Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz #15490560 #76044 üzenetére
Nem is azt írtam hogy tedd fel.
Ha hozzáférsz töröld és csinálj egy új hirdetést arra termékre.
Ha item-et hiányol akkor te ugyanazt a hirdetést akarod "szerkeszteni".
Utalnak a Half.com-ra az is bekavarhat hogy valami kapcsolódás van, ha a hirdetésedhez használsz általuk feladott valami sablont, azt el kellene felejteni.
Ha a jobb oldali menüben -My eBay- választod a Selling menüpontot ott nem találsz valami segítő információt?
A Your Performance az oké és a Monthly selling limits-nél valami?
De lehet hogy egyszerűbb megkérdezni, hogy akkor mi a gondjuk.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #15490560 #76041 üzenetére
Adat ellenőrzésről beszélnek. A tied az nem üzleti fiók? Ott nem hiányoznak adatok? Adószám meg ilyesmi.
Mi a link sor adata? Az e-mail-es linkjeik sajnos nem követték az új oldal elemeit, azt az átalakításoknál figyelmen kívül hagyták, de esetleg ki lehet következtetni.
Ha ez lenne akkor http://pages.ebay.com/help/sell/delivery.html az elfogyott tételes -0 db- hirdetés nem maradhat aktív.
Nézd meg az itteni beállításokat "Out of stock" szerintem akkor jó, ha nincs bejelölve. Ha jelölve van akkor csak rövid ideig lehet 0-ás a hirdetés, vagy valami ilyesmi, inkább ne legyen jelölve.Account settings, Site Preferences, Selling Preferences, Sell Your Item form and listings
Olyan megoldást olvastam, hogy lezárta a hirdetést és azután újból felrakta újként.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #15490560 #75993 üzenetére
Nem. Majd GLS. Nincs ott a másik szám, a GLS azonosító utána?
Valami ilyesmi vagy ehhez hasonló[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #15490560 #75991 üzenetére
A számok alapján lehetne látni hogy ugyan ki a szállító, ha mail van emlegetve az talán posta, de postán meg csak a könyvelt, registered küldeményeket könyvelik, a szövegből arra következtetek hogy neked csak küldemény azonosítód van. Ha futár hozta eddig, akkor nézd meg az ő oldalukon is.
A számok és a szállító neve többet segítenek mint a bejegyzések.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #15490560 #67483 üzenetére
21.-én rendeltem és még mindig ezt írja:
"Your item departed our USPS facility in WICHITA, KS 67276 on April 6, 2017 at 12:26 am. The item is currently in transit to the destination."
Mi ez a Wichita-dolog? Miért áll ott már 3 hete a cucc? Nem kellett volna már az usa-eu tranzit városba (nem jut eszembe a neve) kerülnie? Onnan meg még 2 hét amíg ideér ....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest