Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Ezt hogyan ha csak 2 meccses loan Maldinim volt? -
EA's hit
őstag
válasz Gaborz1 #4044 üzenetére
És tényleg, Pepe nálam is Lima Ferreira lett Biztos ez is valami tudatos dolog, véletlenül sem elbaszták...
Ja, elvileg a tegnap bekerült 83+ if pickeknél valahol a leírásban tévesen 82+ szerepelt, ezért sanszosan arra is kapni fogunk kompenzációt. Én asszem 2-t raktam este, jöhet is a két új pick, az egyikben Mbappé legyen, a másikban Szobo
-
Kristof_94
Topikgazda
Rosszul láttam, hogy valamelyik evo ad plusz wf-t? Lehet valami leak volt, mert már nem látom.
-
szabyka95
őstag
-
Kristof_94
Topikgazda
[link] ezt lessetek meg! Azért ha valaki ráérez, akkor elég jó kis lapokat lehet csinálni.
-
Gaborz1
senior tag
Hülye kérdés, de csak nálam változtak meg a játékosok nevei az App-ban?
Gondolok itt pl.: Pepe—>Lima Ferreira stb.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
david368
aktív tag
Na most megèrte kirakni az ikon SBC-t
-
thebigK
addikt
vért hugyozva lett meg a 14 win, ennyire kinlódás sose volt, napról napra szarabb
rewardból legalább jött egy eladható VVD, kis apró'I hope you win the war you tell no one about'
-
Chalez
őstag
válasz thebigK #4034 üzenetére
Én pár napja olyat játszottam, hogy átvettem az ellenfél irányítását valahogy rivalsban... csak néztem hogy mi van.. .1:0-ra vezettem, aztán egyszer csak eltelt vagy 20 mp, mire látom, hogy nem a saját csapatomat irányítom, hanem az ellent. gyorsan befutottam a kapujába a játékossal, hogy legyen 2:0, de sajnos félidőben nem ment tovább a játék...
-
thebigK
addikt
Elinditottam egy wl meccset, meccs kezdetekor nincs kurzor egyik csapat felett se, eredmenyjelzonel kiirta hogy season match, arsenal mezbe voltam, majd kezdorugasnal kifagyott. Itt tartunk 2023ban, pc-n 30ezer forintert
'I hope you win the war you tell no one about'
-
stilo18
addikt
Most nyitottam a szezon végi rewardot:
87x3
Gold Salah
Gold Kobel
Dinasty GK MendyNem tudom a felsőbb polcos gold lapokkal miért "szivat" ennyire a játék, Salah érkezett 3x gold, 1 TOTW, 1 TB verzióban..
A másik a Neymar...4x kaptam meg goldban...tegnap este jött megint...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Digestive
veterán
Level22 83+ x10
Nem is fűzök már hozzá semmit. -
bubuska10
senior tag
A Yettelről elég rossz véleménnyel vannak. Kitartást majd hozzá! Nálam az a probléma, h hétvégén gyakran haza szoktam jönni Kelet-Magyarországra, és itt Digi van, de abból is 100 Mbps-es a max amit kínálnak a csomagba. Szóval a WL ezért is szokott még szenvedősebb lenni.
Egy Bp-hez közeli kisvárosban lakok, szintén Digi, ott 16-20 között szokott lenni a ping, ráadásul wifiről, de egyszer volt már 8-as is. Ott a héten csont nélkül, veretlenül feljutottam a Rivalsba.
-
szabyka95
őstag
duplik miatt csinaltam egy ikon sbc-t, kaka, small W.
De csak CAM-ot tud jatszani, igy hogy epitem be ot is, es bobby charlton-t is?
4-5-1, de kell egy ST, aki vedekezo cm-t jatszik 4 3 2 1 ben vagy box to box
vagy charlton helyett mast veszek, van 3 milla 2 jatekosra :/[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Azt figyelem, hogy te mindegyik promoból nyitsz legalább 1-2 lapot már aznap, amikor kijön a promo. Lassan kiderül, hogy te a tiéd az egyik leghúzottabb acc itt a fórumon
thebigK: nekem megvan az ingyenes 83-as Danjuma evo, gondoltam is rá, hogy őt fejlesztem tovább, de milliószor inkább az if Szobo, még ha fizetni is kell érte. Danjuma padra sem extra már (még az a 87-es sem amit linkeltél), Szobo meg kezdőbe is bika.
-
Digestive
veterán
TIZENKETTEDIK teliberakott ikon sbc
Verjem bele a a kanadai $#@€π√ anyjukba. -
thebigK
addikt
Danjuma evo 150ezerért?
-
szabyka95
őstag
nezem ezt a psgogli-t
amelett, hogy a karja nagyobb mint az IQ-ja, jatszani nem tud, de UCL kompany-t nyitott az UCL hero packbol mbappera hunter-t rak -
EA's hit
őstag
Hát, nyilván találkoztam olyannal is, akinek nagyon bevált, szóval csak miattam ne szard össze magad, hátha. De sajnos a saját tapasztalatom nem ez, én személy szerint az ellenségemnek sem ajánlanám. De mondom, ettől még lehet hogy nálad fasza lesz, igazából címtől függ. Bár Fifát szerintem még a világ legerősebb netével sem érdemes kábel nélkül játszani, nemhogy Otthonnetről.
#3992gjoe: de naponta 2 meccs 7 napon keresztül
#4000Aguinaga: if Szobo beférne? Konkrétan 70k-ért (max ár) sincs a piacon jelenleg, mert ő a legjobb ebbe az evo-ba. nekem megvan a 85-ös evo lapja, de gondolkodás nélkül fizetném ki a 70k-t érte, ha felkerülne a piacra, hogy evozhassam. Azonnal add el a radio lapját, és evozd fel ezt.
-
szabyka95
őstag
válasz Kristof_94 #4011 üzenetére
a fifan beluli jatek beallitasoknal, nem a monitornal
game settings menupont -
szabyka95
őstag
válasz Kristof_94 #4007 üzenetére
visual menupontban allitsd be az input overlay: local input + online response
amikor ugy erzed, hogy kesik, vedd fel az utolso 30 masodpercet, es nezd vissza. Ha nagy baj van a kapcsolattal, akkor a local nem talal az online-al -
Kristof_94
Topikgazda
Nekem egy AOC 144hz gamer monitor van a boxhoz. Nem hiszem, hogy amiatt lenne ilyen szar.
-
thebigK
addikt
Orulok h mindenki kinyit mindent. Icon sbc, brazil, lw, termeszetesen rivaldo
szerk.: nemszoltam, jott egy promo Maldini, kisirtam[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
8. Icon beadta végre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest