Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz kerobi #14417 üzenetére
Volt nekem is hasonló esetem kb 1 hónapja.
PayPal "beszigorított" és új jelszót kellett adnom, valamit felülvizsgálták az accountomat.
Lépj be PayPal-ba a saját oldalukon keresztül. Nem írtak semmit ott neked?
(bár, ha jól emlékszem a fizetési próbálkozásom után 1 nappal kaptam emailt tőlük, hogy váltsak jelszót, stb)⭐ Stella
-
kovy79
őstag
válasz kerobi #14417 üzenetére
Haha... (bocsi, nem rajtad röhögök).
Ezzel én is szívtam 4-5 napig és utána magától "megjavult".
Napokig túrtam a netet a hibakód után kutatva, de semmi érdemleges választ nem kaptam.
Nálam a kártyával minden oké volt, bőven volt is a számlán pénz, szóval minden rendben volt (elméletileg). Már arra is gondoltam, hogy az ebay-en van valami limit. Van is, de az ki volt kapcsolva... Elvileg a kártyán (Mastercard) van napi limit, de bőven nem léptem túl.
Pénzt sem tudtam levenni, de egy másik, ugyanahhoz a számlához csatolt kártyával igen.
Egyedül az kavarhatott esetleg be, hogy ez hitelkártya, de a havi limitet bőven nem értem el.
Szerintem várjál pár napot és majd mindenképpen írd már be ide is, hogy mi történt az ügyben! Kíváncsi vagyok, nálad mi lesz.[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest