Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jorus

nagyúr

válasz katt777 #11636 üzenetére

Nem törekszem a fejlődésre túlzottan, illetve csak annyira, hogy szintlépés után megyek a mesterhez, de a lvl-szorzók annyira nem vonzanak, kell a küzdelem és az izzadságszag. :D
    Páncélt nem szeretem, van köpönyegem 18-as Shield-del, meg Shield ringem 15-ös Shield-del, meg éjjellátó sisak meg vmi lövészkesztyűm. Nincs kedvem nekiállni vmi Elven vértnek, mert alacsony a páncél szintem, a karakterem meg gyenge tünde, szal 185 egységnyi cuccot bír csak meg, aminek nagy részét elvenné a páncél, oszt akkor nincs hasznos kapacitás, hogy a lottolt motyót a városba fuvarozzam, és akkor felkopna az álla szegény karinak. :D
    Varázstámadásokkal én elvagyok, most csináltam 130-as sebzésű tűztapi spellt, amiből 3-at tudok tolni egy levegővel, azért az elég markáns 390 FP-s sebzés. A zsebem meg tele van Welkynd Stone-nal, szal Magicka-ból nincs hiány sosem.
    Mit szeretnél idézni? Conjuration pont erre van kitalálva. Simán idézhetsz magadnak kétkezes kardot is akár, 29-es alap sebzéssel. Ami ugye magasabb, mint az Umbra 28-as sebzése. Emellett hosszabb és gyorsabb is. De idézhetsz íjat, buzogányt, akármit. Vagy, megidézel 2-3 Xivilai-t, azt azok elboronálják gyorsan a félreértéseket. :)

Új hozzászólás Aktív témák