Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz lajbii #10511 üzenetére

Homatics, Premier 4K, Pro Vision 4K jobb választások lennének, ha már Dune-ről van szó.
    Érdemben a legfőbb érv hogy a Dv filmeket MKV -ból az oled tv-ém HDR-ben játsza le - lesz olyan DV profil, amit a Dune is HDR-ben játszik le, de nem biztos, hogy annál az anyagánál a HDR és a DV között látnád a különbséget, mert sok esetben kamu DV lesz, ami annyit jelent, hogy HDR10 DV-be csomagolva.
    Meghát több fórumban is az olvasható hogy a megjelenítés látványosan szebb lehet 1 korrekt lejátszóval. - A megjelenítés a TV-vel is szép, viszont egy külső lejátszóval az esetek nagyobb százalékában pontosabb, jobb megjelenítést biztosít, és ezek okozzák azt, hogy esetleg szebb is a végeredmény.

*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

• Tyrone89

aktív tag

válasz lajbii #10511 üzenetére

Hülyeséget nem akarok írni de ez a lejátszó talán nem tudja semmilyen módon a DV FEL-t, coreelec használatával sem, de majd kijavítanak az ebben jóval jártasabb fórumtársak ha nagyon ökörséget írtam. Még én is új vagyok ebben a témában nagyon. Egyébként ettől még le fogja játszani a FEL típusú DV filmeket csak a FEL sávot nem fogja használni így nem fogod látni a FEL előnyeit. Szerintem azért olcsóbb mert talán a pro one 8k plus az tudja a streaming szolgáltatásokat is netflix stb. Egyébként szerintem nagyon jó lejátszó, elégedett leszel vele :)nekem pro vision 4K van

Új hozzászólás Aktív témák