- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Aktív témák
-
balage841021
csendes tag
Helló!
Köszönöm a gyors válaszokat és elnézést hogy új topikot nyitottam, De kerestem a gyors keresőben és nem találtam. biztos velem van a hiba. Egyéb problémámmal már a megfelelő helyre megyek.
Még egyszer ezer hála!hétköznap este 7 és 10 között vagyok itt. Hétvégén kicsit többet.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz balage841021 #1 üzenetére
Szervusz !
Erre nem kellett volna topikot nyitni, gyanítom (remélem) egy modi zárja is hamar.
Itt van rá például egy, de találsz számos másikat is, ahol a kérdésed felteheted.A jelek szerint még nem volt C2D-s rendszered. Addig örülj, amíg visszaveszi magát a rendszer 6-os szorzóra, ha nincs terhelve ! Erről szól az energiatakarékosság (EIST, C1E). Ha olyan programmal nézed, ami a feszültséget is kijelzi, abban azt is láthatod, hogy a szorzóval együtt a magfeszültség is lecsökken.
És kérlek, ne is köszönd meg a válaszom ! Azzal se növekedjen itt a felesleges adathalmaz, ha lehet. Kösz !
Szerk.: Na, látom lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
legkozelebb probalkozz itt, nem kell mindenert uj topikot nyitni, ez nem az sg
hüllő
-
toyone
őstag
ha bármilyen p45-os giga problémád van ide fordulj[link]
a procinak nincs semmi baja csak ha nem terheled visszaveszi a szorzot , energia takarékosság , kikapcsolhatod ha ennyire zavar
bios/ advanced menu/ c1e es eist function disabled-re állításávalmegelőztek
[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
Hunter2
addikt
semmi baja a procidnak az első probémát valószínűleg az okozta hogy régi bios van a lapodon és nem ismerte fel helyesen.
A második azért van mert a biosban bevannak kapcsolva a C1E és az EIST nevezetű energia takarékossági funkciók, ezek arra jók hogyha nem használod a gépet annyira akkor visszaveszi a feszt és a sebességet.
Egyébként ez a kérdés befért volna az "azonnnali kérdések órája" topikba is[ Szerkesztve ]
-
balage841021
csendes tag
Helló!
Számomra komoly a probléma. Vettem egy gigabyte EP45-DS3L alaplapot és egy Core2Duo E7400-as procit. Az első problémám az volt hogy a BIOS-ba az órajele 2.8GHz helyett csak 2,26GHZ volt (266X8,5). Utána gondoltam biztos gyári érték szerint van így a biosba. Felvettem a procit 2.8GHz-re(266x10,5). Mindent jónak hittem míg meg nem néztem a CPUz progival a procit. Itt volt az a baj amit nem értek! A szorzó 6x és 10,5x között ingázik egyfolytában és baromira zavar. Nagyon kellene a segítség. Egyéb infó még: bios verzió:f9 (gigabyte honlapja szerint f4 kell a procihoz) a memória pedig 2x2GB 1066.
Válaszokat előre is köszönöm!
hétköznap este 7 és 10 között vagyok itt. Hétvégén kicsit többet.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest