-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylarac90
csendes tag
válasz tylarac90 #7900 üzenetére
meg tudja bárki válaszolni ezt a két bites kérdést? igen, vagy nem? Vagy a gyári supporttól kérdezzem inkább? használja valaki itt ezt a lejátszót a rendeltetési célra, vagy csak a színeket állítgatjátok és méritek? bocsi, nem támadás, tényleg érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
tylarac90
csendes tag
hali. Ez igaz lehet? Dune HD Max Vision 4K-ról írják az audiophile szalon honlapján: "HDMI-n keresztül pedig az Auro-3D-n kívül minden létező házimozi hangsávot (pl. Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS:X, DTS-HD, stb) érintetlenül képes az erősítőre továbbítani"
Eléggé fontos lenne, mert Zappitiről váltanék Dune-ra és Auro 3D rendszerem van. Eddig a Zappiti probléma nélkül tudta továbbítani az auro 3d hangsávot, bár ott meg nem emelik ki, hogy képes erre. Most akkor wft? Valaki tudna nyilatkozni auro 3d képes erősítő és dune kombóval?
-
tylarac90
csendes tag
sziasztok!
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot. Olyanhoz szólnék, aki váltott már Zappitiről Dune-ra és van összehasonlítási alapja. Most értem el ehhez a ponthoz, hogy minden hajam kihullott a Zappiti szoftvertámogatásától és a bugoktól, de ahogy elolvastam itt az utolsó párszáz kommentet, hát itt sem jobb a helyzet... Zappiti One 4K HDR -ről váltanék, na de melyik modellre lenne érdemes, ami hozna javulást kép és hangminőségben? A kinézettek:
Dune HD Pro Vision 4K Solo - ez most elég jó áron van 154 mátyásért.
DUNE HD MAX VISION 4K - na ez már elég borsos áron van 286 matyiért , de ha a Zappitihez képest csak ez feljebb lépés, akkor csak ez jöhet szóba. Őszintén szólva a toroid trafó nagyon csábító, eléggé herótom van már az adapteres tápforrástól. Persze ez 2x annyi pénz, mint a Solo, de ha annyival nem ad többet, akkor jó nekem a kisebb is.A Zappiti user interface-el is nagoyn sok vbajom volt, rohadt lassu, hálózati funkciók itt is nagyon szarul működnek, illetve a gyári távirányítója olyan, hogy csak egyenesen az IR vevő irányába fordítva működik. 2cm eltérés, és már nem veszi a jelet. Most elhatároztam 2 év után, hogy megválok tőle és kipróbálok valami mást. Projektorozok HRD képes 4K és Synology NAS-on tárolom a filmjeimet, zenéimet ami többnyire UHD hdr anyag és veszteségmentes audió.
Továbbá, olvastam, hogy tudtok elérhetőséget olcsóbb áron való beszerzéshez. Megköszönöm, ha dob az illető PM-et, ha olvassa ezt.
köszi előre,
Ricsi
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest