Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ruhából is van többrészes...
Én a csatamágusomat nehéz páncéllal álcáztam anno...
A mostanit meg /pill. bőrpáncéllal tolvajnak.
Az a hülye selector mod kidobál a játékból, annak még helyet kell keresnem valahogy a BS-ben. Hülye vagyok én, magamnak munkát csinálni... Szóval még nincs fönt, de még nem is vagyok lvl17, hogy érdekeljen. Az még 7x5 képzés, csak most éppen idézőképzőt nem találok, pediglen az kéne már, hogy fejet leszthessek. Egyébként nézted a mod leírását? Extra tulajdonságok is vannak, nem csak a köveké alap, sztem nem lenne az olyan rossz. Különben is, ha már akkora mágus vagyok, hogy én határozom meg, milyen Sigil-követ ad a torony...Szóval csak nézőpont kérdése, hiszen a játékban nincsenek éjjel világító ablakok, 4x textúrák, természetes időjárás és növények + víz, meg felturbózott városok, extra fegyverek és pajzsok, sárkányok, stb., akkor azokat sem használhatná az ember. De nekem úgy már tök üres és kihalt lenne a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest