Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz Gabcsika #2577 üzenetére
Helló
Nem most keztem ebayezni hanem már lassan 4 éve, és 30 aukción vagyok túl
A paypal-t pedig tényleg most kezdtem (eddig vagy személyes átvét vagy utalás kellett nagyobb összegeknél nem számít 10-20€), ezért kértem itt felvilágosítást. Jelenleg ott tartok, hogy ma a bankban azt mondták hogy a paypal 3-4 nap mire leemeli ténylegesen a pénzt, a megerősítés kitöltésekor még csak zárolva lett a 400Ft a számláról. Tehát amint leemeli, akkor történik meg a tranzakció és lesz majd a közlemény rovatban olvasható a kód ami kell ehhez a nyamvadt verifikációhoz
Tehát jelenleg arra várok hogy ez megtörténjen, a számlára a pénzt betettem, így már más akadálya nincs hogy el tudjam paypalizni a pénzt. -
cocka
veterán
válasz Gabcsika #2577 üzenetére
Mellesleg szerintem sokkal jobb taktika (nyilván csak ha szereted a kockázatot), hogy előre megteszed a max. összeget. Mert ebben az is benne van, hogy ha nem licitál a max.-odig senki, akkor spóroltál a dolgon. Viszont ha ellicitálgatnak a max.-odig, akkor annyit elvileg még hajlandó voltál kifizetni, többet már nem. Jóval kevesebb idegeskedéssel jár, mint araszolgatni felfelé és folyton azt látni, hogy you've been outbid már megint.
Korábban én is ezt az araszolós technikát folytattam, de csak idegesítettem magam vele. Meg utolsó másodpercek... Hol foglalkozok már ilyesmivel. Ha enyém a nagyobb, akkor megnyerem utolsó másodpercek ide vagy oda, ha túllicitálnak, akkor váljék egészségükre fizessenek csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest