Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
exec79
tag
nincs benne denuvo és mégis megveszik...mik vannak, mégsem a kalózkodás az oka más játékok gyatra eladásainak?
-
MageRG
addikt
Szerintem ez kevésbé a játékosközösség, és sokkal inkább a kiadók belenyúlásának és a videojátékos "újságírás" sara.
Egy sokmilliós, évekig készülő projektet nem fogsz úgy pénzelni, ha attól félsz, hogy a potenciális közönség nagy része otthagyja, mert túl nehéz/bonyolult.
Az indiek azért merik bevállalni, mert náluk kis közönségnél is megtérül.
Mellesleg Miyazaki is egy "kuka" projekttől (Demon's Souls) indult, amit a kiadó gyakorlatilag leírt veszteségként. -
Scholes9
nagyúr
Mocsok jó lett, ebben is lesz pár (száz) óra
-
nubreed
veterán
válasz
BoneDragon #6 üzenetére
Nagyon helyes, hogy "nehéz"! Elegem van már az olyan játékokból, amik még a legnehezebb nehézségi fokozaton is könnyűek. És mindez miért? Mert a "modern" játékos társadalom nem képes tolerálni egy kis kihívást. Ők azok, akik telesírják a netet ha nincs mindent szájbarágó tutorial a játékban és nem fogja a kezed végig. Ők azok akik nem, hogy nem vetik meg a pay2win játékokat, hanem egyenesen imádják. Agyhalottak.
De szerencsére a minőség mindig utat talál és igenis igény van rá, sőt hatalmas igény, ezt az eladott számok fehéren-feketén megmutatják. Szerintem a From Soft se gondolta volna, hogy 3 nap alatt eladnak 5 milliót a DLC -ből.
-
BoneDragon
veterán
Akkor érthető miért van ennyi hisztis player, hogy nehéz a játék.
-
Hunpriest
senior tag
Ennyi bevételböl visszaforgathatnána már valamennyit a tech fejlesztésére... amúgy a game az jó.
-
nubreed
veterán
Az igen! Ez nagyon jó eredmény. Nem rég, pár napja volt a cikk, hogy a Stellar Blade a megjelenése óta most érte el az 1 milliós eladott példányszámot. Ez a DLC meg pár nap alatt 5 milliót... Jó tudom, ez multiplatform, stb. de akkor is. És ez "csak" egy DLC, amikből mindig kevesebbet adnak el mint egy full játékból. Talán el kéne már felejteni ezt az exkluzivitás dolgot és eleve multiplatformban gondolkozni alapból.
-
cyberkind
félisten
Tény ami tény, felfedezni ezekben a stílusú a játékokban kb a legjobb érzés, hiába a sok üresjárat meg az open world miatt generált problémák, én is imádom minden percét, pedig az alapjátékba beleszalad több, mint 200 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Úgy tűnik, hogy a DLC-t nagyon sokan várták és még annál is többen vásárolták meg.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...