Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz Bad Pritt #11464 üzenetére
Rákerestem közben van-e kifejezetten SOTE fórum itt, de csak a tesztes hsz-ekbe néztem bele, ahol Te is kritikusan írsz (végre valahára ) bár én ezeket már most, csak az alapjátékkal játszva, közvetlen 180 órányi DS3 és Lies of P után, szóval elég élénkek még az emlékeim mind DS3 és Lies of P terén így úgy gondolom, hogy eléggé valid kritikákat fogalmaztam meg(A megfogalmazás lehet néha alpári volt, sajnos ilyen mikor idegbe rak a game )
Az endgame mint írtam nevetségesen gagyi volt, miután 2-2,5 napom elment Malenia -ra az utána lévő dolgokon már szinte faceroll volt átmennem, már ott tartottam, hogy nem azért nem játszom, mert nem tudnám megölni a következő bosst, hanem annyira unalmas lett, persze ennek egy része biztos, hogy kiégés Malenia-n, Malenia-án, Blade of Miquella -án, tehát Malenia-án, Blade of Miquella aki Malenia, Blade of Miquella azaz A Malenia, Blade of Miquella.
Nah de ha tényleg SOTE is reuse, reuse és reuse az k.va nagy baj
Illetve a 2.hsz nagy részével egyetértek, de gondolom ez már átment Nektek, amit adok azok a bossok dizájnjai, területek, zenék mesteriek aztán magával a boss harc gyakorlatban kivitelezése már más tészta helyenként, amiben a fő ludas még mindig ez a borzalmas, tipik From kamera kezelése áll. A játék végén az utolsó talizmán ami kellett az achihoz, hogy azt három ugyanolyan fos "őrizze" bevallom egyre volt idegrendszerem még a végigjátszás után, a másik kettőt kicseleztem és csak felkaptam az itemet azt csháááá! A játék 30-40% -át ki lehetne vágni + kicsit jobb iránymutatás, ha már open world és akkor lehetne 10/10, de így nem jobb mint bármelyik Dark Souls(ha, jogosan, figyelembe vesszük a kor adta technológiát, mit lehetett akkoriban lefejleszteni) rész.
Nem is értem, hogy aki írta a SOTE tesztet az alapjátékban majdnem lvl200 volt a végére, hát én kb tényleg minden kis zeg-zugot bejártam, 250óra ment bele(persze sokszor a háttérben futott a játék órákat miközben videókat néztem, meg itt fórumoztam) és 150 alatt vagyok, úgy, hogy mindent soloban öltem le, végig Guts roleplay(tehát nem használtam kb semmi itemet csak a b@szom nagy kardomat, nem stackeltem buffokat meg ilyen, számomra, game breaking dolgokat nem csináltam[konkrétan annyi buffot lehet stackelni, hogy minden boss one shotolható]).[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest