Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Jorus #8289 üzenetére

    Én a 2. karaktert csaknem teljes egészében W7 alatt toltam végig. :P Amúgy van XP is a gépemen (nem hiszem, hogy a te gépedre ne lehetne telepíteni), csak a HDR pár %-kal gyorsabb W7 alatt. Sőt, ATT multithreading-et bekapcsolva még a procimagokat is képes szétterhelni.
    Valamit nagyon rosszul csinálsz. :N

    Bendőke: Magyarhoz, és humán tárgyakhoz összetett gondolkodás kell, no meg a tanarak észjárásának ismerete, úgy még a legnagyobb baromságot is el lehet adni 4-5-ösre. :P Én anno olyan novellaelemzést adtam be (tanulja a f.sz a sok verset, ha el akarom olvasni, úgyis ott van a könyvben, inkább alkotó tevékenységre használom a felszabaduló hatalmas agykapacitásomat ;] ), amely a magyartanárom szerint abszolút marhaság volt, de a hivatkozások miatt nem mert belekötni, simán kaptam rá egy 4-est. :DDD A szépirodalmi díjak engem igazoltak, valamint a magyar érettségi, és úgy ált. a magyar-tanarak/tananyag értelmetlenségét.

    A memorizálás az ostobák menekülése a gondolkodás elől.

    Bármelyik magolós segg "érvrendszerét" ízekre szedem maximum 2 perc alatt. ;] (Az istenhívőkéhez elég 15mp. :)) ) Semmit nem tudnak kezdeni az ész ellen a felhalmozott információhalmazukkal (a csak adott kérdésekre megfeleltethető, kész válaszokkal), mert képtelenek felhasználni, azaz gondolkodni. De mivel ilyen egyszerűen kondicionálható az emberek 95%-a, ehhez kell igazítani a vizsgarendszert, hogy a rabszolga bent maradjon (érett vagy rá), az intelligenstől meg lehetőleg megszabaduljanak, ha eddig még nem sikerült. Az intelligensebb vagy felismeri, hogy látszólag alkalmazkodnia kell a nyájhoz, és szenved benne, vagy elpusztul. Az emberiség ált. IQ-ja alakulásának ismeretében kijelenthető, hogy még az intelligenseknek is csak egy kis hányada jut el a felismerésig. :(((

    Bocsi, kifutottam kicsit az eszmémet. :R

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák