Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sycorax182
tag
Sziasztok!
Nem egészen idevág, de mivel paypalon történik a legtöbbször a fizetés ebay-en ezért gondolom jártasak vagytok a témában.
Gondolom hallottatok már a nigériai átverésekről?!.. (ha nem, akkor röviden: valami külföldi arc ír neked, hogy látta a hirdetésed, küldd el dhl-el Nigériába a cuccot, előre utal. A bank meg minden kamu...szóval lehúznak)
Mert most velem bepróbálkozott egy ilyen tag, de nem értem a buktatót.
Írt, hogy ad nekem 1000USA dolcsit egy pda-ért. Poénból visszaírtam (kíváncsi voltam a reakciójára), hogy oké, de csak paypal-on, előre fizetve. Erre azt mondja, hogy ok, adjam a paypal adatami és küldi a pénzt és, hogy tök jó mert akkor gyorsan elintézzük a pénzügyet....Szerintetek? Mi lehet a buktató? Nyilván addig semmit nem csinálok amíg nem jön meg a pénz. De mi van, ha igen? Vissza tudja azt még valahogy szedni tőlem?
Előre is köszi.
-
cocka
veterán
válasz LucifeI2 #6497 üzenetére
Ha már a noobságnál tartunk, a FAQ-t nem tetszett megtalálni?
Delivery usually takes less than 2 weeks, but please wait 4 weeks before complaining International orders can sometimes take up to 8 weeks due to customs.
Unexpected delays can sometimes be caused by customs or other reasons outside of our control.
-
LucifeI2
őstag
Ez nem egészen Ebay, de külföldről jön.
Szóval, rendeltem egy pólót innen. Azt szeretném megtudni, hogy szerintetek mennyi idő alatt ér Magyarországra?
Ez volt írva az e-mailben a szállítási információhoz: Via: USPS First Class International.
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #6495 üzenetére
Azért írtam be azt, mert legközelebb meg majd azt fogod megkérdezni, hogy hogy lehet megnézni, hogy milyen termékekre licitált egy illető.
Vagy azt, hogy e-mail cím alapján hogyan lehet megkeresni nickneveket stb..
-
piqla
őstag
Uh bakker... No es mennyire valoszinu, hogy megfogjak vamon? A dolog ugy nez ki, hogy majd kapok egy ertesitot, hogy jott csomagom, atvehetem itt es itt ennyi meg ennyi penz kifizetesenek az elleneben? Vagy ezt is at kell utalnom az eladonak? De jo, en meg gondoltam kijovok 50 ezer forintbol...
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Ot szeretnem megvasarolni. Osszesen mennyi koltsegre szamitsak? Vam, ilyesmi... Elore is koszonom.
Szereted az állatokat?
-
Vamp
senior tag
Gyerekek, garanciát hogy lehet intézni? Vámoltattak egy telefont velem, amiről kiderült, hogy nem működik. Visszaküldeni milyen úton-módon lehet? A vám visszafele is vonatkozik?
-
pentium4
senior tag
válasz Winner_hun #6483 üzenetére
sima search be is ha beirod egyből behozza!
P4
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #6483 üzenetére
Advanced Search mond valamit?
-
Winner_hun
titán
Küldtem neki választ, remélem érthetőbben válaszol.
Lehet azt kellett volna írni hogy írja le németül aztán majd lefordítom angolra.
Na mindegy.Más:
van arra lehetőség, hogy ha van egy item numberem akkor azt valahova beírva azt a terméket hozza be az oldal? Az url végére beírós változaton kéne valami kényelmesebb, használhatóbb funkció.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pentium4
senior tag
válasz hunnylander #6480 üzenetére
hát igen érdekes szó
a shipping detials nél ahol kiválasztod Hungary-t, nincs olyan mező hoyg Each additional? az jelenti a további darabok postáját!P4
-
hunnylander
őstag
válasz Winner_hun #6479 üzenetére
Az mindenkinek halandzsa. Az elado biztos, hogy nem (jol) beszel angolul.
Nem ismerek olyan angol szot, hogy preice. Piece jelentene darabot, price jelentene arat.
www.HunnyF1.com
-
Winner_hun
titán
Megkérdeztem valakit hogy mennyibe kerül a postázás hozzánk. Ezt kaptam:
10€ All preice with send and preice.
Valaki lefordítaná nekem? Ez azt akarja jelenteni hogy minden darab postázása ennyibe kerül? Mert ez nekem halandzsa
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
viharhozo
addikt
Az mennyire gyakori, h a kedves elado a termek melle spamet is kuld?
A Paypalos cimre kaptam levelet vmi nyomorek kaszinotol, agyam szejjeldobalom rogton.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
HXY
addikt
Franciáktól rendeltem egy terméket augusztus 17-én. 18-án fizettem ki.
Az eladó a terméket a coliposte.fr -el adta fel.
Elküldött egy számot is, amivel a coliposte.fr -n oldalán ezt látom:Ez mit jelent pontosan? Még mennyit érdemes várni?
-
pentium4
senior tag
máshogy nemtudja, perzse, megmondja neki a srác hogy enyni pénz van ebből ő kiszámolja hogy menyni a max limit amit tehet! ez lenne a legrendesebb dolog!
de mivel erről egy szót se irt, csak anynit hogy 4k/óra+ áru 5% a igy azt gyanitom hogy addig licitál amig megnem nyeri a touch ot, szal jóval amerikai bolti ár felé is mehet az összeg ami nem a legjobb! de őtudja!P4
-
cocka
veterán
Ja de ilyet szerintem bárki vállalhat közülünk, az usafuvarhoz képest csak annyi a különbség, hogy mi olcsóbb árakkal kombinálunk + nem mindenkinek van amerikai ismerőse, hogy ha az eladó nem szállít Mo.-ra, akkor tudd kinek küldeni meg legyen aki haza postázza.
A licitálást hogy vállalod? Kérsz egy licit maxot és pont? És mikor teszed a tétet másodpercekkel a vége előtt vagy még előtte?
-
1010
őstag
szeretne egy ipod touch ot olcson eddig ok,amit ker pusztan azzal az a baj hogy komplett tolmacs kene neki,mert legalabb 5db hirdetest tuti vegig kene olvasni egyaltalan shipping es a licit feltetlek miatt.
szvsz en szivesen valalom az angol tolmacsolast es licitet 4000ft/ora +a vetelar 5%a elleneben
komolyra forditva szot kerj meg valaki imserost aki tud angolul vagy
a www.usafuvar.hu ceget ok foglakoznak ilyennel megbizasi szerzodes alapon
-
jan007
csendes tag
hi!
nekem csak egy olyan kérérsem lenne, hogy nem tudna vki segíteni kicsit? Szeretnék beszerezni egy iPod Touch lejátszót ebay-ről, de nem tudok sajnos jól se angolul se németül. Nem tudna nekem vki közös egyeztetés után licitálni, és beszerezni. Elküldöm neki az összeget, meg minden, csak ennyit?!
Üdv. Jan
-
pentium4
senior tag
na hát erre nemtok mit mondani mert németül van!!! ugyan meg nemtudok!
én anynit mondok neked, irj az eladónak hogy szart küldött és te visszaküldöd neki, mert nemkell, ő meg refund olja a termék árát, igen csak a termékét, a shipping költséget nem fogja visszaadni, de nem is köteles, mivel megkaptad!
ha igyvesszük akkor 2postaköltséget bebuktál, vagy próbálokozol ujra és megmondod neki hogy küldjön egy uj cuccot ami müxik is! ha azis szar akkor cumi a köbön!
valaki már irta itt is, de énis mondom neked hogy a németek a legszarabb eladók és legkomplikáltabbak is velük van a legtöbb baj, hanyagold őket!P4
-
1010
őstag
Na..
kifogtam egy csalótküldött egy szar terméket,rossz is meg nem is,működik csak hibásan,és még hiányozott is tartozék.
Nyomtam egy paypal resolutiont
de nem tudom mi lesz vissza kell küldenem?akkor duplán fizetek a szállításért.
Akkor azt a pénzt is vissa adják?
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Ot szeretnem rendelni, elso E-bayes cuccom lenne. Szerintetek merhetem?
Szereted az állatokat?
-
pentium4
senior tag
ecsém, még mindig nem érted??????
ki irta hogy hogy a blokkolás egy bevett szokás???????????????????????????????????
mer én biztos nem! persze szinte mindenki a tiltást használja, mivel senki nem tud a blokkolásról, igy rettentőkevesen is hazsnálják, de aki tud róla az megspórolhat jópár ezrest!
és akkor ennyivel vége is a témának, OFFFFFFF -
cocka
veterán
válasz pentium4 #6446 üzenetére
leadod a bankba, na nem, ennyire naiv nem lehet senki, mert ha eladod de ujra kártyahiányod van 1-3hetet várhatsz az ujra és tök cumi az egész!
Képzeld én leadtam. Mikor nem volt rá szükségem. Pár hónap után viszont átköltöztettem a teljes pénzmagot az otptől a cibhez, így újra igényeltem rendes kártyát is.
azt ha ellopják a kártyád, limit le 10ft ra, új főkártya igénylése és happy end! téma megoldva!
Nem túl életszerű, főleg az olyan bankoknál, ahol ezt a blokkolást nem is lehet kérni!
mivel az átlag nem úgy gondolkozik mint én jelen esetben,...
Jó akkor szerinted mire találták ki a kártyaletiltást? Pont azt pedzegettem korábbi hsz.-emben is, hogy ha van ez a lopás miatti blokkolás, akkor a banknak miért éri meg ingyenes alternatívát kínálni a kártyaletiltás mellett?
Meg ha ez a blokkolás olyan bevett dolog lenne, az ügyfelek közül senki nem tiltatná le a kártyáját, mert ezt megteheti ingyen is egy másik szolgáltatással.
-
beneszilo
tag
sziasztok. Elég kezdő vagyok ebay témában, azt szeretném kérdezni, hogyha veszek egy teniszütőt mondjuk 140$+40$ postaköltségért, akkor arra Magyarországon még milyen költségek jönnek?
-
pentium4
senior tag
lehet hogy KH nál van ilyen nemtom, de a telefonos csajszi ajánlotta fel!
lopás az ok, bár én lehet blokkolnál így elkerülhető az 5k s tiltás!
ha megtalálod örülsz és leszeded a blokkot, ekkor jól jön! én akkor használtam amikor volt egy kéretlen terhelés a számlámon, amit nem tudom ki eszközölt ezért gyorsan telefon majd blokk, később kiderült a policy résznél elnéztem az előfizetői díjakat és annak fizetését, igy vonták be az összeget, 2 nap múlva mire kiderült minden és sok mail után összeget visszakaptam, blokk le és használhattam tovább!
leadod a bankba, na nem, ennyire naiv nem lehet senki, mert ha eladod de ujra kártyahiányod van 1-3hetet várhatsz az ujra és tök cumi az egész!
azt hogy blokkolás ideje alatt is vonják e a kártyadíjat, azt nem tudom, de ki az a barom aki 1évnél tovább blokkoltatja a kártyáját??????????????
kiforgatod az ember szavát, de jó, akkor inkább mondom azt ha ellopják a kártyád, limit le 10ft ra, új főkártya igénylése és happy end! téma megoldva!
mivel az átlag nem úgy gondolkozik mint én jelen esetben, hanem úgy hogy TE JÓ ISTEN MI LESZ MOST KISEMMIZNEK, MINT A SZART, MEGYÜNK A HÍD ALÁ MI LESZ MOST VELÜNK, ÉS egyből hijják a bankot hogy elcsorták a kártyát azonnal tiltsák szét az bankszámlát nehogy pénzhez jussanak a rablók!
1000 emberből 2 embernek ha az fordul meg a fjébe ha ellopták a kártyáját hogy kér egy blokkot vagy limitmodositás és uj kari!
és hagyuk a témát a jövőben, mert kiforgatod a szavaimat és teljesen másra térsz át!
téma OFF!P4
-
pentium4
senior tag
válasz Stalker-2572 #6443 üzenetére
király, de amerikában a VISA az elsődleges kártya, a mastercard inkább európais!
P4
-
cocka
veterán
válasz pentium4 #6441 üzenetére
a blokkolás nem egyenlő a tiltással, mivel a tiltást már nem lehet levenni, ott csak az uj kártya jöhet szóba, de a blokkolásnál nem, felhivod a központot, és mondod hogy blokkolást kérsz a kártyára valami mokból kifolyólag
Tehát ez egy olyasvalami, ami K&H specifikus, mert máshol ilyenről nem nagyon hallottam, de szerintem nem is nagyon tudnak.
Mert általában 2 eset lehetséges:
1. nincs nálad a kártya mert elvesztetted vagy ellopták. Ki az a hülye, aki ekkor csak blokkolja és nem tiltja le, hiszen ugyanazt a kártyát újra már úgy sem tudná használni, mivel nem tudni hol lehet. Vagy ez olyan esetekre van, mikor az ember elveszti, de egy idő után mégis megvan? De ki a fene számít erre? Amikor elveszted a kártyádat nem azt fogod mérlegelni, hogy blokkoljuk-e vagy tiltsuk-e, hanem minél hamarabb intézkedni szeretnél, ami az esetek túlnyomó részében a letiltás szokott lenni.
2. ha nálad van a kártya de nem akarod használni, akkor leadhatod a bankban díjmentesen, ha majd újra bankkártyázhatnékod lesz kérsz egy újatAkkor ezek után megkérdezném, hogy a blokkolás idején is vonják az éves díjat ugye?
de a netbankos rész uygan ugy müxik, tudsz utalni stb!
Ha letiltatsz egy bankkártyát akkor is eléred a netbankot. Itt két külön szolgáltatásról van szó: netbank és bankkártya.
már tudod hogy nincs "veszélybe" a kártyád hivod a központot ujra és mondod nekik hogy vegyék le a blokkolást!
De ugyan kitől lenne veszélyben? Ha ellopták tiltasd le, ne blokkold azt remélve, hogy majd később hátha megkerül, ha meg attól félsz, hogy egyik családtagod, ismerősöd stb. szipkázza a pénzed, akkor tedd a kártyát biztosabb helyre.
Ha pedig elvesztetted vagy ellopták, akkor nem tudod hol a kártya! Ha viszont nem tudod, akkor mi értelme van a blokkolást kikapcsoltatni, ha úgy sem fogod tudni használni a kártyát a blokkolás feloldását követően.
Azt írtam korábban is, hogy HA elhagyod a kártyát vagy ellopják, akkor célszerű letiltani, különben úgy veszik, hogy a kártya él és aktív tehát vonják az éves díját is. Erre te azt írtad vissza, hogy á dehogy, elég csak blokkolni aztán kérsz egy újat. Ha nálad van a kártya, akkor minek blokkolni? Ha nincs, akkor meg ok hogy ingyen blokkolod de addig gondolom tovább vonják az éves díjat, plusz semmi értelme a blokkolást feloldani, ha nincs meg a kártya.
kb 1-2héten belül megkjapod az uj kártyásat ÚJ KÁRTYASZÁMMAL netbankra belépsz limitet visszamódositod és használod tovább, mint eddig! mivel uj a kártyaszám a régi inaktiválják és törlik a folyószámlától, igy full használhatatlan lesz!
Ez olyan, mint amikor lejár a kártyád és automatikusan küldenek egy újat. De akkor viszont elmesélhetnéd, hogy ha ez teljesen ingyenes, mármint ha ingyenesen megúszható, hogy ellopják a kártyád és kérsz egy újat, akkor a kártyaletiltásnak mi értelme van?
-
pentium4
senior tag
elvagyunk rendesen!
1.
na de KH ra mondtam mert én ott vagyok!
a blokkolás nem egyenlő a tiltással, mivel a tiltást már nem lehet levenni, ott csak az uj kártya jöhet szóba, de a blokkolásnál nem, felhivod a központot, és mondod hogy blokkolást kérsz a kártyára valami mokból kifolyólag, ez annyit tesz hogy a bankkártyás tranzakciók levannak tiltva vagyis nem tudsz vele fizetni, felvenni pénzt, online vásárolni, stb., de a netbankos rész uygan ugy müxik, tudsz utalni stb! ha végeztél és már tudod hogy nincs "veszélybe" a kártyád hivod a központot ujra és mondod nekik hogy vegyék le a blokkolást!
levezsi, másnap 8 tól ujra használható a kártya!
2.
rosszul látod!
leveszem a limitet, megyek netbankra, bankkártyamüveletek/uj főkártya igénylése, kb 1-2héten belül megkjapod az uj kártyásat ÚJ KÁRTYASZÁMMAL netbankra belépsz limitet visszamódositod és használod tovább, mint eddig! mivel uj a kártyaszám a régi inaktiválják és törlik a folyószámlától, igy full használhatatlan lesz!
3.
kicsit elirtam, de egy szóval se irosgáltam jutalékról, nemtom honnan szedted!
annó amikor reggeltem PP ra a junior start kártyát nem fogadta el a rendszer, igy fizetni se tudtam amiket megvettem! ekkor gó KH és csináltattam egy dombornyomott visa t!
bereggeltem és müködött midnen!P4
-
cocka
veterán
válasz pentium4 #6439 üzenetére
Hát egy internetkártya max. 800 Ft. Csak jobb, mint a 3500. Még egy gagyi elektronikussal is kevesebbe kerül, mert az meg max. 1500 és még mindig nem vagyunk 3500-nél.
felhivod a telefonos központot és kérsz egy blokkolást a kártyára ami full ingyén van és később leis vetetheted!
Melyik bankét?
Ilyesmit nem sűrűn olvastam egyik bank díjszabásában sem, hogy kártya blokkolása: díjmentes. Letiltás szokott lenni, pótlás meg pin csere és ezek nem igazán szoktak díjmentesek lenni. Kivéve a pin cserét talán.
ha meg gondvan a kártyával mert ellopták, belépek szépen netbankra limitmodositás, mind2 értéketre beirok 10ft ot oszt azt csesznek amit akarnak, új főkártyát meg szintén 3500 ért lehet kérni!
Ja és ugyan az illetéktelen személy nem tudja használni a kártyádat (no meg nem is mindig vagy netközelben, tehát inkább hívd a telebankot), de mivel nem jelented be a letiltási igényt, ezért továbbra is vonják a 3500 Ft-ot, ami duplán már 7000 Ft. Internetkártyát meg amúgy is jóval nehezebb lopni, mivel állandóan ott van a gépednél (nekem legalább is), tehát az nagyon nem kerül másnak a tulajdonába egy pillanatra sem, ja és ha el is lopták nem kell a limitekkel bohóckodni, mert csak a vásárlás pillanatában vezetek át rá annyit, amennyit fizetni akarok, azt meg számítsd már ki, hogy mikor és mennyit.
és kártyaszámos vásárlásra is használhatot volt, ellenben a dombornyomottal!
Úgy érted hogy az OTP-s Visa Electronnál, amit nem fogadtak el neten egyéb vásárlások esetén jutalékot számítottak fel? Hát ez érdekes. 2004 óta vásároltam Junior kártyával, sehol nem számítottak fel jutalékot, még a neten se. (merhogy az OTP-s kártyaelfogadó oldalon minden OTP-s kártya használható)
-
pentium4
senior tag
ilyenkor jön jól a kint ismerős kártyája!!
enyém is müxik szinte mindenhol!
és miaz hogy drágább, ne má, az éves dij 3500 pizz és csók, ha meg gondvan a kártyával mert ellopták, belépek szépen netbankra limitmodositás, mind2 értéketre beirok 10ft ot oszt azt csesznek amit akarnak, új főkártyát meg szintén 3500 ért lehet kérni!
vagy felhivod a telefonos központot és kérsz egy blokkolást a kártyára ami full ingyén van és később leis vetetheted!
én azért csináltattam dombornyomottat, mivel 2005 be a pp még nem fogadta el a szar otp junior kártyát, és kártyaszámos vásárlásra is használhatot volt, ellenben a dombornyomottal!P4
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz pentium4 #6437 üzenetére
Ha csak amerikai kártyákat fogadnak el, akkor a hajadra kenheted a magyar Visa dombornyomott kártyádat is.
Egyébként meg semmi gond az internetkártyákkal még póker site-okon is működnek.
És ellentétben a dombornyomott kártyákkal, sokkal olcsóbbak és a letiltásért, pótlásért sem kell 5-10 ezreket tejelni. Aki meg amúgy nem visz külföldre bankkártyát, annak minek dombornyomott kártya?
-
pentium4
senior tag
válasz Stalker-2572 #6436 üzenetére
érdekes, elvileg kéne tudnod fizetned!
bár én ellenzem az internetkártyát, inkább legyen egy VISA dombornyomott, azzal többre mész, mint egy virtuálissal!P4
-
pentium4
senior tag
válasz Stalker-2572 #6429 üzenetére
attól függ, kéne egy terméklink amit kinéztél!
P4
-
pentium4
senior tag
válasz Stalker-2572 #6430 üzenetére
igen!
P4
-
pentium4
senior tag
nem, fogod szépen a bordó passport dat és odanyomod az ügyintéző orra alá!
és lesz egy international account od, egy amerikai bankszámlával!
1000 dollár a számlanyitás nem amerikai embernek, perzse ezt a pénzt visszakapod csak 1 hónapig a számlán kell lennie és utána is egy havi áűtlagforgalomnak kell lennie hogy érvényes maradjon a aszámla!P4
-
pentium4
senior tag
válasz Stalker-2572 #6425 üzenetére
nem tudsz szerezni major kártyát, csak akkor ha kiutazol és bemész bankba majd nyitsz egy számlát, 2001.szept.11 óta megszigoritották, és nem lehet csak személyesen!!
én szerencsére mek ki októberbe amcsiba és 3. utam a bank lesz
usps priority és expressel szokta küldeni haver!P4
-
pentium4
senior tag
válasz Stalker-2572 #6422 üzenetére
is, de inkább az eu piacot védik de nem a boltok hanem a kormány, mivel minden olcsóbb, a cseszne meg ha mindenki kintről vásárolna, tönkremenne az eu piac!
ezzel együtt kell élni, de ezért jó ha van kint haver amcsiba és lehet kihez rendelni
majd küldi haza neked, szerencsére nekem ez megadatikP4
-
pentium4
senior tag
válasz Stalker-2572 #6417 üzenetére
usa boltba vásároltál cib net kártyával, akkor ne csodálkozz hogy nem megy a dolog!
usa boltok üzletszabályába levan irva hogy only accepted USA major visa, master, american express, discover, stb kártyákat fogadnak el, ami annyit tesz hogy usa n kivül egy kártyát se fogadnak el! beterhelik az összeget, de amikor látják hogy nemzetközi, egy leveszik a foglalást az összegről!
pár helyen elfogadjak elsőre és egyben utoljára is, de csak kis összegnél!P4
-
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #6417 üzenetére
Legrosszabb esetben visszamondom. Azt hogy lehet? Mivel jár?
Nem volt rá aukció, ez egy online bolt.Hogy tudom beállítani hogy pl csak európai hírdetéseket keressen?
All Black...
-
pentium4
senior tag
válasz Stalker-2572 #6415 üzenetére
akkor delete card, add new, vársz az ellenörzőkódra, megadod és jó lesz!
P4
-
Stalker-2572
veterán
-
pentium4
senior tag
válasz Stalker-2572 #6412 üzenetére
milyen kódot változtattál meg?
P4
-
-
pentium4
senior tag
válasz Stalker-2572 #6397 üzenetére
ez nem hogy nem verifikáltad a kártyád, miután hozzáadtad?
ha igen kérj uj kódot, a terhelés megjegyzésébe lesz a 4jegyü kód!P4
-
-
-
Stalker-2572
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 420 W számítógép táp ( márka : LC Power )
- Gainward GTX 260 896MB GDDR3 PCIE Golden Sample videókártya
- Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1Gb
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest