Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Nem tudom, hogy egyáltalán mi volt a cél. A mobilos része biztos közben sikeres lett és most is sokan tolják. Ázsiában úgy látszik van rá igény, kb. ehhez igazították a konzolos és pc-s menüt is.
Meg úgy sok mindenben hasonlít egy mobiljátékra.
De tényleg az van, ha Európában sokan nem is, de Ázsiában meg Dél-Amerikában elegen játszanak vele meg költenek coinokra.
Az már egy nagyon jó kérdés, meddig lehet ezt csinálni. Van az a X számú epic játékos, akiket újra kiadnak "jobb" verzióban. Oké, értem én... Viszont eljön egy pont, amikor kurvára önismétlő lesz, bár én már most is annak kezdem tartani.
Valamit muszáj lesz felmutatniuk, változtatni, hogy költsék a lóvét... Mer a Fifánál értem a koncepciót. Minden évben újrakezded. Itt ez még nem jött be, de kitudja, hogy a Konami nem-e törli egy ponton a 2 évnél idősebb kártyákat... vagy valami hasonlóval nem állnak-e elő. Mondjuk múltkor pont kaptunk ingyen nyitásokat törlések után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest