Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz EA's hit #345 üzenetére
Nálam is pont ezt csinálta. Meg akartam a 3 rush objektívet csinálni, de a 3., 4. próbálkozásom végén kidobott az asztalra minden error üzenet nélkül. Mintha ezzel lenne pont problémája, hogy meg akarom csinálni
Én speciel élvezem ezt a játékmódot, nincs nagy stressz, ellenben még jókat is röhögök.
Vannak játékosok, akik egyszerűen nem ismerik a hátrafelé passzt, van a sima passzt se, ilyen teljesen önző csapatjátékosok, akik maguk akarnak mindenáron gólt lőni, de ettől függetlenül mindet nyertem eddig, idomultam ahhoz, ahogy a csapattársaim tolták.Maradhatna ez a játékmód.
Meg tényleg, ha valahol van üresedés, akkor valaki szóljon.
Vagy dumáljunk meg egy fix időpontot, amikor összejönnénk valami discordon, akár csinálok én egyet külön, nem tudom van-e... úgyis mindig jobban szeretik az emberek ha más szervez, megszervezem én ha valakit érdekel.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
raven84
senior tag
Minden sbc kész, pontok elnyitva, jópár obj kigrindolva. Ez a squad jött össze meg ennyi coin. A legszarabb fifa indulásom sztem ever. Tavaly ellőttem a full luckfaktort.
-
miro.
senior tag
Na kesz az osszes hybrid.
Vegulis akkor a heto packbol jott egy Maicon.
A hybridekbol egy Ederson,Oblak,Bremer es a vegen bedobott egy Neymart is.
Rendben vagyunk az elejen asszem.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
TrueGooner
senior tag
válasz Woodslave #344 üzenetére
Az új taktikai újítás (FCIQ) fantasztikus lett, és szerintem megadhatja a játék alapjait… Nagyon látványos, ha belenyúlsz a taktikába. Van egy labdanélküli taktika (védekező), és egy labdás taktika (támadó), az átmenet pedig nagyon látványosan működik, pláne ha jó játékosok vannak a jó helyeken. Nem csak a formáció változik, de a játékosok egyéni stílusa is személyre szabható, pl a DCM visszatud lépni a két CB közé védekezésnél, stb… Ez a csapatépítést is befolyásolhatja. Sőt… Befolyásolni fogja.
Szerintem aki idén komolyan akarja gondolni a versengést, annak muszáj lesz kicsit elmélyülni a játék ezen aspektusában, és kicsit a saját stílusára formálni a taktikát, és ezzel a keretet is.
Kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből.
-
EA's hit
őstag
válasz toxicjew #339 üzenetére
Jó ez a rush mód, csak eddig 4-ből 2 meccs végén bezárta magát a játék (jött is a felugró üzenet a következő belépéskor hogy ejnyebejnye, kiléptem a meccsből), illetve a 4-ből 3-szor totál vakok és világtalanok kerültek velem egy csapatba, akik miatt 8-2-re meg hasonlókra kaptunk ki Nekem eddig szinte egy az egyben volta feeling, csak ott legalább lehetett nyomni az agyatlan cseleket, itt meg az sem. De azért van benne potenciál, fogok vele bőven szórakozni.
Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy jó dolog vagy baromság, hogy más játékmódokban, pl. karrierben is lehet xp-t szerezni ultimate teambe...
-
Woodslave
félisten
válasz Jinxb1rd #343 üzenetére
Pont ideális játékmód arra hogy tényleg pár fun meccset lenyomjon az ember agyfax nélkül. Kíváncsi vagyok meddig tart a hype jól megmutatja majd hogy a játék vagy a pack a lényeg
Lehetne pár fórumos meccs bár senki nem ér rá mert inkább squad battleban grindeli az objektív játékost akit soha nem használ majd illetve most az 500 finesst
Amúgy divhez kötött a rush? Én 6-ban kezdtem és max 79-es ovr játékost vihetek de mintha láttam volna streamereknel hogy ez magasabb volt.
De emiatt se veszem meg mert úgyis sbben grindelném az obj játékost meg rivalsban kapnék idegbajt.
Ezzel az új taktikával ezt a 10 órát amúgy is megölték faxom se fog ezzel tökölni bár lehet semmit se számít
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Jinxb1rd
addikt
Ha rush modhoz hiányzik valaki, akkor én szívesen csatlakoznék valahova
We are only Stardust...
-
Nandinagy
addikt
Csók srácok, úgy gondoltam idén stílusosan térek vissza. Ez a közel fél év kihagyás kellett a lelki békémhez A Rush mód meg szerintem extra újítás.
-
toxicjew
addikt
Nem akarom elkiabálni, de ez a Rush eddig fun.
Digi: én idén is sztem csak a tuti biztos fodderekre fogok menni, annál mélyebben nem érdekel a téma. A paletools miatt amúgyse kell aggódni, ki lehet majd grindolni a legjobb lapokat
-
Digestive
veterán
Na skacok aztán ki kezdett el tradelni?
Én most csaptam bele délután. Az első 100.000 profit már meg is van csak mezekből. Azt nem tudom még mindig eldönteni, h kell e ez nekem az idén is. Szerencsére nem rendeltem elő, úgyh még tudok vacilálni.
-
Stylerr
addikt
Ti tudtok rivalst indítani?
-
Woodslave
félisten
Olyan valtozatot nem lehet venni amiben csak a rush van? Qrva jó pont azt érzem amikor haverokkal focizok nem érdekel hogy vesztünk esetleg nem bosszant. na ez szórakoztató
-
raven84
senior tag
Elnyitottam a pontjaimat, sajna egy Hakimi jött össze vissza. Majd minden sbct letoltam és onnan se jött senki, ez így azért elég durva indulás lesz, főleg, hogy most tradelni sem fogok. Mind1, az a cél idén, hogy lejöjjek a szerről.
-
Gaborz1
senior tag
SBC storage-ot hol találom a webappon/Companionban?
Ugye ide is kerülhetnek a dupla untrade lapok.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem ő jött heroként. Imádom, hogy pont eldöntöttem, hogy idén német/bundesligázom, és pont egy bika jön
Azt nem értem, hogy pro előfizetők ezt miért kapják meg mert szerintem nem fair, főleg hogy szept 16án fozettem elő...
321# mettek:
Igen én is utánaolvastam és variálgatram a rendszergazdai indítgatással mire jó lett ...[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
EA's hit
őstag
Annál a Maiconnál nem nagyon van jobb RB a játékban még jó ideig, novemberben pedig egy ilyen beast lesz belőle az upgrade után. Fél évre megvan vele az a posztod.
-
miro.
senior tag
Nalunk 86 Maicon jott herobol.
Mint jatekos nagyon tetszik,de stattok alapjan sokaig nem fogjuk hasznalni.
Egy carvajal ide is jott,ment is fel.Amugy ez a Rush jatekmod valami szenzacios.
Kurvara adom.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
mettek
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Most akkor pc-n el se indul még mindig a játék?
Reggel 6-kor se indult, de gondoltam mire kialszom magam, tán csak jó lesz már. Eltelt 9 óra és még mindig azt írja hogy nem jött el a release határideje.We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
86-os carvajalnál pont ez a kérdésem nekem is
6200 most, de fog-e felmenni az ára? Mert egyébként sbc tölteléknek tűnik
We are only Stardust...
-
Gaborz1
senior tag
Jött egy Ederson. Mikor raknátok ki a piacra?
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Santana01
aktív tag
Sziasztok újra itt is
Idén is adtam egy esélyt a játéknak (tavaly csak pár hónapig volt türelmem). Előrendeltem az Ultimate verziót aztán lássuk mikor akaszt újra ki a játék.
Pakkokból Sommer jött de a Hero lepett meg igazán
-
raven84
senior tag
Guti jött a pakkból , elnyitottam 2000 pontot, nem jött semmi. Majd este a többit.
-
eM'82
addikt
Ti elpukkantjátok most az FC pontokat, vagy vártok rendes promóra?
-
Woodslave
félisten
Mondjuk ez a rush jónak tűnik
-
Woodslave
félisten
A 10 óra ea playest mikor lehet játszani? Ma vagy egy hét múlva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest