszek magammal, mivel hiába 5.000 arany egy Deadric Warhammer, ha 93 egység a súlya, és úgyis max 1.200-at adnak érte, szal na.
Amúgy az vicces, hogy van nálam sok hozzávaló a potikhoz, már eladtam a fegyvereket, páncélokat, mittomén van nálam 220 egységnyi cucc, és bírok ugye 385-öt. Nekiállok főzni, és, amire végzek, lesz ien 490-es terheltségem, mivel a kenyérből, meg egyéb hétköznapi motyókból (kukorica, krumpli, alma, stb.) csinál ien 5 egység súlyú Restore Fatique potit.
Szal eleve a lötyis csajszi boltjában főzöm meg a cuccokat, mivel menni már nem tudok, de rákattintani az arcára még igen.
Mondjuk ez abból ered nyilván, hogy a potikhoz vizet használok, és azt párolom le, vagy iesmi, de azért durva, nem?
-
válasz
katt777 #4565 üzenetére
Nekem most így 25. szinten (és még menne feljebb) közép fölötti csúszkával elég kemények a szituk. Bemegyek egy barlangba, és csak Goblin Shamanok, meg Goblin Warlordok vannak, és böszme kemények tudnak lenni.
Marksman-om valamiért nem fejlődik rendesen, pedig szinte csak azt használom, de oan szintre vittem, hogy a "map" másik oldaláról kilövöm az ürge szemét, de még mindig csak Journeyman vagyok, ehh...
Ja, és a legmagasabb képességem a Szerencse, 73-mal.
-
válasz
katt777 #4563 üzenetére
Mert egyelőre nem jött több Magickát növelő Sigil Kő. Nem, az nem megoldás, hogy visszatöltögetem, amíg nem jön, meg moddal én választom ki, hogy mien legyen. Az nekem oan, mint amikor konzolból adsz magadnak aranyat, mert szerinted többet ér, mint amennyit adnak érte. (Persze, értem én, hogy a játék szerint is többet ér, de ez oan, mint az almatermelők, akik reklamálnak, hogy dehát csak ennyiért veszik meg, hát vazzeg, ezt hívják piacnak.
) Szal az úgy nekem nem pálya, érted.
Páncélt nem hordok, nem passzol egy mágushoz, szal max köpeny + csuklya jön szóba.
-
-
válasz
katt777 #4559 üzenetére
Igen, muris a futás, de hasznos.
Kéne fabrikálnom vmi faja kaméleonos motyót...
Végre elkészült Zadrack (a karim ugyebár) legújabb kollekciója, ezúttal Magicka vonalon.
Magicka Robe +20
Magicka Hood +20
Magicka Boots +50 (Sigil Stone-ból)
Magicka Ring +20
Magicka Amulet +50 (Sigil Stone-ból)Így az alap 174 Magicka pontom 334-re pattan, ami közel a duplája, így már lehet varázsolni. Mondjuk szép, szép az új kollekció, csak még sosem kellett használnom.
Na, majd a főküldiben, ha végre neki fogok olyan 30. szint körül.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4555 üzenetére
Ohh én küldenék sokat, de itt úgysem a 7600gt-s látványra csorog a nyál
Amúgy kb a 10. obli kapunál tartok és már most rohadtul unom...nagy baj, ha átvágtatok minden szaron és rohanok a főtoronyba? (a hitvány loot nem érdekel különösebben, mivel pénzem elkölthetetlen - nem is tudom mi értelme van amúgy
- varázscuccaim meg így is bőven kiszolgálnak...gyógy lötyi nagyritkán kerül elő harcok után/közben
)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4545 üzenetére
Uhh! Csak most olvastam át és fogtam fel, hogy neked az VGA-d... megvan
(postáról annyit, hogy nándikától jött nekem paszta utánvéttel és az is be volt dobva nemes egyszerűséggel a postaládába... Ha nem lennék korrekt simán megnyúlhatnám fizetés nélkül. Röhej mik vannak
)
ui.: A másikról nem tudok vélekedni
De a zeszed már megállhatott
-
hoffman_
nagyúr
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4518 üzenetére
Amúgy az obli (3+/- éves) karifektetésének az írható föl, hogy készült hozzá graf tuning mod ugye, ami nem tudom mennyi idős, de így könnyű karikat izzasztani ennyi idő után is.
(Crysisnak meg egyelőre nem kell, késöbbiekben meg nem is fog kelleni, mivel a kutya se játszik vele addigra)
Mellesleg szép nagy területet kell megjeleníteni egyszerre az obliban, amihez akkor még hozzájön az általatok is betesztelgetett láthatósági mod vagy mi a tök....nah így már valóban kemény dió az obli, de ezért is szeressük jól... -
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4516 üzenetére
Eszemben sincs meghatározni a topic témáját, de mi is tudomásul vettük, hogy az ideiglenes karid egy rakat fos az nv-vel együtt, ezt se kell leírni 20x , mivel gyakorlatilag 1 hozzászólásod (ami ezen oldalon van) sem nélkülözi a szerencsétlen ramhibás 79gt fikázását...csak erre akartam rávilágítani..
peace
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4506 üzenetére
"mint írták"
Én is írtam nemrég hogy életemben először esek neki a főküldinek....aki olvassa és itt van, az tuti látta ezt is...jó, nem kell egyből 40x átgondolni egy postot, de én most speciel Dagon haláláról olvastam ezen sorok között, ami azért bármennyire is csak egy része a történetnek, épp annyira lényeges is... úgyhogy amíg ki nem tolom, addig légyszi SPOILER-t rakjatok a hasonló hozzászólásokhoz.
A vidkari témához meg annyit, hogy elhiszem, hogy most neked rossz, mert csúnyább az Obli, meg kissebb, de ne erről szóljon a topic
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4508 üzenetére
Szeptemberig ráérek
De a mostanira épp az imént dobtam XP-t... Felépítem a tökéletes rendszert, eddigi életem során. Olyan nem létezik, de hátha sikerül megközelítenem
Jó, lehet, hogy csúcskari volt, de nézz csak vissza teszteket... El volt azért maradva egy 1950-től, meg egy GTX-től...
Aztán iparkodj, várunk vissza(még idénre
)
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4504 üzenetére
Ne KATTogj már ennyit ezen a vidkari témán.
Ha vissza tudod venni a beállításokat annyira hogy fusson, akkor nem értem mi a problémád azon túl hogy garizás szar ügy (Én 7600gt-vel 1024x768ba teljesen elvagyok vele)Amúgy máskor ne spoilerezzetek ennyit (vagy legalább írjátok oda), mert van aki nem vitte még végig (pl én)
Gondoltam, hogy lesz valami ügy majd Dagonnal, de hogy miféle eddig titok volt... -
válasz
katt777 #4499 üzenetére
Ez nem bug, írják a küldi leírásánál is, hogy ha nem aludtál még az első gyilkosságod óta, akkor amint felébredsz henantier rémálmában, meg fog jelenni Lucien a Blade of Woe-t lobogtatva nagy vidoran. Tehát nem a bugok között írják, érted.
Meg egyébként is, Lucien elég dörzsölt ürge, a mágiához is konyít, miért ne léphetne be vkinek az álmába, ahogyan te is be tudtál lépni - a medál segítségével. Egyébként Henantier-nek hívják szegény csókát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest