Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz randras #35115 üzenetére
Az egy dolog, de ha én küldök érte futárt aki felveszi nála és kihozza nekem. Persze nem biztos, hogy belemenne de van rá esély. Rákérdezek, az még nem kerül semmibe, de valószínűleg nem fogom bevállalni. Pedig nagyon kellene.
(#35114) mikk2000: De van benne. Jumperrel össze van kötve a két bemenet, de opció hogy használhasd kettős kábelezéssel is.
-
Tamoo
MODERÁTOR
0-ás eladótól ilyesmit nagy merészség lenne bevállalni ugye?
-
Tamoo
MODERÁTOR
Nem ide tartozik, de hátha van valakinek tapasztalata.
idealez.com / TaiwanTrade -ről vásárolt már valaki?Konkrétan ez a cucc érdekelne, csak nem tudom be merjem-e vállalni innen.
Fizetés elvileg PayPal, szállítás FeDex ($25)
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Erre senki semmit?
-
Tamoo
MODERÁTOR
Hello!
Rendeltem Kínából egy kis pocket erősítőt. 43Euróra jön ki szállítással együtt, 45-ig vámmentes ugye? Így elméletileg nem lehet "probléma"...Tracking number-t valami 4px.cc oldalhoz kaptam... erről mit lehet tudni, itthon nekem postás fogja hozni vagy futár? Szerintetek kb. mikorra várhatom a csomagot? Elvileg valamilyen gyorsabb szállítást választottam a lehetőségeknél: "Royal Mail Airmail (Small Packets)", valamennyivel drágább is volt. Bár azt nem tudom, hogy végülis ezzel adta-e fel...
Nem vagyok valami tapasztalt ezen a téren.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest