Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lassan kijövök ebből a szarból, de jobb később olvasni mint soha
Köszi az írást!A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
válasz hiperFizikus #172 üzenetére
Mérgezés tünete, ha nem akarok inni?
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
-
Ne is mondd, érzem a hanyatlást. Igen, abból érzem. Képtelen vagyok inni, mindig megfeledkezem róla.
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
-
Mennyi az ajánlott napi folyadék bevitel, és abból mennyi a sima víz?
(Ülőmunka, 0 mozgás - majd jövőre )A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
A pékek a lángososok és a kürtöskalácskészítők mit mondjanak?
-
Ha este sem tudsz legkondis helyen aludni, akkor a fáradtság es az ebbol fakado fokozott idegallapot a koncentraciot zavarja. Amugy szerintem semmit.
-
Logouton igencsak felütötte a fejét az egészséges életmód .
Szóval minél kevesebb szénhidrátot kell enni. Enni csak 12:00-és 18:00 között lehet. Ha ezt pár hónapig folytatjuk akkor 10 vagy annál több kg is lemehet.
Én 3-4 napja elkezdtem. Mintha elindultam volna lefelé, de félek ez csak jojó. Meglátjuk, kíváncsi vagyok rá.A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Jajj köszönöm a választ .
Most azért kerestem fel a topicot, mert hátha tudna valaki segíteni abban, hogy Budapesten van-e olyan magán szűrőklinika ami ténylegesen foglalkozik a szűrésre jelentkezőkre, továbbá nem pénzlehúzásra mennek, ha valódi probléma feltárásra?
A segítséget előre is köszönöm!A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Sziasztok!
Él még ez a topic?
Érdeklődök, hogy kinek mi a véleménye, tapasztalata megnövelt mennyiségű víz fogyasztásával kapcsolatban? Itt gondolok arra hogy van-e olyan, aki napi 4-6 liter vizet elfogyaszt?
Itt van egy leírás arról, hogy valakinek 4 l-t ajánlottak és jó volt. (lefogyott, gyógyszerektől kvázi megtisztult). Ez vajon humbuk, vagy valós is lehet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest