Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz --Disztroj-- #4585 üzenetére

Attól még lehet házad.
    Bazki, nV utóhatásaim vannak a 7900GT után. Anno minden rendben volt, de most ATI-val is körülrajzolja az objektumokat, ha varázsolok, meg megint nem tudtam kijönni Rufio-tól, szóval beb.szott a játéknak rendesen.
    Viszont a 8.8-as Catalyst-tel, full kényszerített módban sokkal (még annál is, ami volt) szebb lett minden grafika, csak lestem, mint a moziban.
    Bejutotta Cheydinhalban a DB-sekhez, de csak egytől tudtam zsebelni pár aranyat, viszont lazán kipakoltam minden cuccukat a pincében (nem is lopat), és jó áron eladtam az ugyanott lebzselő árusuknak. ;]

Hát, a Galaxy 8800GT szétvágta a monitorom színkezelését, egy havernál szintén.
    Nem a tuning volt a gond, hanem az, hogy már hónapok óta csak alapon ment a kártya, és néha játszottam pár órát, ennyi volt a terhelése. Egy Ferrari is bedöglik, ha csak néha jársz vele, és akkor sem hajtod meg rendesen, bár távol álljon tőlem, hogy ennyire leszóljam kedvenc autómárkámat, Csak a hasonlat kedvéért.

Aláírásomban csak rakásra beszaró cuccok vannak, de mondjuk a Sapphire esélyes, amennyi behal mostanság, és pont a csúcskarik (2900XT, 3870, és pár 4870 is), amelyek ki vannak hegyezve. Én még azt sem mondhatom, hogy vacak táp van alatta. Egyébként nem haveroknál, hanem forgalmazó ismerősnél, aki kilóra szív mostanában a garanciákkal emiatt. persze nem a pénz (no pktg azért van), hanem a futkosás. Másik forgalmazó ismerősöm szerint a Radeonokkal alig van baj, az nV-ket viszont sorra viszik vissza holtan. Na, most légy okos! :U (És vegyél egy S3 trio-t. :P )

• --Disztroj--

senior tag

válasz --Disztroj-- #4585 üzenetére

mármint az aláírásod egészítsd ki a HIS-vel...kevés az 5p :W :D

Új hozzászólás Aktív témák